Politic Türktwitter “Muharrem İnce Bolu mitinginde dans etti” https://twitter.com/politicturk/status/1645016126085124097?t=orwL3bNETmz2IbHVFrqR8Q&s=19Kendini ne hallere düşürdü şuraya bak. Bırak cumhurbaşkanlığı falan böyle mv mi olur . Muharrem İnce: ''Seçim ikinci tura Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalırsa seçim Erdoğan kazanır.'' İtirafta gelmiş. Mustafa Sarıgül ile dalga geçiyordu millet bu onu da geçti |
Muharrem İnce Bolu Mitinginde Dans Etti
-
-
hitap ettiği ve oy alması tahmin edilen kitlenin %70i z kuşağı olduğu için dans etmesinde bir problem görmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 9 Nisan 2023; 14:23:22 > -
İşte buna oy verecek insanların aklına şaşıyorum.
-
Secimi kk kazansada kazanmasada tarihte halkta affetmiyecek inceyi.Ancak tay taya soylu,harun karun gibi kapiya baglanir.Chp ye darbe yapmaya calisti,bir dedigi ikinciyi tutmuyor,guvenilir kelimesi fersah fersah uzakta ,adam kazandi dedi.Gosterdiki kendi hahhini koruyamayan milletinkin8 hic koruyamaz.
-
mitinglere gazpedalcıları toplar işte :)
-
Yalnız inanılmaz bir hayal kırıklığı oldu bu miting İnce için. Bir yığın ilden otobüs kaldırıp pazar günü Bolu merkezde 1000 bilemedin 2000 kişi toplayabildi.
Çaktırmamaya çalışıyorlar halen.
En garibi partililer algı yapıyorsunuz kalabalıktı diye şu fotoğrafı atıyor yakından kenarlar dolmuş ama gene çok az. İlginç insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Nisan 2023; 15:7:23 >
-
Gezmeyi seven gençleri toplayıp otobüslerle Bolu ya götürmüş.
Gençler okul gezisi kıvamında.
Yazık adamın gerçekle bağları iyice kopmuş...
İnce Productiontwitter“Muharrem İnce'nin botları Bolu'ya doğru yola çıktı”https://twitter.com/inceproduction/status/1644959192539619330 -
Muharrem İnce, hitabetini sevdiğim birisiydi. yazık etti kendine..
100 bin imzayı zor topladı.. Ben de Kılıçdaroğlu nun aday olmasını daha garanti isimler varken büyük bir hata olarak görüyorum ama tartışmanın anlamı kalmadı bu saatten sonra..
İnce, kişisel hırslarını bir kenara bırakıp adaylıktan çekilmeliydi -
Bu arada ben ilk oyumu genç partiye vermiştim Tv de gün boyu mitinglerini seyrederdim. Yeni 18 olmuşum partinin adıda soyadım olunca iyice bir sempatik gelmeye başlamıştı :) Cem uzan'da kendini dinlettirmeyi başaran biriydi.Bide ozamanın gençleri pek umursamazdı siyaset falan.Hayat iğrenç değildi pek yani :)
Adamın mitingler çok sağlam kalabalıktı % 7 oy almıştı. İnce'nin bu sayıya ulaşması imkansız geliyor bana. Oğan 1 alsa ince 2 alır anca max böyle görüyorum ben. O bile fazla bence ama bakalım.fena tokat yiyecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 10 Nisan 2023; 22:40:14 > -
Sanki İskandinav ülkesiyiz hareketlere bak o kadar yapmacık ki... -
Kendisini benden soğutmayı başardı hatta şüpheye düşürdü -
Ülkede matem var. Daha 2 ay önce resmi 50 BİN gayriresmi 190 BİN İNSANIMIZ ÖLDÜ !!!!!! Kimse bağıra çağıra propaganda yapmıyor, AKP BİLE.... İnatla devam ediyorlar, PES. -
oy oranini degisik dans turleriyle arttiriyo adam :) -
Bu olayın haber değeri nerede?
-
Seçim gecesi yine viski içmeye gider ortadan kaybolur. Troll bir adam kafa gitmiş.
-
Geçen seçim oyumu kendisine verdim ama ne oyuma sahip çıktı ne günlerce çıkıp iki kelam laf etti o yüzden bu seçim tek aday bile olsa oyumu denize atarım yine buna vermem.
-
Biz sana nasıl oy vermişiz en son seçimde haram olsun! Şov peşinde bu adam gündemden düşmeyeyim 6 lı masaya ( en çok chp ye ) sallayayım arada bir de hükümete sallayayım ama yeterki beni gündemde tutun derdinde. -
Aynı şekilde düşünüyorum. KK dayatması nedeniyle İnce'ye oy vermeyi düşünüyordum ama şu süreçte yaptıklarıyla kendi istemedi bu oyu.
Memleket battı batacak son demlerini yaşıyor, birileri çıkıp projelerinden bahsetmek yerine tiktok videosu ile oy devşirmeye çalışıyor.
Yapacak birşey yok, eğer olağanüstü bir durum olmazsa bu seçimde KK + İyi partiye verip Kılıçdar ile daha sonra hesaplaşıcaz bizde.
İşte buna oy verecek insanların aklına şaşıyorum. |
Kendisini benden soğutmayı başardı hatta şüpheye düşürdü
|
Muharrem İnce, hitabetini sevdiğim birisiydi. yazık etti kendine..
100 bin imzayı zor topladı.. Ben de Kılıçdaroğlu nun aday olmasını daha garanti isimler varken büyük bir hata olarak görüyorum ama tartışmanın anlamı kalmadı bu saatten sonra.. İnce, kişisel hırslarını bir kenara bırakıp adaylıktan çekilmeliydi |
|
Ülkede matem var. Daha 2 ay önce resmi 50 BİN gayriresmi 190 BİN İNSANIMIZ ÖLDÜ !!!!!! Kimse bağıra çağıra propaganda yapmıyor, AKP BİLE.... İnatla devam ediyorlar, PES.
|
Bu arada ben ilk oyumu genç partiye vermiştim Tv de gün boyu mitinglerini seyrederdim. Yeni 18 olmuşum partinin adıda soyadım olunca iyice bir sempatik gelmeye başlamıştı :) Cem uzan'da kendini dinlettirmeyi başaran biriydi.Bide ozamanın gençleri pek umursamazdı siyaset falan.Hayat iğrenç değildi pek yani :) Adamın mitingler çok sağlam kalabalıktı % 7 oy almıştı. İnce'nin bu sayıya ulaşması imkansız geliyor bana. Oğan 1 alsa ince 2 alır anca max böyle görüyorum ben. O bile fazla bence ama bakalım.fena tokat yiyecek.. |
Biz sana nasıl oy vermişiz en son seçimde haram olsun! Şov peşinde bu adam gündemden düşmeyeyim 6 lı masaya ( en çok chp ye ) sallayayım arada bir de hükümete sallayayım ama yeterki beni gündemde tutun derdinde.
|
Gezmeyi seven gençleri toplayıp otobüslerle Bolu ya götürmüş. Gençler okul gezisi kıvamında. Yazık adamın gerçekle bağları iyice kopmuş... İnce Productiontwitter “Muharrem İnce'nin botları Bolu'ya doğru yola çıktı” https://twitter.com/inceproduction/status/1644959192539619330 |
Aynı şekilde düşünüyorum. KK dayatması nedeniyle İnce'ye oy vermeyi düşünüyordum ama şu süreçte yaptıklarıyla kendi istemedi bu oyu. Memleket battı batacak son demlerini yaşıyor, birileri çıkıp projelerinden bahsetmek yerine tiktok videosu ile oy devşirmeye çalışıyor. Yapacak birşey yok, eğer olağanüstü bir durum olmazsa bu seçimde KK + İyi partiye verip Kılıçdar ile daha sonra hesaplaşıcaz bizde. |
Benzer içerikler
- israil asgari ücret
- dream games maaş
- yılmaz argüden mason
- en milliyetçi şehirler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- adresten fay hattı sorgulama
- mavi taksi nedir
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- yurtdışından telefon getirmek
- ısı pompası mı doğalgaz mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X