Şimdi Ara

MuonLineTR 97D+99i Yeniden Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı :MuonLineTR
    Versiyon : 97D+99i
    Up Time :7/24
    Website :www.MuonLineTR.net
    Forum :Yapım Aşamasında
    Üyelik Alımı :MuonLineTR Offical Server

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp:2500x
    Drop :%85
    Version:97D+99i +Yeni İtem + Yeni Komutlar
    BB :ON
    Reset Level :350
    Max Level :1000
    Event : Event GünLeri Tam oLarak BelirLenmedi
    Max Stats :32767
    Post level : 15
    Reset Stat

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight :5
    Dark Wizard :5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7

...:::Admin & GM:::..

Admin : NesRi & inspire
    Game Master: yok

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Yeni Linkler En Kısa Zamanda Geliyor.

Server En Geç 3 Hafta içerisinde Sizlerle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ı N3SRi ı| -- 5 Aralık 2012; 15:27:34 >

• Hayırlı olsn.

sen bana yaz ben sana. hit olsn biraz
  • tmm maksat forum hareketLensin
  • Durmak yok yola devam ..
  • Durma Dans Et maksat forum
  • cilenti başka siteye upload etseniz rapidde premium uyelik istiyo
  • Hayırlısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    97d+99i Server Files...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun nesri başarılar.
  • hayırlı olsunda ayrımcılık yapılmasın tüm serverların tanıtım topicleri burada bizlere sunulsun. Basarılar.
  • manyaq007,|Uqur|,Xobi

Teşekkür Ederim

Tmm UpLoad Ediyorum
  • İnsan gibi konusanlarin server sitelerinin yayinlanmasina tabiki izin verilir. Fakat hangi serverdan bahsettigini az çok tahmin edebiliyorum. Fakat bu forumda dönen o kadar olay vs. olmasina rağmen istisnalar göze alınarak onlarca kez uyarmama rağmen yine aynı şeyler yapıldı. Bu kişilerin tanıtım yapmasına izin verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

İnsan gibi konusanlarin server sitelerinin yayinlanmasina tabiki izin verilir. Fakat hangi serverdan bahsettigini az çok tahmin edebiliyorum. Fakat bu forumda dönen o kadar olay vs. olmasina rağmen istisnalar göze alınarak onlarca kez uyarmama rağmen yine aynı şeyler yapıldı. Bu kişilerin tanıtım yapmasına izin verilmez.

bu Yorum Bana mı ?

saqo aLternatif Link ekLedim
  • Nesri serverin hayırlı olsun. Yaptıgım spot umarım işe yaramışTır, Zamanım olursa Kasarım 97d hasretimi gideririm :)
  • Hayırlı Olsun.
  • Hayırlı olsun Nesri
  • -AloneLord- , RaiDoN , AuraLegion

Teşekkür Ederim BeyLer Hamza vaLLa idareten kuLLanıyoruz Pazartesi Test Serverden Çıkıcaz Baya bi DüzenLeme yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ı N3SRi ı|

quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

İnsan gibi konusanlarin server sitelerinin yayinlanmasina tabiki izin verilir. Fakat hangi serverdan bahsettigini az çok tahmin edebiliyorum. Fakat bu forumda dönen o kadar olay vs. olmasina rağmen istisnalar göze alınarak onlarca kez uyarmama rağmen yine aynı şeyler yapıldı. Bu kişilerin tanıtım yapmasına izin verilmez.

bu Yorum Bana mı ?

hayır bahsettiği server adana mu

başarılar..
  • inşallah hayırlı ve uzun ömürlü olur birkaç ay sonra kapanmaz...
  • Hayırlı olsun.
  • Bi aralarda vardı MuOnlineTr :) bilirim ama 97d olması bir yandan sevindirip bir yandan üzüyor :S bütün hileler yapıldığı için :S başarılarının devamını dilerim..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.