Şimdi Ara

multicopter konusunda yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sure model uçak kullandım. Daha sonra multicoptere geçmeye karar verdim. Yaklaşık 1 aydır aliexpe aldığım syma c5x ile hem evde hem dışarda uçuşlar yapıyorum amacım pilotaji geliştirmek. Hic düşüş kirim yasamadim. Artik geliştiğinin farkindayum. Biraz daha profes olmak istiyorum. Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım dji geçmek mantıklı mi öncesinden farkı bir modelle daha mi calismaliyim? Uzun vadede hayalim en az 1 km yarıçaplı bir alanda havada gezinti yapıp çekimler yapmak. Tamamen hobi ticari bir çalışma olamayacak. Neler yapacağım konusunda biraz arada kaldım..
    Yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samet211 S kullanıcısına yanıt
    ben hayatımda kağıt uçak bile uçurmadan dji a geçtim. sadece 2-3 sefer pervane kırdım o kadar.
    yani uçurması zor cihazlar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duolckrad

ben hayatımda kağıt uçak bile uçurmadan dji a geçtim. sadece 2-3 sefer pervane kırdım o kadar.

yinede insan düşünüyor işte. Ya havada pil biterse ya çok uzaklaştırır geri getiremezsem herhangi bir yere düşer kırım yaşarsam. Bunları engellemek için biraz gelişelim cihazı tanıyalım iştedim. Dji hangi model ve ekipman için ne gerekir aceba? 1km yarıçap ve sorunsuz uçuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet211

quote:

yinede insan düşünüyor işte. Ya havada pil biterse ya çok uzaklaştırır geri getiremezsem herhangi bir yere düşer kırım yaşarsam. Bunları engellemek için biraz gelişelim cihazı tanıyalım iştedim. Dji hangi model ve ekipman için ne gerekir aceba? 1km yarıçap ve sorunsuz uçuş

yok öle bişi havada pil bitsin falan almaya niyet edince bildiklerimi seve seve paylaşırım
  • quote:

quote:

quote:

yok öle bişi havada pil bitsin falan almaya niyet edince bildiklerimi seve seve paylaşırım

Çok tesekkur ederim ilginiz için.. Ben simdi hangi modelini ve nerden alayim hocam? Ekipman modifiye olarak ta neler gerekir? Amacım havalandirip max 1.5 km yarıçaplı gezinti yapmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok tesekkur ederim ilginiz için.. Ben simdi hangi modelini ve nerden alayim hocam? Ekipman modifiye olarak ta neler gerekir? Amacım havalandirip max 1.5 km yarıçaplı gezinti yapmak

yani şimdi bu sizin bütçenize bağlı.

hiç modifiye ile falan uğraşmadan phantom 3 veya phantom 2 vision plus öneririm.

phantom 3 5000 tl civarı burda abd de 1200 dolar

phantom 2 vision plus 4200

birde bunların kameralarda sessiz çekim yapar. isterseniz phantom 2 nin kamera hazırlığı yapılmış modeli var direk gopro kamerayı takabilirsiniz eğer ses istiyorsanız.

ama şunu belirteyim pervane sesinden hiçbirşey duyulmuyor zaten.

• Üstadım modifiye ile uğraşma demissiniz ama phantom 2 plus modifiyeli tam paket mi çıkıyor ortalama çekim nedir sknti yasar miuim ?
    Siz nerden almami tavsiye edersiniz ikinci el yada eBay uygun mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Phantom 2 ve plus arasındaki temel fark nesir aceba birde oluşta gimbal var mi yeterli mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.