Şimdi Ara

SBÜ HAMİDİYE TIP FAKÜLTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
10.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sence bu yıl kaçla kapatır?
  • Merent57 kullanıcısına yanıt
    5300-5400 civarı bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darkseid09 kullanıcısına yanıt
    hocam benim 6.8k geldi normali gelmez ama uluslararası düşünüyorum 150 öğrenci varmış sanırım 120 si yurtdışından 30 u yks ile geliyormuş ortamı nasıl yabancılarla olmak neyi ne kadar etkiler eğitimleri arasında fark var mı normal tıp fak. ile eğitim dili ingilizce mi? uluslararası olması dünyanın her yerinde diplomanın geçerli olmasından dolayı mı yoksa sadece yurtdışından öğrenci aldığından dolayı mı bu isimle anılıyor?Bilginiz varsa lütfen bilgilendirebilirmisiniz acaba?
  • Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bilgim var elbette. Temelde aynı şeyleri görüyoruz ama biz çok az daha detay işliyoruz. Onlar İngilizce gördüğü için bir tik hafifleştirilmiş. İngilizce oranı yıl ilerledikçe azalıyor. Ortamı hakkında genel bir bilgim yok maalesef. Yurtdışı ağırlıklı öğrenci almasından dolayı Uluslararası deniyor. Henüz akreditasyonu yok bildiğim kadarıyla.

bilgi için teşekkürler aklımda esogü ile uludağ var bunu da tercihlerim arasına yazsam diye düşünüyorum ama muhtemelen yazamayacağım galiba o kadar yabancı öğrencinin arasında zorluk çekerim gibi geliyor bakalım hayırlısı.
  • arkadaşlar çomar değilseniz bu fakülteyi yazmayın. bu fakülte yüzünden müslüman girdiğim üniversitede şuan deist olarak okuyorum. insanların dini aşırı baskılaması yüzünden okumadığım kuranı okudum ve deist oldum. aşırı baskıcı iğrenç insanlardan oluşan, ankaradaki fakülteye çalıştaya giderken kızlar ve erkekler otobüsü olarak ayrı gidilen, otobüste kuran okutulan, önlük töreninde kuran tilaveti yapılan, cuma namazı yüzünden sınavları ertelenen sikko bir okul burası. kuran kursuna gelmek istiyorsanız buyrun ancak bilim yapmak isteyenler başka üniversite yazsın kesinlikle. bilim falan yapılmıyor organ nakli çalıştayı diye bir çalıştay yaptılar, diyanet işlerinden bi adamı çağırdılar adam bişey biliyormuşçasına konuştu organ nakli hakkında. zerre bilime değer vermeyen irticacı bir okul. bu arada tıp 3 teyim.
  • Zamanında Türkiyenin en iyi tıp fakültesiydi 2. de hacettepeydi.

İnşallah kısa zaman içerisinde eski yerine döner. Gülhane tıp fakültesinin kampüsü çook güzel mutlaka tercih yapmadan önce okulu gezin derim
  • hocam dedikleriniz tamamen doğru ama başlıkta bahsedilen fakülte gülhane değil İstanbul'daki hamidiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khann10 -- 30 Temmuz 2020; 1:46:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zirkonyum9 kullanıcısına yanıt
    eee hala niye bu okuldasın kardeş sen?? Sİlah zoruyla mı okutuyorlar seni okulda?
    Geçen yıl da aynı şeyi yaptın. Okulu kötülemek için yalan yanlış bir sürü şey söyledin neredeyse senin yüzünden bu okulu yazmayacaktım. Ama içine girince asla senin dediğin gibi bir yer olmadığını gördüm. Kimse kimseye dini baskı filan yapmıyor.
    Kimse kimseyi zorlamıyor uza kardeş işine bak. Sevmiyorsan da defol git okuldan. Sen zaten böyle bir okulu hak etmiyorsun
    Ezikler gibi her yıl donanımda okulu kötüleyip sonra yine aynı okulda okumaya devam etme!
    arkadaş bu okulun yaptığı organizasyona gidilir mi ?hiç anlam veremiyorum şu ankaraya gidip 1 hafta kalanlara :d Okulu yazacak arkadaşlara YÜKSEK TAVSİYEM sadece derslere gelsinler okulun sosyallik adına yaptiğı hiçbir şeye de katılmasınlar canları sıkılmasın..

Kardeş gerçekten bütün Bunları yazıp hala neden bu okulda kaldığını çok merak ediyorum. Ben de çalıştaya gittim. Hatta düzenleyenlerden biriydim. Diyanetten hoca geldi evet. Olayın farklı bakış açılarını göstermek için geldi. Ki bunu okulla alakası yok ve sizin sınıftan arkadaşlar da dahil olmak üzere konuşulacak konuları ve gelecek kişileri biz belirledik. Organ naklinin sadece tek boyutlu bilimsel bir olgu olduğunu düşünüyorsan ne yazık sana. Keşke senin yerine başkasını getirseymişiz.

Dini aşırı baskılaması demişsin ama kimse zorla bir baskı yapmıyor. Hocalar gelip kafana Kur-an atmıyor. Fizyoloji dersinde hadis okumuyorlar. Benim Cuma’ya gitmeyen arkadaşlarım da var hiç namaz kaçırmayan da. Okul sanki insanları zorla bu işe yönlendiriyor gibi yazmışsın ama hiç öyle bir şey yok. Gitmeyen yine gitmiyor.

Cuma mevzusu da yine sizin sınıftan oluşan bir istek yüzünden böyle oldu. Öğrenciler talep ettiler. Evet sizin sınıfın iç işlerini ve ne kadar SINIF olamadığınızı da biliyorum. Belki sen deistsin ama kendi dinine İbadet etmek ve bunları talep etmek insanların hakkı. BÖYLE BİR ÖZGÜRLÜKLERİ VAR. Sen ‘öh ököl nö ködör yöböz’ derken bile insanların özgürlüklerine saygısız bir adam olduğunu göstermiş oluyorsun. Okuldaki Herkes yobaz sen ilericisin evet.

Kardeşim bak sana okuldan git demiyorum. Kendi bileceğin iş. Ama lütfen bütün bunlara rağmen neden okulda kaldığını yazar mısın? Gerçekten çok çok merak ediyorum.

• Okulda çok memnun olduğumdan kalmıyorum zaten. Puanımı en iyi karşılayan yer burasıydı o yüzden yazdım. Ve uğraşmak istemiyorum.
    O çalıştayı düzenleyenler grubu olarak nasıl insanlar olduğunuzu biliyoruz zaten. Hocalar tabiki de kafama kuran atmayacaklar, ancak istenilen kulüpleri açtırmayarak, dinci kulüpleri fonlayarak ve bu tarz çalıştayları dinci kulüplere yaptırarak kendi zihniyetlerini sürdürmeye çalışıyorlar.

21. Yüzyılın laik demokratik cumhuriyetinde kızlar erkekler ayrı otobüslere konulup götürülmesi açık ve net YOBAZLIKtır. Hiç kusura bakma. İyiliği emret, kötülüğü reddet zihniyetinden çıkamıyorsunuz. Düşünüyorsunuz ki hep sizin dedikleriniz doğru, herkes yanlış zaten dindar olmayanlar yanacak onların laf etmeye hakkı yok. Kadınla erkeğin aynı otobüste gitmesini kötü bulan bir zihniyettesiniz. Bunu dibine kadar dayatıyorsunuz.

Burada okulun imkanlarını överek okulun bu kötülüklerini gizleyerek ne amaçlıyorsun? Sıralamayı yükseltip kendi egonu mu şişereceksin? Kusura bakmayın arkadaşlar ama okul yobazlar için kurulu. Okul kulüplerinin adından da anlayabilirsiniz: genç mektebi tıbbiyeliler (çalıştayı yapan kulüp), kulubi şahane, medeniyet gençlik kulübü (tam bir arap hayranı açık öğrencilerin dışlandığı aptal bir kulüp instagramdan megksbu yazarak ulaşabilirsiniz) bu tarz aklıma gelmeyen kulüplerle dolu.

Devamlı dincileri çağırıp konuşturuyorlar ben 2 senedir bu okuldayım 1 adet bilim adamı çağırıldığını duymadım. Okula çağırılan isimler: fatma betül sayan kaya( bu hanıma bayılıyor bizim okul), ali erbaş (arap aşığı atatürk düşmanı diyanet başkanı), tbmm başkanı ve istanbul seçimlerinden önce binaliyi çağırdılar gelecekti gelmedi. Buyurun siz yorum yapın.

• Dr. Scofield kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın birdaha katılmam zaten. Yobazlık diz boyu, yalanlarla insanların geleceğini yakmaya çalışan bir çomar zaten bu eleman. Bunların lafıyla asla hareket edilmez

Özgürlük muhabbeti yapmışsın, dinci olmayan insanların kulüp açma özgürlüğü var. Açtırmıyorlar! BİLDİĞİN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE KULÜBÜNÜ AÇTIRMIYORLAR ARKADAŞLAR. HER YENİ SENE DENİYORUZ, ANCAK REKTÖR İZİN VERMİYOR!

O nedenle özgürlükten bahsetme hakkın yok. Baskıcısınız. Kendi zihniyetiniz doğru zannedip insanları baskıladıkça nefreti körüklüyorsunuz.

Bakın arkadaşlar eleman diyor ki “organ nakli çalıştayına keşke seni getirmeseymişiz” aynen zihniyet budur. Bizden olmayanı istemeyiz, okulun imkanlarını kullandırtmayız. Bizi kafir olarak görüyorlar çünkü. Küffarız biz gözlerinde. Arkadaşlar din konusunda düşünceliyseniz sakın gelmeyin ateist olursunuz. Ciddi söylüyorum. İnsanda nefret oluşturuyor bunlar.

Bakın müslümandım diyorum müslüman! İnanıyordum ben. Yani sizdendim, cumalara falan giderdim her cuma. Bundan müslümansanız kaygılanmanız gerek, acaba yanlış mı yapıyoruz diye. Kadın erkeği ayırırsanız, devamlı dincileri çağırırsanız, kapalı öğrencilerin fotoğraflarını okulun ana sayfasına döşerseniz, insanlar sorgular. Ben bu dine mi inanıyorum diye sorgular. Halimden memnunum o ayrı, ancak insanları dinden çıkarıyorsunuz inançlarını sarsıyorsunuz. Cumaya hiç gitmeyen arkadaşım da var kaçırmayan da diyorsun, zaten böyle takip edip insanları sınıflandırdığınız için sıkıntı yaşıyoruz okulda. 14 Martta cumhurbaşkanına teşekkür edip bir kere bile Atatürkün adını ağzına almayan rektörün kurduğu okuldan ne beklenir zaten.

Neyse, diyeceklerim bu kadar. Dindar olmayıp yazacak arkadaşlar da kadıköyde akarız birlikte birbirimize ihtiyacımız var okuldan hiçbişey beklemeyin. Son kez söylüyorum okul YOBAZ

imgbb
    A0-EE4-FB1-9-CC7-4628-B5-CB-BF560352579-B
    https://ibb.co/d2TWFNp

BUYRUN SADECE BEN SÖYLEMİYORUM TANIMIYORUM PAYLAŞAN KİŞİYİ EKŞİYE YAZIN ÇIKAR ZATEN

Dostlar benim bu konudaki görüşümü paylasmak isterim hazırlandığım dönemde hedefim Capaydı bunun özelinde de İstanbulda okumak ve yaşamak istiyordum. Malumunuz yeterli sıralama gelmedi ve ben de burayı yazdım. Gelmeden önce de yönetim kadrosunun özellikle de rektörün kafa yapısından haberdardım. Geldiğim yerde de çokça var :) Okulun imkanları ve sehir etkisiyle tercih ettim ve geldiğimde üniversiteyi de ülkeyi yönettikleri gibi yönettiklerini gördüm,görüyorum kulüpler konusunda da size sonuna kadar katılıyorum. Bu yüzden buradaki tercih edecek arkadaşlara samimi şekilde şunu söylüyorum evet eğitiminden de imkanlarından da-özellikle hastanelerin kalitesi açısından- memnumum ama okulda aradığın sosyalliği bulamazsın.Mümkün oldukça okula sadece dersler için gelip onun dısında istanbulda olmanın avantajlarını kullanın.. Çünkü siyasallaşmak hangi fikirden olursa olsun rahatsız edicidir ve beni ediyor bunu bile bile de ne konferanslarına ne şenliklerine katılıyorum.. Burada olmamdaki amaç da okulun sıralamasını yükseltmek değildir ben zamanında buradan bir şekilde faydalandım yeni tercih yapacak arkadaşlara da yardımcı olmak istememdir.

• Merent57 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca hak etme konusunda bana laf edemezsin, sen ne kadar hak ediyorsan ben de aynı şekilde hak ediyorum. Alın terimle geldim ben buraya, bu yobaz hareketlerinizi ifşalayacağım buna engel olamayacaksınız ve bu okulda okumam sizi rahatsız etse de okuyacağım. Bana defol git diyemezsin haddini bil çomar az ötede havla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.