Şimdi Ara

Multipower Power Pack XXL Protein Bar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 4 aydır fitness ile ugrasıyorum.Diyete basladım su aralar yag oranım 16% hedefim 10% a indirmek.Dogal besleniyorum supplement kullanmıyorum ama bu barlardan aldım denemek için 2 tane.Birkaç sorum olacak kullanan arkadaslara;

1- Spordan önce mi kullanmalıyım sonra mı
    2- Antrenman yaptıgım günlerde kullansam sadece haftada 3 kere,diyetime bi engeli olur mu ?
    3- Bu bar araögün yerine mi gecicek yoksa ekstra olarak mı alayım ? Ara ögünüm meyve badem diyet yogurt vs

Bar 60gr lık arkadaslar. 7gr Yağ 26gr Karbonhidrat 18gr da Protein içeriyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diyet yapıp yağ yakan birinin protein bar alması saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

Diyet yapıp yağ yakan birinin protein bar alması saçma

Diyete uygun olanları yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

Diyet yapıp yağ yakan birinin protein bar alması saçma

Diyete uygun olanları yok mu ?

şeker ve yağ içermesinden dolayı ben kimseye protein bar tavsiye etmiyorum en azından yağ yakma döneminde . bulk dönemi için kullanılabilir abartılmadığı sürece fakat define zamanda kesinlikle kullanılmamalı .
  • Sen kalori açığını verdikten sonra gün içinde alacağın karbonhidratı istersen küp şekerden karşıla yinede yağ yakacaksın makrona ayarla ve ye. Test edildi onaylandı. Forumun bir kısmı 2 gr kas için sporu-diyeti eziyete çeviriyor çok takma onları.
  • Ben tavsiye ederim

• Amacın proteini bar ile mi karşılamak anlamadım çoğunun kalori yağ oranı yüksek zaten bana göre para tuzağı fıyatlarıda yüksek sürekli kullanıma dökersen diyetine engel olur tabi ki anca arada sırada yenebilir öyle görüp canım isterse alırım bende onun dışında başka bir amaçla kullanmanı önermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HERO MEGA WHEY ZERO 2.1 KG
    geçen yıl açıldı
    L CARNITINE VE PRE WORKOUT
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tadı çok güzel
  • hangi protein barları tavsiye edersiniz ben ülker 12gr proteinliden alıyorum antramandan önce 5 tl siz hangisini tavsiye edersiniz acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.