Şimdi Ara

Mühendislik isteyip yazana harbiden acıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede mühendis olmanın ne kadar zor olduğunu bilmeden yazacak bu kişi.. tabi 2-3 sene sonra acayip pişman olacak falan bunlar klasik şeyler bakın kısaca 5-6 sene teori dersleri yüzünden saçlarınızın ağrımasına değmez hiç bir şey..

• Sagol kardes sayende artik tip istiyorum

bi bitmediniz ya, rakip elemeye ugrasacaginiz kadar ders calissaniz zaten kazancaniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda kendin müh isteyip millet yazmasın diye rakip elemeye calısıyorsun biri sana uyupta yaparsa bunu ve başarısız olursa vebalini alacagını bilmeni isterim

Rakip elemiyorsan bile vebali var bu işin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 9 Ocak 2015; 17:06:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    off abi çok iyi laf koydun ya incici misin yoksa sen ?

aynen rakip eliyorum onlar yazmasın ben yazayım mühendisliği diye böylece sıralamada sıkıntı çekmem dsfisdfffd
  • ben de hedefinden hemen vazgeçip kolaya kaçanlara acıyorum
  • biri makinelere ilgi duyar makine mühendisi olur tıpa ilgi duyar ve insanlara yardım etmeyi sever tıp okur biri tıp gelemediği için mecbur diş yazar ya da eczacılık bunlar insanların kendi hür kararı ordan biri çıkıyor 6 yıl tıp okuyacağınıza başka birşey yapın sanane kardeşim sen hastalandığında 6 yıl tıp okuyan adamların karşısına gidiyorsun insanlar hangi meslekte kendini mutlu hissederse o bölümü yazar tabi puanı yeterse.insanların hür fikirlerini başkaları tarafından yönlendirilmesin lütfen.ilerde pişman olursa o kişi vebalini siz alırsınız
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    kardeşim meslek lisesine giden birisi olarak söylüyorum boş konuşuyorsunuz bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

kardeşim meslek lisesine giden birisi olarak söylüyorum boş konuşuyorsunuz bence

Hangi üniversitedesin

Edit mezuna kalmışın sanırım cok bilgili konuşmuşun yok teorik derslerde agrır felan emek olmadan yemek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 9 Ocak 2015; 17:31:02 >
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    dostum bende şunu demeye çalışıyorum mesela biri mesela tıp istiyor olabilir ama gidince derslerin zorluğu ya da başka nedenlerden dolayı pişman olur benim demek istediğim kendi kararıyla pişman olsun başkalarının yönlendirilmesi yüzünden pişman olmasın yani kendi hatasını kendi çeksin bende mühendisliği oldum olası sevmem ama mecbur kalırsam yazacağım başka çare yok ama başkası itü makine aşığıdır o kişiye ne dersek diyelim boş kendi yolunu çizmiş çünkü saygı duymak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilzade101 -- 9 Ocak 2015; 17:34:07 >
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    güzel h'acı
  • rakip eleme mod: on
  • cahilli

• Sağol kardeş sayende mühendislikten vazgeçtim

• şu aralar böyleleri çok olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mühendislik yazmayacağıma sizin temin ederim ama kendi düşüncelerimi söylüyorum burda 4 senelik mühendislik okuyanlar asgeri ücrete talim ediyorlar bilginize
  • quote:

arkadaşlar mühendislik yazmayacağıma sizin temin ederim ama kendi düşüncelerimi söylüyorum burda 4 senelik mühendislik okuyanlar asgeri ücrete talim ediyorlar bilginize

Senden mi bileceğiz bunu

• Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    hayatınla kumar oynayıp öğrenirsin o zaman
  • quote:

Edebiyat yapma bana hayatında kaçtane bilkent bogaz içi odtü itü mezunum gördünde bunları yazıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

Edebiyat yapma bana hayatında kaçtane bilkent bogaz içi odtü itü mezunum gördünde bunları yazıyorsun

Sen kactane gordun ?
    Hngileri 5bn tl ile ise basliyorr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İNTEKRAL

quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

Sen kactane gordun ?
    Hngileri 5bn tl ile ise basliyorr

5 bin tl ile basladıgını hangi mesajımda söylemişim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.