Şimdi Ara

Mükemmel oyun skyrim dlcleri hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Skyrimi bitirdim tadından yenmiyor ve hayatımda oynadığım en iyi oyundur. Lakin bir hata yapıp ana senaryoyu hızlı bitirdim. Dragonborn gibi dlcleri var birtane daha vardı sanırım hearthsonemiydi. Bu dlclerden hangisi en az skyrimin kendisi kadar tad verir insana?

• "Dawnguard
    Skyrim'in ilk ek paketi Dawnguard'da kıtanın en eski ve ilk vampir klanı Volkihar Klanı ile tanışıyoruz. Imperial City'de tutulan Kadim Parşömenler gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur, bu olaydan 100 yıl sonra üç tane parşömen Skyrim'de bulunur. Vampir Lordu Harkon parşömenleri kullanıp gezegeni karanlığa gömmek istemektedir. Fakat Şafakmuhafızları adındaki eski vampir avcıları birliği küllerinden yeniden doğmaktadır. Oyuncu vampir olmak ve vampir avcısı olmak arasında seçim yapacaktır.

Hearthfire
    Skyrim'in ikinci ek paketi oyuna aksiyon veya yeni hikaye getirmiyor. Binlerce mod sayesinde rol yapma imkanı bulan oyunculara official mod diyebileceğimiz Hearthfire'da karakterimiz üç tane belirli yere kendi evini inşa edebiliyor. Ayrıca evlat edinme ile ailenizi genişletebiliyorsunuz.

Dragonborn
    Skyrim üçüncü ve son ek paketi Dragonborn'da, 10 sene önce gittiğimiz Solstheim'e tekrar gidiyoruz. Fakat aradan 200 yıl geçmiş durumda. İlk Ejderdoğan olan Miraak, bilgelik daedrası Hermaeus Mora'nın desteğiyle Solstheim'e gelmiş ve kötü emeller peşindedir. Bizde bir Ejderdoğan olduğumuzdan Miraak'ın ilk hedefiyizdir. Skyrim'e her açıdan çok sayıda içerik ekleyen bir ek paket olmuştu Dragonborn."

3 DLC'yi de kurmanı öneririm. Dawnguard DLC'sini bitirdim. Drogonborn içinde Türkçe yamayı bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.