Şimdi Ara

Multipower supergainer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 8 aydır spor yapıyorum ve düzenli olarak whey protein, bcaa ve glutamin kullanıyorum. Malum önümüz Ramazan ve geçen sene bir ayda 7 kilo verdim. Tabiki sağlıklı bir şekilde olmadı, ve kaslarımdan da bayağı bir kilo kaybettim. Geçen sene spor yapmadım ama bu sene iftar öncesi haftada 3 kere olacak şekilde spora devam edeceğim. Az çok Ramazan'da nasıl besleneceğim belli. Fakat yaklaşık 2 aydır elimde multiipower super gainer var. Kilo aldırıcı 75 gr içinde 64 gram karbonhidrat bulunan ve bu karbonhidratın 45 gramı şeker. Kilo almak için bir sebebim yok, fakat boşa gitmesin diye ramazana sakladım. Sorum şu, bu supplementi Ramazan boyunca sahurda kullansam çok mu gereksiz olur? Malum içinde 45 gr şeker var, sahurda bunu içip yatarsam gereksiz yere göbeğe mi yatırım yapmış olurum? Yoksa enerji değerleri sayesinde günü güzel geçirip, üstelik kasları kaybetmeme durumu oluşur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gerekli sporu yapmazsan ve gerekli yemeği yemezsen kesinlikle yağ olarak geri dönüş yapar ve işe yaramaz
  • Merhabalar, yazımda da belirttiğim gibi, gerekli spor yapıldıktan ve doğru besinler aldıktan sonra diye belirttiğimi sanıyorum. Buna göre gerekli spor yapıldıktan ve doğru besinler aldıktan sonra super gainer kullanmak kas kütlesini korur mu? enerji verir mi? Sonuçta ciddi oranda şeker içeriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.