Şimdi Ara

MuonLineTR 97D+99i Yeniden Geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitemiz Geçici Olarak Kullanılamaz Durumdadır

En Kısa Sürede Tekrar Açılacaktır

Valla Sitede bu var EnKısa Sürede Açılır inşallah çünkü sw sağlam bi sw'ydi hile vs. yapılmayan 97lerden çok da beğenmiştim inş. en kısa değilde kısa kısa sürede açılır... :(
  • Server site online ama bizim playerler accountlar yok yapmayın böyle arkadaşlar valla üzüyorsunuz sağlm dedik çok da sevdik serveri ama böle yapınca anca player kaybediyorsunuz. :(
  • İlk Önce Hayırlı Olsun..
    Peşine Geçmiş Olsun..
    Peşine Kısa Sürede Tekrar Açarsınız İnş..

Son Olarak.. Ne Zaman Bırakacaksınız Bu Oyunu.. Kafamdaki Tüm Saçlar Beyazladı.. Ama En Sonunda Bıraktım.
    15 Gün Sonra Askerim.. Bakalım Gelince Halen Mu-Online Devam Ediyor Olacakmı..

Dip Not.. Başarılar..

• arkadas hack yedik fakat server filesten deil sunucuda ki açıktan yarın tekrar kurulum başlıycak dbler resetlenmş olarak bu durum karşında çok soğudum oyundan ama tekrar açıcam fakeler çoğalmasn die !!a

• sgolasın nesri sende olmasan bizi bilgilendiren olmıcak neyse ayın 4 e kadar beklerim senin serveri yeter ki adminimiz böle dürüst olsun senin gibi...
  • İnş. 4'ünü bekliyorz o kadarda vote yapmıştım nese yenisi gelsin voteye boğucam toplistlerde 1 numara olacak :)
  • Şafak 0001
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

İlk Önce Hayırlı Olsun..
    Peşine Geçmiş Olsun..
    Peşine Kısa Sürede Tekrar Açarsınız İnş..

Son Olarak.. Ne Zaman Bırakacaksınız Bu Oyunu.. Kafamdaki Tüm Saçlar Beyazladı.. Ama En Sonunda Bıraktım.
    15 Gün Sonra Askerim.. Bakalım Gelince Halen Mu-Online Devam Ediyor Olacakmı..

Dip Not.. Başarılar..

inşallah kısa bir zamanda vatani görevini bitirip ailene kvuşursun hala bu foruma girip bişeyler yazmak geliyorsa içinden bu mu onlineyi hala brakamadın demektir:D

• nesri bize bi bilgi versen hayırdır nooldu server??
  • Evet Nesri Sw ne oldu bir açıklama bekliyoruz...
  • Ayın 4'dydü ¿ ama açılmadı :( biraz bilgi istyrz. boşuna beklemeylm¿
  • hani sağlamdı bu server. sağlam server hack yermi arkadasım. Neyse geçmiş olsun. Oynayanlarada benden bir bardak soguk su
  • kardeş tmm qüzeL serwer açıLdı ama verdiğin patch çalışmıyor hata veriyor :S
  • En sonunda bekledıgım sw online :D

Eline saglık nesri
  • hayirli olsun nerdeyse 1 senedir mu oynamiorum başlicam :) bu servere SnTsTaL qeLio server 1 ci olurum:D hediye warsa:D
  • Serwer online olmuş beyler dalın... :)
  • Bazı arkadaşlar swye gelip bu sw kapanacak boşa kasıyorsunuz yine 2 gün sonra kapanır gibilerinden konusmalar yapıp kendi sw lerine player cekmeye calışıyorlar ben nesri ile konustum beyler o kişilerin söledigi şeyler asılsızdır sw 6 ay kesintisiz online olacaktır kasmak isteyenlere kapımız acıkama cekemeyenler varsa sw yi deli kanlı olsunlarsw ye gelıp laf yapmasınlar...
  • full client linki ölmüş nerden indirebilirim clienti?
  • Link saqLam kardes
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.