< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkseid09 -- 29 Temmuz 2020; 0:9:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkseid09 -- 29 Temmuz 2020; 0:9:0 > |
Dostlar benim bu konudaki görüşümü paylasmak isterim hazırlandığım dönemde hedefim Capaydı bunun özelinde de İstanbulda okumak ve yaşamak istiyordum. Malumunuz yeterli sıralama gelmedi ve ben de burayı yazdım. Gelmeden önce de yönetim kadrosunun özellikle de rektörün kafa yapısından haberdardım. Geldiğim yerde de çokça var :) Okulun imkanları ve sehir etkisiyle tercih ettim ve geldiğimde üniversiteyi de ülkeyi yönettikleri gibi yönettiklerini gördüm,görüyorum kulüpler konusunda da size sonuna kadar katılıyorum. Bu yüzden buradaki tercih edecek arkadaşlara samimi şekilde şunu söylüyorum evet eğitiminden de imkanlarından da-özellikle hastanelerin kalitesi açısından- memnumum ama okulda aradığın sosyalliği bulamazsın.Mümkün oldukça okula sadece dersler için gelip onun dısında istanbulda olmanın avantajlarını kullanın.. Çünkü siyasallaşmak hangi fikirden olursa olsun rahatsız edicidir ve beni ediyor bunu bile bile de ne konferanslarına ne şenliklerine katılıyorum.. Burada olmamdaki amaç da okulun sıralamasını yükseltmek değildir ben zamanında buradan bir şekilde faydalandım yeni tercih yapacak arkadaşlara da yardımcı olmak istememdir.
|
Özgürlük muhabbeti yapmışsın, dinci olmayan insanların kulüp açma özgürlüğü var. Açtırmıyorlar! BİLDİĞİN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KULÜBÜNÜ AÇTIRMIYORLAR ARKADAŞLAR. HER YENİ SENE DENİYORUZ, ANCAK REKTÖR İZİN VERMİYOR!
O nedenle özgürlükten bahsetme hakkın yok. Baskıcısınız. Kendi zihniyetiniz doğru zannedip insanları baskıladıkça nefreti körüklüyorsunuz. Bakın arkadaşlar eleman diyor ki “organ nakli çalıştayına keşke seni getirmeseymişiz” aynen zihniyet budur. Bizden olmayanı istemeyiz, okulun imkanlarını kullandırtmayız. Bizi kafir olarak görüyorlar çünkü. Küffarız biz gözlerinde. Arkadaşlar din konusunda düşünceliyseniz sakın gelmeyin ateist olursunuz. Ciddi söylüyorum. İnsanda nefret oluşturuyor bunlar. Bakın müslümandım diyorum müslüman! İnanıyordum ben. Yani sizdendim, cumalara falan giderdim her cuma. Bundan müslümansanız kaygılanmanız gerek, acaba yanlış mı yapıyoruz diye. Kadın erkeği ayırırsanız, devamlı dincileri çağırırsanız, kapalı öğrencilerin fotoğraflarını okulun ana sayfasına döşerseniz, insanlar sorgular. Ben bu dine mi inanıyorum diye sorgular. Halimden memnunum o ayrı, ancak insanları dinden çıkarıyorsunuz inançlarını sarsıyorsunuz. Cumaya hiç gitmeyen arkadaşım da var kaçırmayan da diyorsun, zaten böyle takip edip insanları sınıflandırdığınız için sıkıntı yaşıyoruz okulda. 14 Martta cumhurbaşkanına teşekkür edip bir kere bile Atatürkün adını ağzına almayan rektörün kurduğu okuldan ne beklenir zaten. Neyse, diyeceklerim bu kadar. Dindar olmayıp yazacak arkadaşlar da kadıköyde akarız birlikte birbirimize ihtiyacımız var okuldan hiçbişey beklemeyin. Son kez söylüyorum okul YOBAZ |
Organ naklinin dini yönü tıp fakültesini değil ilahiyat fakültesinin alanına girer. Bu kafadan mümkün olduğunca uzak durun açıkçası ben insanları yönlendirmek isteyen birisi değilim bu yüzden kesinlikle gelmeyin hayatınız kayar demiyorum. Sadece şunu söylüyorum eğer tercih edecekseniz bu insanların kafa yapısını bilerek gelin bunlardan uzak durun mesela binali yıldırımı çağırmışlarsa gitmeyin :d Sosyallik adı altında şenlik yapıyorlar altından kesin bir şey çıkar dahil olmayın. Umarım açıklayabilmişimdir..
|
Gülhaneyi bünyesinde barındırması, gülhane açısından çok kötü oldu.
Birde SBÜ fiili olarak 2015'te kuruldu, başka üniversitenin yerleşkesini almak ve üstüne armasına kuruluş tarihi olarak 1903 yazması tam komedi. Ortamlarda 1903 dersin kim bilecek |
arkadaş bu okulun yaptığı organizasyona gidilir mi ?hiç anlam veremiyorum şu ankaraya gidip 1 hafta kalanlara :d Okulu yazacak arkadaşlara YÜKSEK TAVSİYEM sadece derslere gelsinler okulun sosyallik adına yaptiğı hiçbir şeye de katılmasınlar canları sıkılmasın..
|
Okulda 1 sene geçirip sonrasında bıraktım, bu okula gitmeyin, çok net. Yazmayın bu okulu listenize. İyi sıralama yapan gençler burayı hak etmiyor, daha doğrusu, burası sizin, bizim gibi gençleri hak etmiyor. Burayı yazan insanlar sırf İstanbul, Kadıköy diye yazıyorlar, başka ne mi var, koca bir sıfır. Okulun hiçbir imkanı yok, aksine eğer okulun üzerine kurulmuş olduğu ideolojiden değilseniz kafayı yiyebilirsiniz. Burada okulu körü körüne savunan arkadaşlara aldanmayın, okulun binasına, lokasyonuna aldanmayın, samimi olarak diyorum, yazmayın okulu. Eğer ikilemde kalan arkadaşlar varsa da bana özelden yazsınlar yardımcı olmaya çalışırım, daha detaylı da anlatırım. Dediğim gibi, millete İstanbul'da tıp okuyorum diye hava atmaya çalışırken büyük hayal kırıklığı yaşarsınız, zar zor gidersiniz okula, bu yüzden yazmayın.
|
Kardeşim ben gülhaneliyim 4.sınıfım, hala çok kaliteli okulumuz fakat sbü bünyesinde olunca insanlarda önyargı oluştu bizim okula karşı, bu sinir bozuyor şahsen
Millete hala gata demek zorunda kalıyoruz anlaşılmak için. Ya da direkt gülhane tıp fakültesi diyoruz. Senlik bir problem değil fakat ortada bazı yanlışlar var bunu ikimiz de biliyoruz, kolay gelsin. |
arkadaşlar çomar değilseniz bu fakülteyi yazmayın. bu fakülte yüzünden müslüman girdiğim üniversitede şuan deist olarak okuyorum. insanların dini aşırı baskılaması yüzünden okumadığım kuranı okudum ve deist oldum. aşırı baskıcı iğrenç insanlardan oluşan, ankaradaki fakülteye çalıştaya giderken kızlar ve erkekler otobüsü olarak ayrı gidilen, otobüste kuran okutulan, önlük töreninde kuran tilaveti yapılan, cuma namazı yüzünden sınavları ertelenen sikko bir okul burası. kuran kursuna gelmek istiyorsanız buyrun ancak bilim yapmak isteyenler başka üniversite yazsın kesinlikle. bilim falan yapılmıyor organ nakli çalıştayı diye bir çalıştay yaptılar, diyanet işlerinden bi adamı çağırdılar adam bişey biliyormuşçasına konuştu organ nakli hakkında. zerre bilime değer vermeyen irticacı bir okul. bu arada tıp 3 teyim.
|
Okulda çok memnun olduğumdan kalmıyorum zaten. Puanımı en iyi karşılayan yer burasıydı o yüzden yazdım. Ve uğraşmak istemiyorum.
O çalıştayı düzenleyenler grubu olarak nasıl insanlar olduğunuzu biliyoruz zaten. Hocalar tabiki de kafama kuran atmayacaklar, ancak istenilen kulüpleri açtırmayarak, dinci kulüpleri fonlayarak ve bu tarz çalıştayları dinci kulüplere yaptırarak kendi zihniyetlerini sürdürmeye çalışıyorlar. 21. Yüzyılın laik demokratik cumhuriyetinde kızlar erkekler ayrı otobüslere konulup götürülmesi açık ve net YOBAZLIKtır. Hiç kusura bakma. İyiliği emret, kötülüğü reddet zihniyetinden çıkamıyorsunuz. Düşünüyorsunuz ki hep sizin dedikleriniz doğru, herkes yanlış zaten dindar olmayanlar yanacak onların laf etmeye hakkı yok. Kadınla erkeğin aynı otobüste gitmesini kötü bulan bir zihniyettesiniz. Bunu dibine kadar dayatıyorsunuz. Burada okulun imkanlarını överek okulun bu kötülüklerini gizleyerek ne amaçlıyorsun? Sıralamayı yükseltip kendi egonu mu şişereceksin? Kusura bakmayın arkadaşlar ama okul yobazlar için kurulu. Okul kulüplerinin adından da anlayabilirsiniz: genç mektebi tıbbiyeliler (çalıştayı yapan kulüp), kulubi şahane, medeniyet gençlik kulübü (tam bir arap hayranı açık öğrencilerin dışlandığı aptal bir kulüp instagramdan megksbu yazarak ulaşabilirsiniz) bu tarz aklıma gelmeyen kulüplerle dolu. Devamlı dincileri çağırıp konuşturuyorlar ben 2 senedir bu okuldayım 1 adet bilim adamı çağırıldığını duymadım. Okula çağırılan isimler: fatma betül sayan kaya( bu hanıma bayılıyor bizim okul), ali erbaş (arap aşığı atatürk düşmanı diyanet başkanı), tbmm başkanı ve istanbul seçimlerinden önce binaliyi çağırdılar gelecekti gelmedi. Buyurun siz yorum yapın. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 28 Temmuz 2020; 23:45:8 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 29 Temmuz 2020; 0:4:1 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkseid09 -- 29 Temmuz 2020; 15:24:19 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |