Şimdi Ara

Mühendislik mi Veterinerlik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hepinizin bildiği üzere üniversite sınavına çok az zaman kaldı. Ancak ben hala okuyacağım bölüme karar veremedim ve bu konu gerçekten de canımı sıkmaya başladı. Sanki boşuna çalışıyormuşum gibi geliyor. Çünkü insanın belirli bir hedefi olmayınca çözdüğü soruların da anlamı kalmıyor açıkçası. 
    Önceden bilgisayar mühendisliği düşünürdüm ama oldukça kararsız kaldım. Şu sıralar aklım veterinerliğe kayıyor. Hayvanları aşırı seviyorum ve hayvanlardan tiksinmiyorum.
    Sanırım diyeceklerim bu kadar. Sizin düşünceleriniz neler? Umarım yardımcı olursunuz...

• Valla bende bilgisayar mühle vet arasında kaldım. Sanırım kazanabilirsem uludağ vet gidicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılım mühendisliği gelirse ona gitmen+ ingilizce ögrenmen senin için çok iyi olur, birde yazılıma gidiyorsan matematik zekan çok iyi olmalı. Bu bölüm gelmezse ve bay isen veterinerliğe gitmen senin içinde iyi olur, burada bay dememin sebebi gece inek doğurur biner arabaya gece saat 1 de köye gider inegi dogurtur aşılarını yapar ilacını satar dogum paranı cebine koyar gelirsin veterinerlikte bu şekilde iyi para var ama bir bayan gece saat 1 de köye tek başına gitmesi biraz zor olabilir.
    -Bilgisayar mühendisliği, şu ara şirketler bilgisayar mühendisi değilde yazılım mühendisi arıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: latif.07

Yazılım mühendisliği gelirse ona gitmen+ ingilizce ögrenmen senin için çok iyi olur, birde yazılıma gidiyorsan matematik zekan çok iyi olmalı. Bu bölüm gelmezse ve bay isen veterinerliğe gitmen senin içinde iyi olur, burada bay dememin sebebi gece inek doğurur biner arabaya gece saat 1 de köye gider inegi dogurtur aşılarını yapar ilacını satar dogum paranı cebine koyar gelirsin veterinerlikte bu şekilde iyi para var ama bir bayan gece saat 1 de köye tek başına gitmesi biraz zor olabilir.
    -Bilgisayar mühendisliği, şu ara şirketler bilgisayar mühendisi değilde yazılım mühendisi arıyorlar.
    Yazilim mühendisi ilani ayni sey zaten ülkemizde.Vakiflarda öyle geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.