< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp_anka -- 27 Ekim 2020; 1:59:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp_anka -- 27 Ekim 2020; 1:59:11 > |
Umarım e-devlet üzerinden abone iptali yaparken "Abone ait cayma bedeli uyarısı" şu kadar ücret çıkacaktır gibi bilgisi çıkar. |
Emin ol senin bildiklerini Ben unuttum. Senin bahsettiğin yöntemlerin kanununu Ben ezbere biliyorum. Firmalara kötü yönü şu özellikle d-smart Vodafone gibi firmalardan aylardır aboneliğini iptal etmek için uğraşan fakat faks numarasına ulaşamayan ulaşsa bile faks gelmedi diye yalan söylenen tüketiciler var.
Bunu yapan taahhütsüz bir sürü iss de var. |
Ayrıca benim kapıma yüksek fatura gelmez gelemez. Çünkü dediğim gibi benim işim bu. Ben onların bağlı olduğu kanunları ezbere biliyorum. O yüzden hakkım olanı alırım Bana kimse soğuk su iç diyemez. Beni Bir kenara al not al. Sana bir konuda Haklı olduğun halde soğuk su iç diyen olursa bul beni yardımcı olurum
|
Bakın herkes bu videodan yola çıkarak, aboneliğini iptal ettiriyor. Bu videodaki şahıs benim de bağlı olduğum Tüketici derneği nin onursal başkanı sayın Aydın Ağaoğlu.
Bu videoda bahsedilenler doğru. Fakat bahsedilen kanun maddesi ucu açık bırakıldığı için, çoğu hakem heyeti bu maddeye göre karar vermiyor. Birkaç tane kabul edilen hakem heyeti kararı var. Onlarda da ya firma savunma yapmamış olduğu için hakem heyeti tüketiciyi haklı buluyor. Ya da daha sonra firma karara itiraz ediyor. Ben bu konuyu Aydın Bey ile de görüştüm. Tüketicilerin mağdur olduğunu dile getirdim. Fakat kendisi hakem heyeti kabul etmese bile mahkemeye itiraz edilmesi gerektiğini söylüyor. fakat bugüne kadar mahkemeden bu konuda olumlu yanıt alan bir kişi dahi çıkmadı. Kısacası konuyu toparlayacak olursam, kesinlikle bu maddeden yola çıkarak aboneliği iptal etmenizi tavsiye etmiyorum. ha diyorsan eski verdiğin cevap beni tatmin etmedi bana delil sun. Size en az 3-4 tane reddedilen hakem heyeti kararı sunarım. Bu da yetmez diyorsanız bu konu hakkında mağdur olduğuna dair Bana ulaşan üç beş kişi söyleyebilirim. |
|
|
|
Umarım e-devlet üzerinden abone iptali yaparken "Abone ait cayma bedeli uyarısı" şu kadar ücret çıkacaktır gibi bilgisi çıkar. |
|
|
|
|
E-devlet ile yeni aboenlik yapılacağı zaman e imza isteniyor. Bunda da e imza istenirse çoğu kişinin işine yaramaz açıkçası. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|