İşyerimizde kullanmakta olduğumuz bir bilgisayarın bileşenlerini değiştirmek istiyoruz. Sadece kasa değiştirilecek. Klavye, mouse, monitör, hoparlör vs değişmeyecektir. Bu bilgisayarda oyun oynanmamakta sadece LOGO ETA gibi muhasebe uygulamaları çalıştırılacak ve internet için kullanılacak. Benim aklımda aşağıdaki gibi bir sistem var. Sizlerinde değerli görüşlerinizi almak istiyorum. Bütçe yaklaşık 1.000.-TL.
Oyun oynanmayan bir bilgisayara ekran kartı almanıza gerek yok bence. Dahili ekran kartlı bir anakart ile işinizi görebilirsiniz.Aynı zamanda 1gb ram de gayet yeterli olur.
Şuan kullandığım pc aynen öyle 32 mb dahili ekran kartı mevcut ve sorun yok.Sizin ile aynı amaç için kullanıyorum hemde.
İleriye dönük ve bu fiyatla yapılabilecek en yüksek sistemlerden biri.Ekran kartına gerek yok oyun oynanmayacaksa ki dediğiniz işlemler için 700-800 TL yede güzel sistemler yapılabilir.Fakat bütçenize göre yaptım sistemi.Karar sizin.
web tabanlı lila yazılım uzakdan erişimli ve hemen hemen her bilgisayarda calışabilen bir muhasebe programı.web tabanlı muhasebe cıkdıkdan sonra eta ve logaya cokda ihtıyac duyulcağını sanmıyorum.Şimdi her yere uzakdan bağlanılma gözde bide bu acıdan bir bakın.
Lila web tabanlı muhasebe programı yeni yazılım tekniklerıyle yazılmış; .net.Web tabanlı; ister windows uygulaması olarak kullanıyorsunuz,isterseniz web olanaklarınıda kullanarak dışardan-herhangi bi yeden- bağlanabiliyorsunuz.on yıllık bir teknoloji.Muhasebenin karmaşık yapısından cok kolay rahat anlaşılır bir yapısı var.Cok makul fiyatlara sahip http://www.lilayazilim.com/
İleriye dönük ve bu fiyatla yapılabilecek en yüksek sistemlerden biri.Ekran kartına gerek yok oyun oynanmayacaksa ki dediğiniz işlemler için 700-800 TL yede güzel sistemler yapılabilir.Fakat bütçenize göre yaptım sistemi.Karar sizin.
Madem bu kadarına gerek yok, birde 700-800 TL arasında önerileriniz olabilirse sevinirim.
AMD Athlon II X4 620 AM3 2.6 GHz 2 MB 95W BOX İşlemci FOXCONN A7GM-S AMD 780G DDR2 PCIExp Socket 940 AM2 ATI HD3200 A-DATA 4 GB (2048 x 2) DDR2 800 MHZ RAM Extreme Edition SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 7200 rpm LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA ASUS TA982 ATX KASA 350W