Şimdi Ara

muhteşem yüzyıl dizisini dava eden adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ömer faruk bildirici diye turizmci bir vatandaş "muhteşem yüzyıl" dizisini dava etmiş ve yapımcılardan vs. tazminat talep etmiş..

CNN türk e canı yayında yaptığı açıklama ilginç : kızım diziyi çok seviyordu, "baba okulda okutulanlar mı doğru dizidekiler mi?" diye sorunca kıyamadım ve "okuldakiler yanlıştır, dizidekiler doğrudur" dedim, daha sonra başbakanımızın açıklamaları sonrasında kızıma gerçeği itiraf edemediğim için diziyi dava ettim...

ulan cehalet nerelere vardı yahu .. kendimizi nasıl koruyacağız sokakta bu adamlardan

• Adam akıllı Salak ayağına yatmış çakallık yapayım demiş ama ondan daha çakalları var piyasada gaza gelmiş amca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 5 Aralık 2012; 22:36:43 >
  • Eline ne gecti acaba
  • Parayi turizmciler vuruyor zaten arkadas. Bir dava 20-30.000 lira yav nereden baksan. Ki adamin kazanacagi bir sey de yok ortada. Fakir fukaraya dagit o parayi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nasıl insanlar var memlekette

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Parayi turizmciler vuruyor zaten arkadas. Bir dava 20-30.000 lira yav nereden baksan. Ki adamin kazanacagi bir sey de yok ortada. Fakir fukaraya dagit o parayi daha iyi

turizmciler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sg888 -- 6 Ocak 2013; 17:34:46 >
  • Diziyi izlemem ama imajımızı zedeledi diye bir dava açsa desteklerim.Tarihe tanıklık etmek olsaydı amaç dizideki hatunların hepsi çirkin olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sg888

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Parayi turizmciler vuruyor zaten arkadas. Bir dava 20-30.000 lira yav nereden baksan. Ki adamin kazanacagi bir sey de yok ortada. Fakir fukaraya dagit o parayi daha iyi

turizmciler ?

Turizmciler

• Yemin ediyorum ibretlik ya şu ülkede yaşananlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Yemin ediyorum ibretlik ya şu ülkede yaşananlar

cehalet gibisi yok... bi de cehaler cesareti körükler ya .. adam bu haliyle ekrana TV ye çıkıp konuşuyor, bunu anlatıyor.. utanmıyor salaklığına..

hadi hepsini geç: bunu izleyen senin küçük kızın ne diyecek, bi daha sana nasıl güvenecek..
  • birileri adama eğer tazminat davası açarsan para alırsın falan demişdir oda saflığından dava açıp para almak istemiştir yani tamamen para için yapılmış bişey bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan111

birileri adama eğer tazminat davası açarsan para alırsın falan demişdir oda saflığından dava açıp para almak istemiştir yani tamamen para için yapılmış bişey bence

olur mu ya. adam tamamen kızının kafasının karışmasından dertli bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.