Şimdi Ara

MuonLineTR 97D+99i Yeniden Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: waliw

Bi aralarda vardı MuOnlineTr :) bilirim ama 97d olması bir yandan sevindirip bir yandan üzüyor :S bütün hileler yapıldığı için :S başarılarının devamını dilerim..

evet 1 seneye yakın açık kaldı hacki engelliyoruz daha hiç yapabilen olmadı genede qörecez =))
  • Valla imkansız artıq 97d dupe hepsnde yapılıyor. çok kötü oldu bence season yap serveri gelelim bizde öğrenelim biraz season tarih yazar çıkarız serverindede.
  • geL deneyeLim istersen =))
  • Oqe deneyelim msn eklerim veya pm atrm. serveri 1 sene bana devir et oqe ? :) eğer olmassa sana .com 1 yıllık domain + sınırsız alan
  • hayırlı olsun umarım uzun ömürlü olur
  • Yeni Özellik Dediğin Neler Warr Kardeşş
  • Hayırlı olsun kardeşim. 2 sene aradan sonra 97D ile Mu'ya dönüyoz hadi hayırlısı
  • Dostum launcher açılmıyor hata raporu veriyor...
  • SERVER KALICI OLARAK NE ZAMAN ACILIYOR TEST SERVERMİ ŞUAN?
  • P.tesi Akşam ResetLenecektir

Opium Ben sana iLLada hack hack oLmaz diye birşey demiyorum qeL deniyeLim dedim

BekoLord

KomutLar Var

MagicLife1

SaoL kardes
  • Saulun Beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuDuN

Dostum launcher açılmıyor hata raporu veriyor...

Sorunumu tekrar tekrar yazacağım cevap alana kadar...
  • Özür Dilerm Göremedim Bizim Main iLe Launcherde Virus Var Fakat zararı yok virus programın varsa silmiş olabilr
  • Test'ten çıksın oynayalım please :) ve exp kaç olacak kalıcı serverde? ve biran önce açılsın yemin ediyorm 97d özledim :( :(
  • Sen Şimdi Gir Oyuna =)) Test YapaLım
  • Kardeşim bu aksam resetlenecek dıyorsun da kalıcı server salı mı acılcak ne zaman acılcak onu yazmamıssın yazarsan sevınırım.

K.Gelsin...
  • Ben hala launcherden oyuna giremiyorum hata veriyor. Sitedeki patchide indiremiyorum Limited Reached diyor...
  • server şuan ofline zaten mudun
  • Hayırlı olsun Nesri.İnşallah uzun süreli kalıcı bir server olur.Herkesin 97d özlemi olduğuda belli sanırım güzel pleyer toplanır.Umarım mu online bölümü ilerki zamanlarda eski haline dönmeye başlar.Başarılar diliyorum...
  • Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.