< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Nisan 2023; 15:56:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Muharrem İnce Bolu Mitinginde Dans Etti (4. sayfa)

-
-
Demekki bu besinler faydadan çok zarar vermiş size. IQ 198 yanlış olmuş sanırım. En soldaki 1 fazla gibi geldi bana.
-
Ataturk'un vefatindan sonraki 85 yilda benim gibiler degil sizin gibiler secti yoneticleri ve geldigimiz yer ortada! Sence burdan nasil bir sonuc cikartabiliriz? Bizim gibiler artik Ince gibileri sececek. Hodri meydan!
-
İnce mi bu ülkeye huzur getirecek. Adamın duruşu bile başlı başına huzursuz görünüyor. İstediğinize verin oyunuzu hatta RTE'ye de verebilirsiniz. Herkes seçme hakkını istediği gibi kullanmakta özgür. Burada sadece fikir alışverişi yapıyoruz. Mantıklı olan veya olmayan şeyleri tartışıyoruz.
-
Ince bilimsel ve rasyonel dusunen tek genel baskan. Rasyonel ve Bilimsel dusunmeyen bir halkin Ince'yi anlamasini tabiki beklemiyoruz
O Kemal hesabini verecek ondan kurtulus yok bir kere. Sonra da ya Ince'yi secersiniz ya da rasyonel ve bilimsel dusunmeyen dinozorlarla idare edersiniz. Ama halk giderek fakirlesir, yani bu secim sizin, yasamak mi yoksa olmek mi siz karar vereceksiniz.
Biz size bir yol gosteriyoruz, rasyonel ve bilimsel dusunmek yerine, 75 yasindaki dinozorlarin ve IQ yoksunu gazetecilerin gazina geliyorsunuz.
85 yildir (Ataturk'un vefatindan sonraki 85 yil) bana bir tane yetkin, liyakatli birinin basbakan oldugunu gosterirsen ben de Kemal'e oy verip bir de seni sirtimda tasiyacagim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Nisan 2023; 18:38:37 > -
sensaura, kerimcem, nightsniffer gibi hayal aleminde yaşayan tiplere hala cevap vermeye çalışanlar olduğunu görmek güldürdü.
-
Fırıldak yaa. Bundan cumhurbaşkan'ı olur mu allasen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten de bu başlık altında yazan birçok insan bir kez daha gösterdi ki AK troll'ler ne kadar cahil, partizan, holigan ve kibirliyse, OK troll'ler de o kadar cahil, partizan, holigan ve kibirli. Bunu, Halk TV'nin Kırmızı ahaber’e dönüşmesinden de görebiliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O başarmadı, ok troller rte de yapamadıklarını bu adamda başardılar. 2 haftada yok alt ettiler.
Birkaç hafta önce ben de ince'ye vermeyi düşünüyordum kendi kendisini bitirdi gözümde şimdi ben de mi oktroll oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E7769578 -- 10 Nisan 2023; 19:57:55 >
Çok itici olmaya başladı bu herif. %2 bile alamaz. Milyon kişi buna oy verecek ha?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 10 Nisan 2023; 20:0:17 >
Ne yapmış da bitirdi kendini? Yanlış anlama, ben inceye oy falan vermeyeceğim. Memleket partisini de tutmuyorum, hatta kimseye oy vermeyeceğim. Ama "işsizliğe çözüm" diye muhtarlara üniversite mezunu muhtar yardımcısı atacağım diyen bir adamdan, "75 yaşında başkan olacağım" diyip beğenmiyorsan masadan kalk git diye restleşen bir dinazordan, HDP hariç tüm Türkiye Mansur Yavaş'ı istedi. Oysa HDP oyları 2. turda kaçmasın diye Ankara belediyesi çok önemli diye saçmaladı. Sanki Ankara Türkiye'den daha büyük. Sakarya Meydan Muharebesi'nin nerede olduğunu bilmediği halde biliyormuş gibi yapan bir adamdan soğumadın da inceden mi soğudun? Bunlar işte "ok troller" CHP'li ünlüler yüzünden ve inan bana, bunların özgüveni, Nihat Doğan ve Hakan Ural'ın cehaletinden daha tehlikeli.
23 DERECEtwitter
“Memleket Partisi'nin Zonguldak'ta 5. sıradan milletvekili adayı gösterdiği Cem Saygı, yaptığı dans ile dikkat çekti.”https://twitter.com/yirmiucderece/status/1645478068708835337?t=JzHf6wrnjBSflTF3tGOrhg&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşlı siyasetçilerin yalandan gençleri anlıyormuş gibi hareket etmesini tam olarak buna benzetiyorum.
(Evet hepsi için geçerli)
-
bir yanda hdp yandaşı ittifak ve diğer yanda hüdapar ile aynı çatıda duran ve yıllardır ülkeyi çökertmiş bir parti. koca ülke tayyip ve kılıçdaroğlundan ibaret öyle mi? nasıl ahmak bir toplum bu böyle. ne hallere düştük, ölüm ile utanç arasında seçim sunuyorlar resmen?
ben Sinan Oğan'a oy veririm, 2 seçim de de kendisi olmaz ise zahmet edip oy kullanmaya gitmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 10 Nisan 2023; 21:29:26 > -
Bu yaşa gelip de adam olamayana mevlam ne yapsın. Bosverin takmayın herkesi. Bu şarlatanlara anlam yükleyip değerli kilmayin. Ne hali varsa görsün. Dans mi eder, otobana mi çıkar kendi bilir. Kır eşek yaşındaki adama ben mi ogretecem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özet olarak bakarsak Muharrem İnce'ye yönelik suçlamalar dans etmesi, seçmeninin genç olması, koruma polisinin hakkını korumak için mücadele verirken küfretmesi falan filan. Diğer adaylara yönelik suçlarsa 400 milyar dolarlık parayı batırmaları, haksız kazançlar, adam kayırma, rüşvet, hayinlik, vs vs...
Ve bizim dans ediyor diye İnce'ye aaaa cık cık cık yapmamızı bekliyorlar.
:D
Dans ederse etsin banane ama hala ben 2.tura kalmazsam kk Erdoğan'a kaybeder diyip seçmenine böyle yönlendirmesi çok saçma zaten seçmeni çok sağlıklı düşünemiyor
tiktokta takipçı kasar gibi parti propagadansı yappıyorlar gençlerden oy alırım diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X