Bi aralarda vardı MuOnlineTr :) bilirim ama 97d olması bir yandan sevindirip bir yandan üzüyor :S bütün hileler yapıldığı için :S başarılarının devamını dilerim..
evet 1 seneye yakın açık kaldı hacki engelliyoruz daha hiç yapabilen olmadı genede qörecez =))
Valla imkansız artıq 97d dupe hepsnde yapılıyor. çok kötü oldu bence season yap serveri gelelim bizde öğrenelim biraz season tarih yazar çıkarız serverindede.
geL deneyeLim istersen =))
Oqe deneyelim msn eklerim veya pm atrm. serveri 1 sene bana devir et oqe ? :) eğer olmassa sana .com 1 yıllık domain + sınırsız alan
hayırlı olsun umarım uzun ömürlü olur
Yeni Özellik Dediğin Neler Warr Kardeşş
Hayırlı olsun kardeşim. 2 sene aradan sonra 97D ile Mu'ya dönüyoz hadi hayırlısı
Dostum launcher açılmıyor hata raporu veriyor...
SERVER KALICI OLARAK NE ZAMAN ACILIYOR TEST SERVERMİ ŞUAN?
P.tesi Akşam ResetLenecektir
Opium Ben sana iLLada hack hack oLmaz diye birşey demiyorum qeL deniyeLim dedim
BekoLord
KomutLar Var
MagicLife1
SaoL kardes
Saulun Beyler
quote:
Orijinalden alıntı: MuDuN
Dostum launcher açılmıyor hata raporu veriyor...
Sorunumu tekrar tekrar yazacağım cevap alana kadar...
Özür Dilerm Göremedim Bizim Main iLe Launcherde Virus Var Fakat zararı yok virus programın varsa silmiş olabilr
Test'ten çıksın oynayalım please :) ve exp kaç olacak kalıcı serverde? ve biran önce açılsın yemin ediyorm 97d özledim :( :(
Sen Şimdi Gir Oyuna =)) Test YapaLım
Kardeşim bu aksam resetlenecek dıyorsun da kalıcı server salı mı acılcak ne zaman acılcak onu yazmamıssın yazarsan sevınırım.
K.Gelsin...
Ben hala launcherden oyuna giremiyorum hata veriyor. Sitedeki patchide indiremiyorum Limited Reached diyor...
server şuan ofline zaten mudun
Hayırlı olsun Nesri.İnşallah uzun süreli kalıcı bir server olur.Herkesin 97d özlemi olduğuda belli sanırım güzel pleyer toplanır.Umarım mu online bölümü ilerki zamanlarda eski haline dönmeye başlar.Başarılar diliyorum...