Şimdi Ara

MuonLineTR 97D+99i Yeniden Geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman resetliyorsun serveri ??
  • artik res gelmicek dimi servere??? başladim bn kasmaya:D
  • Bu Gece ResetLenecek Ksr bakmayaın Dün Baya bi işim çıktı şimdide dershneye qtcem qeceye kaLdı yani
  • Beyler link bozuk indiremiyorum linki yeniler misiniz?? bi sorum daha olucak bu server yeni mi açıldı ?
  • Nesri kardeşim ben salak değilim ibliyorum oyun offline olsa nası lbir yazı çıkacağını. Benim dile getirdiğim sorun launcher.exe tıklandığında windows hata raporu veriyor. Sitedeki patchde indirilmiyor...
  • sitedeki full client sorunsuz çalışıyor arkadaşlar.

Admin serveri nezaman resliceksin hadi reslede başlialım artık yaw :D 10 res atmiştim ama olsun bida atarız :) yeterki server uzun ömürlü olsun ;)
  • Nesri hadi be kardeş saat kac oldu hala res gelmedı servere bişey daha bu gece res atılcakda servere server tekrar ne zaman online olucak kalıcı olarak???
  • Ya bakın ben 6 kere indiridm clienti sitedeki alternatif linkten ama hiç birinde MTR Launcher çalışmıyor. Öncede ngire narkadaşlar nasıl girdi. Hayır diyorum ben yokken Mu ya giriş mi dğeiştide ben eskide kaldım...
  • mudun birader walla bndede ara sira tutukluk yapio ama o yeşil bölüme 3-5 kere tikliyinca açıo oyun launcher başarısız onu kabul ediyorum ama bi kaç denemeyle giriş yapılıyoo.
  • server resetlendimi?
  • Mainle launcher de virüs var belki o yüzden giremiyorsundur virüs programı varsa kapat cilienti tekrar indir.
    Ben launcher e tıklıyorum sag üstte primary button yazıyor ona tıklıyorum sonra MTR Network a tıklıyorum giriyor oyuna...
  • server resetlenmedi bnde kasmaya baslamak icin onu bekliorum şimdilik bişi değişmedi XD
  • Kendi kullanıp oyuna girebildiği launcheri bana uploadlıyabilcek varmı rica etsem...

Ayrıca benim Launcher hiç açılmıyor launcher basınca direk windows hata raporu veriyor...
  • kardesm msnden qörüşelim pm attım
  • beyler serverde acık herşey sorunsuz ben kasmaya başladim bile :D
  • hayırlı olsun demek isterdim ama işin içine karayak girmiş galiba.
  • Hayırlı olsun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satukbugra -- 28 Ekim 2009; 15:26:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltukhann

Hayırlı olsun kardeşim

teşekkür ederim kardesm

Method Man

Karayak ne aLaka çıkaramadım ?
  • SeRVeR OnLiNe...

DaLıNnnn...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.