Şimdi Ara

Muhtemelen önümüzdeki 30 gün içerisinde kendimi öldüreceğim. Ama nasıl olsun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Muhtemelen önümüzdeki 30 gün içerisinde kendimi öldüreceğim. Ama nasıl olsun?

(En Son Oy Tarihi: 5.6.2024)
Giriş
    Hocam silah bulmam çok zor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Benim sonum zaten cehennemin dibi olur abiciğim. Eskiden iyi bir müslümandım ama şimdi şeytana taş çıkarırım. İçki içiyorum, çok küfrediyorum, çabuk sinirleniyorum. Sadece kimseye vurmak ya da hakaret etmek noktasına gelmiyorum çünkü bu beni sonrasında dehşetli bir üzüntüye bağlıyor. Ama içimden sövüyor muyum, belki, bazen. Kötü birisiyim, kendine kötülük eden birisiyim. Böyle bir şey oldum. Zaten cehennemden çıkmazdım yani.

• XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt

Kardeşim ne olursa olsun Allah'a yönel zira o affetmeyi sever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 5 Ekim 2022; 23:35:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma arkadaşım, cidden böyle negatif, olumsuz fikirleri düşünme. Kopmamalı, bağlı kalmalı. Hayat yoruyor, üzüyor, orası öyle ancak yaşanacak, hissedilecek güzel anlar var, hayatın neşeli, keyifli yanını hissetmek lazım. Derdin neyse yaz derim, konuşuruz, yardımcı oluruz. Yüzünün gülmesi için uğraş, aklından geçeni yap, bak keyfine.

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt

hayat güzel mi? abi 12 saat çalışılan bir hayat nasıl güzel olsun ya.

abi hayatın güzel olduğunu kanıtlayan kuş böcek yavru kedi ve köpek dışında hiçbir şey yok.

şu ortama bir bak ya şu insanlığa bi bak nasıl güzeldir anlat

• Yoruluyor muyuz? Evet, hele de ülkemizde. Dünya da mutlu değil. Ancak keyifli anları hissetmeli, mutlu olmak için uğraşmalı, hayatın pozitif yönünü böyle görürüz. Olumlu açıya ihtiyaç var, neşelenmek faydalıdır. Düşüş, buhran iyi gelmez. Planlayıp, düşleyip hayata tutunmak lazım, gülmek lazım. Canımız ne istiyorsa onu yapalım, mutlu gözlerle bakalım. İyilik, güzellik odaklı olunursa dünya da, ülke de daha iyi yerlere gelir, insanların keyfi artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 6 Ekim 2022; 20:47:43 >
  • eğer ölecek olursan nereden bileceğiz, kesin niyetliysen ölmeden 1 saat önce yaz veya canlı yayın açta bilelim konu havada kalmasın, sonra millet burada intiharı düşünen bir çocuk vardı ne oldu diye sormasın yani, soran olursada ihtihar etti, defter kapandı diyebilelim, konuyu hortlatmasınlar. eğer ihtihardan vazgeçersen yine yaz durum sallantıda kalmasın. bana soracak olursan nasıl öleyim diye, bence ölme, nasıl olsa birgün öleceksin, ee ne anladım bu işten. oradan bir arkadaşında dediği gibi, şuan canını sıkan her ne yaşıyorsan intihar sırasında " o yaşadıklarım hiçbirşey değilmiş, bu intihar ne beter birşeymiş yardım edin yaşamak istiyorum! " diye bağırırsın, sonra geri dönüşüde olmaz, elindeki tek jetonuda yemiş olursun benden söylemesi.

• Olum bu seçenekler ney la vizyonsuzmusun :-)
    Biraz yaratıcı şeyler dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 7 Ekim 2022; 5:10:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili duvar ustası hayat bunlarla bile güzel, bunları yazarken mental ve maddi anlamda sağlıklı olmadığımı 1 yıldır depresyonda olduğumu eklemek isterim. İnan defalarca düşündüm, "atayım kafama bir tane bitsin gitsin" diye ama bunu yaparsam her şey yarım kalacak. Mesela merak ediyorum kaç yaşındasın neleri gördün neleri deneyimledin? .Benim kendi adıma planlarım var. Şuan içinde bulunduğum borç batağı ve duygusal buhran için ise tek bir reçetem var, beklemek. Bence insan duygusal yoğunluktan dolayı süreçler üzerinde çok fazla hakimiyet kuramıyor.

İlk olarak 12 saatlik çalışma hayatını eleştirmişsin, gayet iyi anlıyorum seni. Herkesin istediği mesleğe sahip olmadığının farkındayım. Fakat bu seni plan yapmaktan alıkoyamaz. Memnun değilsen kendine 2-3 yıllık bir iş planı oluştur, nelerden anlarsın-tecrübelerin neler-kendi işletmeni kurabilir misin veya yok ben iş kurmak istemem dersen yine benzer bir plan yaparak mavi yakalı çalışansan mesleki belgelerini alıp daha kurumsal yerlerde iş arayabilirsin. Saçma gelecek belki ama en büyük rekabeti bence her zaman kendimizle yaşamalıyız.

İkinci konumuz kuş böcek kedi köpek vs. abi dünya insan kendini sevmedikçe, kendiyle barışmadıkça dünya cehennemdir o yüzden buna çok girmeyeceğim

Son olarak ortam insanlık, kendi çevreni kendin oluşturursun fakat ülkenin bulunduğu hal için haklısın. Fakat bunlar da bir süreç bunlar da geçecek. Ben de diyorum ki şuan zaten ülke genelinde bir buhran varken zaten bazı şeyler kötü giderken zaaflarından feragat edip kendine odaklan. Çünkü her şey güllük gülistanlık olduğunda dipteysen sana her şey ve herkes batar fakat herkesin bok çukurunda olduğu bir dönemde bir süre kendini kazanırsan bence çok şey değişir.

Eklemek istediğim bir konu var, ölüm sonuçta bir karar. Doymuşluk başka bir şey. Mehmet Pişkin'in intiharıyla bu arkadaşınki sence aynı mı? Hayata doymuş birisinin "ya bu kadar yeter" demesi (benim fikrimin bir önemi yok ama) argümanlarıyla bana mantıklı geliyor. FAKAT dönemsel depresyonlarla başa çıkamayıp intihar eden gençler duymak beni çok düşündürüyor.

EĞER ARKANIZDA PERİŞAN İNSANLAR, NEDEN DİYE KENDİNİ YIRTAN BİR AİLE VEYA DOSTLAR BIRAKMAK İSTİYORSANIZ SİZ BİLİRSİNİZ FAKAT YAŞAYARAK DÜZELTECEĞİNİZ ŞEYLERİ ÖLÜP GİDEREK, EVET BELKİ KÖKTEN HALLETTİNİZ, ASLA ASLA BAŞARAMAZSINIZ.

PES EDEN SALAKTIR

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdayıKarartanLamba -- 7 Ekim 2022; 12:51:1 >

• OdayıKarartanLamba kullanıcısına yanıt

hocam sosyoekonomik düzeyinizi bilmiyorum ancak plan yapıp adımlar atma ülkesinde değiliz.tanıdığın varsa nefes alabildiğimiz bir ülkedeyiz.

ben de deneyimledim bir çok şeyi ancak deneyim edince ne değişecek?Aa tamam şunlar da varmış hayatta kalayım mı diyecek bir insan

benim çevrem gayet iyi aklı başında ancak dünya benim çevremden oluşmuyor.

ben 5 yıldır majör depresyondayım bu dönemsel midir teşekkür ederim.

güzel yazmışsınız ancak bu görüşleriniz herkes için geçerli midir emin değilim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.