Şimdi Ara

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben muğla sıtkı koçman üniversitesini kazandım uluslar arası ticaret ve finansman iö kazandım ama pek mutlu olmadım iö olduğu için ben sabah gitmek istiyorum üniversiteye bunu bi çaresini bulabilirmiyim gündüz gidebilirmiyim ? bide bölüm değiştirebilirmiyim ?
    Bide uluslar arası ticaretin bölümünün , işletme bölümü ile filan ortak dersleri filan var mı ?
    Bide benim arkadaş işletme kazandı , işletme okurken 2 yıllıkta bi bölüm okumak istiyor bu olabilir mi ?
    Diyelim böyle bi şansı var 2 yıllık okumak gibi , seciceği 2 yıllık bölümün dersleri işletme ile uyuşmak zorunda mı ?

• Up !
  • YARDIM EDİCEK YOK MU ?
  • Cidden iyi bölümdür :). Bölümdeki arkadaslara kaçakçı derler hatta

Ikinci öğretim de o kadar geç değil ve çoğu şeyden geri kalmazsin merak etme, yurt ortamı ve İİBF ortamı olsun kesinlikle öneririm.

Ilk sene sonunda ortalama yüksek olurda normal öğretime geçiş yapabiliyorsun

Ayrı 2 yıllık okuma da 2 yere diploma vermeyeceğin için iki kayıt yapamazsın. O yüzden okuyamazsin. Öyle bir 2 bölümü aynı anda okuma işini sadece aynı Dekanlık içinde geçerli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim
    ama benim sabah gitmem lazım , iö olsam harç parasınıda yatırsam sabah gidip derslere girebilirmiyim ?
  • Her ders olmasa da ortak hocalardan izin alarak girebilirsin bence de. Her hoca izin almaz

• teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ChRoNick kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben Muğla İibf iktisat kazandım Muğla hakkında okuduklarım olumlu yönde ama bikaç sorum olucak cevaplandırırsanız sevinirim :)
    1- kız yurtları hakkında bi bilginiz var mı? Yüksek ücretli yurt gelicek büyük ihtimalle bu yurttada erkeklerinki gibi A ve E blokları daha mı iyi?
    2- alışveriş merkezleri ne kadar uzaklıkta ve mağazalar bilindik mi?
    3- bilgisayarımı ilk gidişte almamamı tavsiye ediyolar şimdilik bu kadar teşekkürler.

• 1) Kredi Yurtlar Kurumu Muğla Erkek Yurdu'nda A,B,C,F,D blokları bulunmaktadır.F ve D Bloklar yüksek ücretli yurt kategorisine girer.Bu bloklarda banyo ve tuvalet oda içerisindedir ve bu bir avantajdır.Keza F ve D bloklar kendi bünyelerinde kantin barındırırlar.Bununla birlikte F,D bloklara A,B,C bloklara aylık ödeyeceğiniz ücretin 20YTL fazlasını ödersiniz.Eğer 20YTL'lik fark sizin için çok değilse benim tavsiyem Yüksek Ücretli Yurt seçeneğiyle KYK başvurusu yapmanızdır
    2) öyle bilindik alışveriş merkezide yok , birtane alışveriş merkezi var o da küçük
    3) bilgisiyarı alıp almaman sana kalmış ama bana kalırsa al elbette işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsami123 -- 27 Temmuz 2014; 16:30:41 >
  • samsami123 S kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

• Hocam ben bugün kyk yurduna başvururken yüksek ücretli yurt vb. seçenekler yoktu bu nasıl olacak beni bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkarslntr

Hocam ben bugün kyk yurduna başvururken yüksek ücretli yurt vb. seçenekler yoktu bu nasıl olacak beni bilgilendirir misiniz?

Bu sene hepsini bir yaptılar hangisi çıkarsa bahtına yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

quote:

Hocam ben bugün kyk yurduna başvururken yüksek ücretli yurt vb. seçenekler yoktu bu nasıl olacak beni bilgilendirir misiniz?

hadi ya bu kötü oldu bak

• quote:

quote:

quote:

hadi ya bu kötü oldu bak

Aynen dostum bende sadece yüksek ücretliye başvurcaktım

• quote:

quote:

quote:

quote:

hadi ya bu kötü oldu bak

Aynen dostum bende sadece yüksek ücretliye başvurcaktım

hayırlısı olsun artık kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun.

• Beyler benim de 1-2 sorum olacak;

1. Şimdi diyelim ki bana kyk çıkmadı, özel yurda verecek param da yok; açıkta mı kalacağım?
    2. Naber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Beyler benim de 1-2 sorum olacak;

1. Şimdi diyelim ki bana kyk çıkmadı, özel yurda verecek param da yok; açıkta mı kalacağım?
    2. Naber?

1. Evet açıkta kalıcaksın eğer durumun o kadar iyi değilse kyk çıkar zaten
    yada abilere gidersin ;;)
    2.İyi senden moruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsami123

quote:

Orijinalden alıntı: M.D. Luffy

Beyler benim de 1-2 sorum olacak;

2. Naber?

1. Evet açıkta kalıcaksın eğer durumun o kadar iyi değilse kyk çıkar zaten
    yada abilere gidersin ;;)
    2.İyi senden moruk

1. Durumum iyi de gelirin %50 si ev taksitlerine gidiyor, yani bize kalan aylık 2500-3000 lira. 3 kardeşimin hepsi okuyor biri üniversitede. Yani normal gelirli zengin bir aileyiz ama bunu mu açıklayacağım orada

2. Allah'a şükür iyiyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.