Şimdi Ara

SBÜ HAMİDİYE TIP FAKÜLTESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
10.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş mesajlarına bakılırsa SBÜ'de okuyormuşsun, normal böyle yazman. Millete artısını eksisini yazmadan "önü açık abi" diyerek tercih ettirmeye çalışmışsın. Akdeniz'e de gidilecek üniversite değil demişsin, anladım kardeşim, sana sadece acıyabilirim, çaresizce savunuyorsun işte bir şeyleri, tutarsa diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neqamo N kullanıcısına yanıt
    İçini bilmeden savunuyorsun yani, bu daha acınası. Deneyimlemediğin şeyler hakkında yorum yapmazsan daha doğru olur.

Kulaktan duyma şeylerle gelme buraya, bu iş o kadar basit değil. İnsanların senelerine yön verecek tercih için arkadaşının lafıyla burada yorum yapamazsın, benim gibi bu okulda okumuş birine de sallıyor, kafayı sıyırmış falan diyemezsin, art niyetlisin ve kötü birisin, hadi yallah şimdi.

• Son arkadaş tüm mesajlarını silmiş, ne oldu ya bir anda :) Boş boş savunuyordu, haksız olduğunu anlayınca sildi herhalde. Neyse bu da bir erdemdir. Diğer arkadaşlardan da benzer şeyi bekliyorum, okulun savunulacak bir tarafı yok, zar zor kıyısından köşesinden bir şeyler tutup buraya sizi getirmeye çalışıyorlar, gitmeyin, böyle bir hataya düşmeyin.

• Dr. Scofield kullanıcısına yanıt
    Böyle boktan bi üniversite hayatı yaşamayı kim ister hocam? Ona katılmayın buna katılmayın e sıçayım böyle üniversiteye kuran kursu mu belli değil

• BahtsızSüvari kullanıcısına yanıt
    Sana laf yetiştirmekle ugraşmak boşa çünkü onu fark ettim ilk sbü lüsün galiba o yüzden savunuyorsun dedin sonra hayır değilim dediğimde ise kulaktan dolma bilgilerle konuşma dedin ben sbü ye karşı böyle konuşmanı doğru bulmadım, tercih edecek insanları kıt fikirlerinle etkilemeye devam etmen yanlış nasılsa insanlar senin dediğini değil kendi istediklerine gidecek şimdi buna da cevap vereceksin bu işin sonu yok o yüzden de sildim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zirkonyum9 kullanıcısına yanıt
    Kim ne yazıyorsa Allah mübarek etsin hocam ben karışmıyorum

Allah-ü teala sbü tercihimizi kabul eylesin inşAallah namaz-ı şeriflerimiz hayrolsun ben medineye gidiyorum

Allah kelimesi bile batıyor sana bilader senin derdin siyaset falan değil hadı eyvv

Cevap vereceğim tabi ki, susmamı istiyorsan haksızsın demektir. Sen bana kafayı sıyırmışsın, art niyetlisin, kıt bilgilisin dersen sana cevabımı yazarım. Kıt bilgili olan sensin, arkadaşından duyduğunla burada insanların hayatıyla oynuyorsun. Art niyetli sensin, sen millete burada bulunmadığın halde gidin pişman olmazsınız diyorsun, ben burada edindiğim tecrübeye dayanarak gitmeyin pişman olursunuz diyorum. İşi cıvıklaştıran sensin, tartışmak nedir bilmiyorsun, işi faydalı kılmaktan çok bir çatışmaya çevirmeye çalışıyorsun. Sen boş bir adamsın kardeşim, ilerde doktor olup olmaman umrumda değil, önce medeni bir insan olmayı öğren, sonra ne olacaksan ol. İnsanları yanlış yönlendirmekten ve algı yapmaktan vazgeç, belki böylece hayatta bir işe yaramış olursun.

Hocam bir an önce yatayla başka yere geçmeye bakın derim kafanızı fazla ağrıtmayın

• an agony A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yazımda eksi gördüğüm tarafları da yazmışım. Her şey mükemmel değil de demişim. Kimsenin hayaliyle falan oynadığım yok. Memnun olanlar kadar olmayanlar da olacaktır elbette. Ancak okul anlatıldığı kadar saçma bir yer değil. Bok at izi kalsın mantığıyla hareket etmenin anlamı da yok. Emin ol okulda bir şeylerin değişmesi için bu gördüğün arkadaşlardan daha çok mücadele ediyorum. Arkadaş 2 yıldır okulda ama olayların içinde daha çok olduğumu biliyorum. Okulun sadece olumsuz yanlarını yazan onlar. Ben de sosyal eksiğimi okuldan kapatmak isterdim ama yok ne yapayım yani. Açıkçası çok fazla da olması umrumda değil. Kişisel olarak gelişim isteyen İstanbul gibi bir nimetten faydalanır zaten. Arkadaşların bazı eleştirilerine katılmakla beraber çoğunu ABARTI buluyorum. Aksini iddia ediyorlarsa okulda beni bulsunlar. Change my Mind!

• BahtsızSüvari kullanıcısına yanıt
    Abi ne hareket kısıtlaması ne düşünme engellemesi ya. Allah aşkına seni bağlayıp gözlerini bantlayıp 40 saat Akp reklamı mı izletiyorlar. Okuldan çıkmak istiyorsun da tutuyorlar mı? Etrafta yürüyorsun da laf mı atıyorlar? Ders çalışıyorsun da kitaplarını alıp üstünde mi zıplıyorlar? Allah aşkına ne yapıyorlar? Normal bi öğrenci hiçbir sıkıntı yaşamadan 6 yılı tamamlar. Abi aynı okulda okuyoruz Allah aşkına size yaptırmayıp geri kalan bütün dönemime izin verdikleri şey ne? Bana arkadaşlar sıkıntısı olunca da yazıyor. Hiçkimseden böyle şikayetler almıyorum. Ne yaşamış olabilirsin ki abi?

Dostum öncelikle merhaba. Biz orada bunun gibi birçok insanın hayatını doğrudan etkileyen Organ Transplantasyonu konusunu birçok açıdan ele aldık. Hukuki olarak da Psikolojik olarak da Dini olarak da Etik olarak da... Bunların hiçbiri birbirinden tam olarak bağımsız değil. Örneğin Transplantasyonun hukuki süreçlerini sadece Hukuk fakültesine yıkamayacağımız gibi Dini sürecini de sadece ilahiyat fakültesine yıkamayız. Gelen kişi de sadece İslam açısından değil birçok din açısından inceledi ama uzmanlığı İslamdı tabi ki. Onun süresi biraz daha fazlaydı dolayısıyla.

Organ nakli ile ilgili o kadar saçma inanışlar var ki insanlar bunu günah vs sanabiliyor. Bu gibi tabuları yıkmak için alanında uzman birinden dinlemek daha doğru olmaz mı?

Biz bu kadar düşünüp birilerini getiriyoruz. (Dr. Scofield’den bağımsız söylüyorum) Adam diyor ki ULAN İLAHİYATCININ İŞ NE? Kardeşlerim lütfen eleştirmek için eleştirmeyin. Hatamız illa ki oluyor ama biz çözüme odaklı insanlar olmalıyız. Gerçekten burada yazılan şeyleri okudukça hayret ediyorum. Aynı okulda okumuyormuşuz gibi geliyor.

• Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şeyde haklı olabilirsiniz hocam ama önceden programa katılacaklara program akışı gibi bir şey sunulsaydı bence böyle şeylere maruz kalınmazdı.

• Hocam tutsa anında geçerim zaten, ama medeniyete geçebiliyorum sadece. Medeniyete geçmek için de yatay geçişe uğraşasım gelmiyor zaten 1 sene sonra klinikte bu tiplerden kurtulacağımı umuyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.