Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK OKUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar. suan bilg. müh hazırlıkta okuyorum, özel bi okuldayım 75 burslu. Ama meslek lisesinden mezun oldugum için türev integral bilgim sıfır. Diğer konulardan biraz yaparak kazandım bölümü. Sizce bu konuları bilmeden 1 ve 2. sınıftaki matematik derslerimi anlayabilir miyim ? Gerçekten cok dusunuyorum ne yapmalıyım diye. Diferansiyel var 1. sınıf dersimde, yani seneye. Sizce geçmek imkansız mı ? lütfen bilgilendirirseniz...

• hangi okul kac binle girdin
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: andrecs

pm attım

pm niye atıyosun? ayıp mı okulun adı?
  • Türev bilmeden muhendislik mi okuyacaksın? Sonra vay efendim muhendisler niye 900 liraya calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi okul
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Türev bilmeden muhendislik mi okuyacaksın? Sonra vay efendim muhendisler niye 900 liraya calisiyor

Özeller sağolsun

• Konuyu acan arkadas umarim beni yanlis anlamaz lafim ona degil ama dershanede bir arkadas neredeyse tum sinavlarda ilk 5e giriyordu fen lisesi mezunu. Ona imrenirdik. Odtu bilgisayar kazandi. Simdi benim arkadasla bu arkadas meslektas olacaklar oyle mi? Ayni diploma yani. Hayat çok ilginç..

• Salla Türev Integrali bundan sonra öğrenemezsin bile. Polislik sınavlarına çalış artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • al bi fasikul ogrenmeye caliş konu izle, konu açmakla olmaz bu işler birazdan gelen geçen dalga geçicek turev bilmeden nasi muh olacan diye, ve haklilarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmaktan başka yolu yok bu işin.bu konuyu açacağına nasıl çalışmalıyım desen anlardım ama bu konu çok saçma ya çalış yada vazgeç

• limit turev integral newton fizigi bilmeyen muh mi olur
    dershaneden bozma ozel universitelere giderseniz olacagi bu
    ogrenmeye bak yoksa ilerde.internet. cafe isletirsin en fazla

• FlexTR F kullanıcısına yanıt
    dershaneden bozma ozeldir belki
    (bknz:nisantaşı universitesi)

• quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Türev bilmeden muhendislik mi okuyacaksın? Sonra vay efendim muhendisler niye 900 liraya calisiyor

Ali ağaoğlu hiç birini bilmiyor ama adam mühendis çalıştırıyo biraz beyni çalışmak lazım.
  • yorumlarınız için sağolun. Şimdiden baslayacağım çalısmaya fakat ne kadar kapsamlı öğrenmeliyim ? yani tamamen halletmelimiyim yoksa bi kısmını bilsem yeterli olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.