Şimdi Ara

SBÜ HAMİDİYE TIP FAKÜLTESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
10.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla ben yanan olarak konuşuyorum :) tabii size düzelirse ne mutlu sizlere. Yönetimle alakalı o seçeneklerin bizlerle de paylaşılmasını isterdik tabii; ancak şehir içinde bile kendimize yakın hastanemize gidemezken o zaman nasıl olacak şüpheliyim😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freaking out F kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fark yok. Yan yana oturup aynı sıralarda ders alıyoruz. Onların devlette belli bir sene çalışma zorunluluğu var ama ondan sonra tazminatsız askeriyeden ayrılabiliyorlar. Ömür boyu değil yani

• efsogaren kullanıcısına yanıt
    Herkesi ayrı hastaneye yollamak tabi ki çok zor iş o yüzden dekan zaten tavsiye etmiyorum dedi ancak cidden intörnlükte patlar. Mutlaka şimdiden konuşun derim.

• Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    Teorikler zaten online olacak bu sene bu artık kesinleşen bir şey sadece resmiyete dökülmesi kaldı; ancak dediğim gibi bize toplantılarda yapılan geri dönüşlerden bunun mümkün olmadığı izlenimini aldık; ama bakalım

• efsogaren kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba sizce güz dönemi tamamen online mı olur yoksa (ilk 3 sınıf için) pratikler yüz yüze mi olur?

• Dr. Scofield kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, özellikle 3.sınıfta zaten bizim okulda çok az pratik ders vardı. Corona tablosu bu şekilde devam ettikçe 3.sınıfın Ocak ayına kadar teorik olacağı kanaatindeyim; diğer okullardan da bu yönde kararlar çıktı, çıkmaya devam ediyor gayrıresmi olarak.

• Dr. Scofield kullanıcısına yanıt
    YÖK’ün ilk kararı kendinizi okulda eğitime hazırlayın yönündeymiş. Daha sonra Güz Döneminin %40 da Online olabilir. Ona da hazırlıklı olun diye yazı yazmışlar dekanlıklara. Bütün bunlar ikinci dalga gelmeden önce idi. Büyük ihtimalle Güz dönemi kısmı olarak Online olacak. Böyle bi durumda ne yapalım diye dekan hocamız öğrencilere görüşlerini alacağız dedi. Pratiklerin ne zaman verileceği, Teoriklerin belki daha yoğun verilmesi gibi konularda olduğunu düşünüyorum. İnşallah geçen dönemki gibi acele kararlar alınmaz ve sınıf içi tartışmalar dönmez. Yine de herkesi memnun edemeyecekleri bir gerçek.

• Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    %40 muhabbeti çok çarpıtılıyor. Gelen kararları bildiğimden söylüyorum, yökün belirli bir online eğitim yüzdesi vardı bunu %40a çektiler;ancak şu anda zaten 2.dalga gelmedi. Okulun öğrenciye sorması da formalite olacaktır, şu anda güz dönemini gayriresmi online olarak açıklayan bazı üniversiteleri bizzati duydum. Bizim dekanlıkta dersleri yapalım diye bir istek var ama İstanbul'da yaşıyoruz, yurtlarda kalıyoruz bir sürü yol çekiyoruz. İstanbul'daki üniversiteler bu pandemi sürecinde en son açılacak üniversitelerdir. Örnek veriyorum çapa okulu 15 kasıma kadar online yaptık diyecek diğer okullar da böyle bir karar alacak; ama sbüde öğrenci istedi diye okul açıldı diye bir durum olmaz. Olaya YÖK el koyar. Her ne kadar üniversiteler kendi içlerinde özerk bir yapılanma oluşturuyor olsa da bu süreçte kimse öğrencilerin canını riske atmak istemeyecektir. Tabii bunlar şahsi fikirlerim :) Umuyorum ki bu süreçten hepimiz sağ salim ve güzel bir şekilde çıkarız...

• Up

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mockingbird4x -- 13 Kasım 2020; 20:35:27 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.