Şimdi Ara

Muhendislik mi Mimarlık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir bayan öğrenci için mühendislik mi daha iyi yoksa mimarlık mı? İkisi hakkındada pek bi fikir sahibi değilim bide mühendislikte hangi mühendisliklerin iş ve maaş imkanı yüksek?

• Bayansan bilgisayar mühendisligi düsünebilirsin, masa basi isi sayilir bi yerde hem bölüm olarak da ihtiyacimiz var buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Bayansan bilgisayar mühendisligi düsünebilirsin, masa basi isi sayilir bi yerde hem bölüm olarak da ihtiyacimiz var buna

bilgisayarda çok mezun yok mu? yazılım hakkında bilgin var mı pekibilgisayarda çok mezun yok mu? yazılım hakkında bilgin var mı peki
  • bayanda daha çok mimarlık'a yatkınlık var gibi ama kişisine göre de değişir

• Mesela ben hep mimar bir kadınla evlenmek istemisdir kadına yakışıyor

• mimarlığın iş ve maaş imkanları nasıl?
  • mezun çok tabiki..yılda 6-7bin kontenjan var toplam.. tabi yılda kaç kişi mezun oluyo bilemem.. ama bi ara bilgisayar mühendislerinin topluca bi açıklamasında işsizlik insanların abarttıkları kadar yok bizde dediklerini hatırlıyorum.. bide üniversite ismi etkeni var burda... ve neyi ne kadar bildiğin.. gerçi ben de tereddütdeyim bilg. müh. seçsemmi yoksa tıp diş vb. mi seçsem diye ama bilg. müh. iyidir :)
  • Bence ne mühendislik ne mimarlık ikiside pek kızlar için uygun değil.
    Tm bölümleri,sağlık sektörü veya eğitim fakültelerini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SySTeM_

Merhaba arkadaşlar bir bayan öğrenci için mühendislik mi daha iyi yoksa mimarlık mı? İkisi hakkındada pek bi fikir sahibi değilim bide mühendislikte hangi mühendisliklerin iş ve maaş imkanı yüksek?

endüstri yaz, hergün parti
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SySTeM_

Merhaba arkadaşlar bir bayan öğrenci için mühendislik mi daha iyi yoksa mimarlık mı? İkisi hakkındada pek bi fikir sahibi değilim bide mühendislikte hangi mühendisliklerin iş ve maaş imkanı yüksek?

arkadaşım mühendislik tabiki.sonra diyorlar mühendisllik öğrencileri niye abaza oluyor diye.sayenizde tabiki.ben de mühendislik öğrencisi adayıyım ve mühendislik diyorum.al bu da sana gerekçe:
    http://www.youtube.com/watch?v=4-yPHPHZKj8
    bu arada puanınızı,hedefinizi yazarsanız sevirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyxx -- 18 Temmuz 2012; 22:53:42 >

• Guzel isen mimarlik oku,
    Degil isen muhendislik.

Bu kadar basit bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.