Şimdi Ara

Muhalefetsiz ülke Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev araba almanın hayale dönüşmüşken artık ev kiralamanın da maaşlı iş ile zorlaştığı

Gidip parasını ödeyip aldığın telefonu kullanman için 2 asgari ücret vergi isteyen

Para biriminin son 1 ayda %30-35 değer kaybettiği

Yeme içme fiyatlarının rekora gittiği

Sokakların afgan paki suriyeli dolduğu, parka sahile gidip oturmanın bile güvenlik sorunu hale geldiği

neyse daha saymak istemiyorum

Bütün bunlar olurken muhalefet napıyor? Hala kavala diyor, 16 lı masa diyor, diyarbakıra uçak neden az diyor.

Anlamadığım neden zorla bu partiye ve bu adama oy verdiriyorlar bize? chp ye kk ya oy atmazsan aktroll sün olayını nasıl çıkarıp inandırttılar?

Şu forumda kk nın kendi videosunu paylaşsam bana aktroll sün diye deliriyorlardı. Ya arkadaş yorum bile katmadan kk videosu paylaştım diye hakaret üstüne hakaret.

Ya mantıklı bir düşünün. Aktroll olsa birisi neden kk seçime girmesin desin? Rte yi bu seçimde kazandırtacak tek kişi kk idi ve kazandırttı. akp lilerin kk ya teşekkür etmesi gerekir. Yoksa şu ülkenin vaziyetinde Rte nin kazanma ihtimali yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zp Mp bunlar boşuna linçlenmediler, umarım halk akıllanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • korktular gerçek muhalifler meclise girerse diye

• Zamlara karşı ana muhalefet partisi lideri sesini çıkarabilmiş değil. Enfazla yaptığı muhalefet, böyle bir şey olabilir mi demek.

• Son bir aydır onuda demiyor sanki :)

Koltuk derdine düşmüş durumda şu aralar... Halkın arasınada karışamıyor protestolar ve saldırılar gelecek diye öyle boş boş zaman geçsinde halk beni unutsun kafasında anlaşılan muhalefet... Bakıyorum KK'nin twitter paylaşımlarına hepsinin mi altına yüzde 95 istifa et bırak git artık yorumu gelir... Adam başsağlığı mesajı yayınlamış Özkan Uğur için altı full istifa et yorumları halen daha nasıl o koltukta oturabiliyor hayret.

Not: Bu arada ülke gerçekten muhalefetsin. CHP'yi geçtim. İYİ partide yok oldu gitti sesi soluğu çıkmıyor. Hatta HDP ve TİP bile kayboldu resmen :) Seçim sonuçları onlar içinde büyük tranva oldu anlaşılan.

• ben artık hükümetin yaptığı iyi şeylere odaklanıyorum

mesela bedelli askerlik önceden ne öyle mal gibi gidip 8 ay yapacaktık zor koşullarda verdik parasını kurtulduk 28 günle

mesela konut fiyat artışı en çok bizim sülaleye yaradı eh bize de 3 5 bir yardımı oluyor

muhalefet boş şuan arkadaşlar hayatı fazla ciddiye almayın artık derim akşener bile onursuz çıktı istifa etmedi üstüne tek aday oldu 2 kere oy verdim daha verir miyim ? n ve a ve h veriririm

• Muhalefet sokağa çıksa hepsi fedoncu ilan edilip içeri atılır.

Azerbaycan'a, Türkmenistan'a falan bakın fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu hangi ülke bayrağı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bundan sonra oyum tayyipe

• haklısın da gelde hala %48 i kendine başarı gören adama anlat onu ,saksıyı oraya koysan okadar oy alırdı zaten bu ekonomik bozuklukta.

ben bu millet açından, fukaralıktan ölür yine k.k ya oy vermez herşey para değil oy atmada dediğimde beni taşlamayan kalmadı burda. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Temmuz 2023; 20:37:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.