Şimdi Ara

Muhendislik.icin kucuk.bir anket (OY AT GİT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Muhendislik.icin kucuk.bir anket (OY AT GİT)

(En Son Oy Tarihi: 17.7.2017)
Giriş

• TERCİHLER BÖLÜME GÖRE YAPİLİR BÖLÜM SEÇERSİN ÜNİVERSİTE DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

TERCİHLER BÖLÜME GÖRE YAPİLİR BÖLÜM SEÇERSİN ÜNİVERSİTE DEĞİL

Anketten anlayacagin fizige karsi ilgim var bilgisayar elektrik elektronik fizk ne olsa basarili olacahimi dusunuyorum sadece bu uni/bolumlerden hangis avantajli onu merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertdemirci99 M kullanıcısına yanıt
    boğazici fizikten cikarsan iyi bir dershane öğretmeni olursun kendinizi kandırmayin burasi türkiye yurtdışı vs derseniz adamlar nerelerden fizikci cikariyor zaten hocam bence hayatını mahvetme
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

boğazici fizikten cikarsan iyi bir dershane öğretmeni olursun kendinizi kandırmayin burasi türkiye yurtdışı vs derseniz adamlar nerelerden fizikci cikariyor zaten hocam bence hayatını mahvetme

Hocam millet bogazici icin yaziyor ya onlarin sonu o tabi.

Fizige ilgin ve birazda kapasiten varsa calisip +3.3 ortalama yapip yurtdisinda phd alip orda yada burda bi unide kalabilirsin ki tanidiklarim var.

Ama dedigin dogru.sevmeyen yazmasin su bolumu bogazici diye.

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Tercihler asil universiteye gore yapilir bolume degil. Universite meslek secme yeri degildir. Bi anlayamadiniz yillardir

• Aslanim Bogazici'ne git. Turkiye deki tek okul Bogazici dir. Baska okul yoktur. Unutma ki meslek secmiyorsun. Bu devirde hangi bolumu okursan oku bi bok olmuyor kimseden. Makine muh olsun kimya muh olsun. Kimse bu meslekleri bu ulkede yapamaz. Bundan dolayi universite meslek secme yeri degildir. Onemli olan universitede sahip olacagin sosyal ag ve imkanlardir. Sana verecegi kultur ve arkadasliklardir. Sıkı dostluk edinmek icin universite sondur. 25 yasindan sonra sıkı dost olunmaz kimseyle. Bogazici Turkiye'nin en zekilerinin toplandigi yer. misal cmylmz bogazicili. Ne okudu? Turizm. Sence nasil buralara geldi? Tek basina mi? Hayir. Elde ettigi network sayesinde. Iyi gunler gözüm

• Alternesia kullanıcısına yanıt
    yani size göre deü makineye degil itü fizik okumaliyim veya gemi ulaştırma mühendisligi ? güldürdünüz hocam
  • yukardaki arkadaşta çok boş konuşuyor yok meslek secmiyorsun vs vs böyle bir şey yok sakın ha eğer sen tabiki hayalin fizikse boğaziçi en güzel yerlerden biridir senin icin
    Hayir Bogazici tutmadiysa hicbiyere gotmeyin diyrum itu falan degil

• Alternesia kullanıcısına yanıt
    anladım hocam trollünüzü başka yerde yapın tercih döneminden sonra tekrar gelirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alternesia

Aslanim Bogazici'ne git. Turkiye deki tek okul Bogazici dir. Baska okul yoktur. Unutma ki meslek secmiyorsun. Bu devirde hangi bolumu okursan oku bi bok olmuyor kimseden. Makine muh olsun kimya muh olsun. Kimse bu meslekleri bu ulkede yapamaz. Bundan dolayi universite meslek secme yeri degildir. Onemli olan universitede sahip olacagin sosyal ag ve imkanlardir. Sana verecegi kultur ve arkadasliklardir. Sıkı dostluk edinmek icin universite sondur. 25 yasindan sonra sıkı dost olunmaz kimseyle. Bogazici Turkiye'nin en zekilerinin toplandigi yer. misal cmylmz bogazicili. Ne okudu? Turizm. Sence nasil buralara geldi? Tek basina mi? Hayir. Elde ettigi network sayesinde. Iyi gunler gözüm

protein tozu hikayesi geldi aklima

Ne dusunuyorsam onu soyluyorum art niyetim yok.

• Jhiy kullanıcısına yanıt
    hahahahaa güldüm hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.