Iyi de sen de hem indirimli kullanayım hem de taahhütsuz kullanayım diyorsun yok böyle bir mantık. İmzalarken aklınız nerede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Iyi de sen de hem indirimli kullanayım hem de taahhütsuz kullanayım diyorsun yok böyle bir mantık. İmzalarken aklınız nerede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıl 2020 internet bankacılık ile giris de kabul ediliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım teşekkürler. |
Hocam ben ilk girdiğim de o ibare yoktu sonradan baktığım da girilebildiğini gördüm |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam size özel yollardan (PM, E-posta gibi) 1 soru sormak istiyorum, bu mümkün mü? |
Hocam buradan PM atmaya çalıştığımda hata aldığım için bir kaç dakika önce facebook'dan özel mesaj olarak yazdım. Uygun olduğunuzda bakarsınız hocam. |
Ben uzun süredir Notebloc kullanıyorum tavsiye ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Taahhütüm 26 aralıkta bitiyor.İptal için e-devletten ne zaman başvurayım? |
|
Taahhütü bitecek olan 35 mbit ti.Bende geçenlerde 50 mbit 3 ay ücretsiz olana başvurdum.Şu an onu kullanıyorum.35 mbiti iptal edeceğim. |
kağıdı nereye göndereceğiz |
E devlet üzerinden yükleyeceksiniz. |