Şimdi Ara

MuonLineTR 97D+99i Yeniden Geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah be kardeşim keşke bende gelebilsem ya. Ayak sakat tüm gün evde yatıyorum bizimkiler geziyor canım acaip sıkılıyor... Formatta atamam cd yanımda değil...
  • Beyler server süper yha hadi bi 97'ciler toplansın coşturalım
  • Op!uM

Teşekkür Ederim

Mudun

Kardesim vaLLa Bende üzüLüyorum senin gibi bi pLayeri serverimizde görememek ama işte olmuyorsada olmuyor .
  • Beyler MuOnlineTR Patch

http://rapid-share.de/files/48600704/MuonLineTR_Patch_97.rar.html

Şifre : muonlinetr

Elinizde Bulunan 97d client içine sallayın

rapid-share arasındaki tireyi kaldırmayıda unutmayın kolay gelsin..
  • NeSRİ kareşim server güzel olmus emegıne saglık ama reset bası poınt ısı guzel olmamıs . ama genede emegne saglık
  • oyun yeteri kadar basit oLacak oda oLamada
  • Yok yha sakın pointler böle çok ii o zaman herkes 1 gün sonra fullenicek oyunun ne tadı kalacak ki öle olcaksa exp : 10 olsun tamam pointler gitmesin !!..
  • maruf kim?
  • ortaqım karayak deqiL !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ı N3SRi ı|

ortaqım karayak deqiL !!

maruf kim?
  • Siteyi açamıyorum sorun bende mi ?
  • Uzun zamandır uğramıyordum foruma.. Çünkü hep yeni versiyonlu serverlar acılıyordu ve benim tarzım değil.. Nesri yine iyi bir çalışma yapmışsın.. Hayırlı Olsun.. İndiriyorum..
  • Arkadaşlar.. Biraz garip olacak ama.. Şimdi virüs programımı açtım.. Eset NOD32 3.0 .. Siteye girdim sağ alt köşede virüs bulundu yazdı.. Ama dosyada değil sitede.. Ne yapmam gerek? Bağlantıda kesildi.. Yardım edebilirmisiniz?
  • Merhaba ArkadasLar ne zamandır foruma uğramıyordum HayırLı oLsun Nesri guzel server acmışsın bnde gelicem ama siteye baglnamiyorum
    Edit: Bu arada server online mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeCuRiTy_ -- 31 Ekim 2009; 21:32:30 >
  • site de ofline görünüyor server yine ne oldu acaba bu serverde mi öldü :S

• Daha server acılalı 1 hadta olmadı hemen kapatıp baska versiyona gecıyorlar madem baska versiyona gecıceksınız neden palyerlerı sömüyorsunuz sizin gibiler yüzünden mu onlineöldü sizin gibiler yüzünden kac kişi mu yu bıraktı siz server acmasını bilmiyorsanız bırakın da bilen birileri acsın bizim gibi palyerlerde madur olmasın donate alıyoruz vip üyelik alıyorum 1 hafta sürmüyo server kapanıyor rezillikten baska bişey degil bu yaptıgınız bir daha sizin actiginız serverde ne ben nede arkdaslarım kasar ve burdun tüm mu online oyuncularına seslenıyorum böle durumlara boyun egmeyın bunlara itimat etmeyin ki bir daha bu işlerle ugraşamasınlarbunlar gercek yüzü bu işte palyerlere donate vip üyelik satarak sömürmek sonrada 1 hafta icinde sw yi kapatmak yazıklar olsun sizin gibleri dıyorum gerisinide tüm mu severlere bırakıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_DoMiNo

Daha server acılalı 1 hadta olmadı hemen kapatıp baska versiyona gecıyorlar madem baska versiyona gecıceksınız neden palyerlerı sömüyorsunuz sizin gibiler yüzünden mu onlineöldü sizin gibiler yüzünden kac kişi mu yu bıraktı siz server acmasını bilmiyorsanız bırakın da bilen birileri acsın bizim gibi palyerlerde madur olmasın donate alıyoruz vip üyelik alıyorum 1 hafta sürmüyo server kapanıyor rezillikten baska bişey degil bu yaptıgınız bir daha sizin actiginız serverde ne ben nede arkdaslarım kasar ve burdun tüm mu online oyuncularına seslenıyorum böle durumlara boyun egmeyın bunlara itimat etmeyin ki bir daha bu işlerle ugraşamasınlarbunlar gercek yüzü bu işte palyerlere donate vip üyelik satarak sömürmek sonrada 1 hafta icinde sw yi kapatmak yazıklar olsun sizin gibleri dıyorum gerisinide tüm mu severlere bırakıyorum...

Ne diyelimki diyecegini demişsin fazla söze gerek yok o zaman.

• ßaşka versiona geçtiklerini nerden çıkarttınız kuşlarmı söyledi ?
  • Neden Kapalı sw ne oldu admınler nerde bi acıklama yapmaları gerekmıyormu??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.