Şimdi Ara

murat dersanesi rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
52.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ankara murat dersanesine gidiyorum kpss için kursa gitmek isteyenler kesinlikle murat dersanesinden uzak dursun. öğrenciye hiç yardımcı olmuyorlar. adam gibi ders programı bile ayarlayamıyorlar. bir kaç ay önce memlekete gitmiştim dönüşte afyon ankara arası kar sebebiyle kapalıydı ve otobüsler gitmedi. ertesi hafta dersane müdürüne bu durumu anlattığımda başka bi sınıfın dersine giremezsin yapabilecek bir şeyim yok dedi kapattı. daha sonraki haftalarda ders programımda çakışmalar oldu çünkü haftasonu grubu olmama rağmen bana hafta için ders yazmaya başladılar. derslerin çakışmasını müdüre söylediğimde napalım dedi konuyu kestirip attı. ve deneme sınavları düzeni diye bir şey yok. kpss bizim üniversiteden sonra hayata açılma kapımız. ben başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istedim umarım sizin başınıza gelmez herkese iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlas20 -- 31 Mart 2012; 18:45:22 >

• Öncelikle gitmeyi düşünen varsa KESİNLİKLE GİTMESİN BEN YANDIM SİZ DE YANMAYIN DİYE YAZIYORUM.O kadar kötü bir dershane ki kim kime dum duma. Ben de yıllardır hizmet veriyorlar diye başladım başlamaz olaydım. KPSS sınavında o kadar yetersiz, rezil hocaları var ki sınıfta konuşmalarını bir kaydetsem bunları nasıl öğretmen yapmışlar derdiniz, ilkokul çocuğu daha doğru şeyler biliyor. Hocaların çoğu Türkçeyi konuşamıyor bile. Verdiğiniz para piyasanın iki katı olmasına rağmen size en ufak soruda bir pislik gibi davranıyorlar. Aslında Milli Eğitime bile şikayet etmek lazım o derece kötüler. Rehber öğretmen, sınav danışmanı, psikolojik destek gibi birşey asla aramayın, hocaların seviyesi düşük evet ve de aldıkları öğrencilerin de seviyeleri yerlerde sürünüyor. Çoğu kendi açıköğretim öğrencileri kültür sıfır varoş tipler% 90'ı. Ben özellikle de düşük öğrenci profilinden ve kötü öğretmen tarzından yardımcı olmayan yönetim personelinden çektim. Bir aşamadan sonra bu kursun hiçbir faydası olmadığını gördüm ve kendim bıraktım.

Örnek benim matematiğim zayıftı bir gram ilerleme kaydedemedim, tüm ilerlemelerim kendi çabamla. Nefret ettirdiler beni resmen bu dershaneden. Öğretmenler öğrencileri hor görüp iğenç davranıyorlar öncelikle. Çağdışı eğitim şekli, doğru düzgün soru çözmeli hazırlık metodu yok. Klasik lisedeki tarih anlatımı, sulu zırtlak bir türkçe ve sözel mantık dersi hooop geçiştirmeli dersler, hayatından bezmiş öğretmenler ki öğretmen diyemeyeceğiniz, bazıları memurlukta çalışıp da akşamları sözümona vatandaşlık dersi falan veriyorlar. O kadar geriler ki ben matematikte gelişme gösteremiyorum ek ders mi almalıyım yardımcı olun diyorum, sınava iki ay kalmış daha sınava çok var diyorlar :)) Güler misin ağlar mısın.

Ayrıca çok kötü bir etüd sistemleri var sınava yaklaştıkça üstüste balık istifi sınıflarda etüd görüyorsunuz, ter kokusu ve pislik kokusuyla dolu leş gibi sıcak salonlarda tıklım tıkış. En önemli sorunları planlamalarınıza yardımcı olacak bi rehberlik öğretmenleri yok. Sorduğunuz herkes ben yöneticiyim diyor herkes müdür ama bir tek öğretmen yok bilginize. Yani düşünün ben çok çalışkan bir öğrenciyimdir, algılamam da yüksektir beni nefret ettirdilerse siz denemeyin bile bir de piyasanın iki katı verdiğiniz parayla kalırsınız. KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM HİÇBİR KATKILARI YOK. Örnek bu sınavda en önemli sorular sözel mantık sayısal mantık iken ikisini de öğretemediler . SORU ÇÖZÜMÜ YOK DERSLERDE, sadece matematik dersinde var o da dersin gerepği zaten. Tarih hocaları berbat, coğrafyacılar türkçe bile konuşamıyor.

Sizlere önerim ucuz mucuz en yakınınızdaki herhangi bir kursa gidin bir de bol soru çözüm kitabı evde hazırlanın. Ben yandım siz yanmayın diye yazdım. Bir de bunlara dert de söylenmiyor vurdumduymazlar şikayetlerinize asla duyarlı olmuyorlar, yardımcı da olmuyorlar aksine sizi küçümseyen tuhaf tavırları var. Ulan sen kimsin KIROOO. Yönetici denilen vasıfsızların çoğu kıro zaten.
  • Kişisel sebeplerden dolayı derse gidememişsin bunun sorumlusu bir kurum olamaz . Ben İzmir Murat dersanesine gidiyorum . Vize ve final dolayısıyla derse gelemeyen birçok arkadaşım var . Onlar da şikayetlerini dile getirdi fakat şöyle bir durum var . Her sınıfa tekrar dersi açılması lazım ve bu da mümkün değil . Deneme sınavları konusunda size katılıyorum . GK GY şimdiye kadar 2 tane olduk . Alandan hiç olmadık ... Nisanın ilk haftası GK GY 3 ü olacağız . Alandan da ilk sınav 13 ünde diye biliyorum . Toplamda 12 adet alan sınavı olacağız . 12 Adet kendileri Alan testi dağıttı . Birçok yan kurumun da alan sınavları mevcut aşağı yukarı 30 sınav insanı hazırlar diye umuyorum .
    Sizin mağduriyetinizi anlıyorum fakat müdürün elinden gelen bir şey olsa inan ki yapar , neden yapmasın ki ?
  • eğer bir şey sorduğunuzda napıyım ya da napabilirim diyen bir müdür varsa o zaman orda sıkıntı vardır. madem çözüm üretemiyorsun orda ne işin var. biz daha hiç sınav olmadık bu hafta sonu başlayacak ve bu sınavlara göre derece sınıfı açacaklarmış. ben hafta sonu grubuyum ve derslerim haziranda bitiyor, bugüne kadar dersleri biten gruptakiler bütün bölüm sorularını yapıp o derece grubuna girecek ben gibi dersi bitmeyenler ise ne yaparsa yapsın. son sınıfta okuyup dersaneye giden biri için murat dersanesi çok kötü bir kurum çünkü adamların umurunda olmuyorsun.
  • takip
  • geçen sene murat eğitimin kpss ve açıköğretimine gidiyordum senin gibi ankara necatibeyde, aöf si 10 numara yer ama kpss tam anlamıyla rezalet ne bir ilgi ne bir alaka hiç birşey belli değil sen gelmişsin gelmemişsin adamların umrunda değil paraya bakıyorlar sadece, martta dersler bitiyo ( ne alakaysa sınav temmuzda ) sonra ne arayan var ne soran, ne derss var ne başka birşey kendi haline bırakıyorlar seni, işte haziranda genel tekrar başlıyo çat çat çat adam 2-3 konu anlatıo hızlı hızlı birşeyde anlamıyon, gel gelelim denemelere, mayısa kadar ne sınav var nede başka birşey , sonra mayısa döşüyorlar denemeleri haftada 2-3 tane denemeye giriyorsun, e zaten bilmiyorsun birşey denemeye girsen nolcak notlar belli hepsi düşük, neyse daha yazarımda şimdi

bu senede yargıdayım arkadaş, hemen yan yanalar zaten, bu sefer memnunum, dersler aralıkta başladı hazirana kadar işleniyor, kaçırırsan alternatif sunuyorlar oraya giriyorsun , işlediğimiz yerlerden her ay deneme yapıyorlar son aylara doğru ayda 2 tane deneme, artarak gidiyor, bilgiler taze kalıyor (hocaları biraz orta seviye yalnız profesyonel değiller ama ben anlıyorum en azından )

şimdilik bu kadar

• murat dershanesi diger dershanelerden de fiyat olarak pahalı sırf ismi için bu dershaneye gidenler var ama memnun olan da var olmayanda olmayan çoğunlukta
    kpss için bu dershaneden uzak durun çok daha iyileri var
    yargı,ihtiyaç,yediiklim ,fem dershanesini öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 12 Nisan 2012; 14:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

geçen sene murat eğitimin kpss ve açıköğretimine gidiyordum senin gibi ankara necatibeyde, aöf si 10 numara yer ama kpss tam anlamıyla rezalet ne bir ilgi ne bir alaka hiç birşey belli değil sen gelmişsin gelmemişsin adamların umrunda değil paraya bakıyorlar sadece, martta dersler bitiyo ( ne alakaysa sınav temmuzda ) sonra ne arayan var ne soran, ne derss var ne başka birşey kendi haline bırakıyorlar seni, işte haziranda genel tekrar başlıyo çat çat çat adam 2-3 konu anlatıo hızlı hızlı birşeyde anlamıyon, gel gelelim denemelere, mayısa kadar ne sınav var nede başka birşey , sonra mayısa döşüyorlar denemeleri haftada 2-3 tane denemeye giriyorsun, e zaten bilmiyorsun birşey denemeye girsen nolcak notlar belli hepsi düşük, neyse daha yazarımda şimdi

bu senede yargıdayım arkadaş, hemen yan yanalar zaten, bu sefer memnunum, dersler aralıkta başladı hazirana kadar işleniyor, kaçırırsan alternatif sunuyorlar oraya giriyorsun , işlediğimiz yerlerden her ay deneme yapıyorlar son aylara doğru ayda 2 tane deneme, artarak gidiyor, bilgiler taze kalıyor (hocaları biraz orta seviye yalnız profesyonel değiller ama ben anlıyorum en azından )

şimdilik bu kadar

aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlas20 -- 25 Nisan 2012; 11:09:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eyüp B vs Kenan Kara [GEOMETRİ]
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • barlas 20 Arkadaşım,
    bende murat dersanesindeyim ve senin bahsettiğin sorunların hiçbirini yaşamadım bence ankarada gidilebilecek en düzgün yer. bence senden kaynaklanan bir sorun ayrıca sen müdüre gidip ben başka sınıfa giricem dersen zaten izin vermezler, hiç bir kurum vermez, aksi halde bir ksınıf 100 kişiye gider, bu kez de senin gibiler kalabalık olduğundan şikayet eder,
    ayrıca başka bir arkadaş martta konular bitiyo demiş, ne yanı temmuzda bitmesi daha mı iyi ayrıca sen marttan temmuza kadar konularını tekrar edip kendini geliştirmemişsen bu da senin sorunun ve zaten kazanamazsın,
  • Öncelikle gitmeyi düşünen varsa KESİNLİKLE GİTMESİN BEN YANDIM SİZ DE YANMAYIN DİYE YAZIYORUM.O kadar kötü bir dershane ki kim kime dum duma. Ben de yıllardır hizmet veriyorlar diye başladım başlamaz olaydım. KPSS sınavında o kadar yetersiz, rezil hocaları var ki sınıfta konuşmalarını bir kaydetsem bunları nasıl öğretmen yapmışlar derdiniz, ilkokul çocuğu daha doğru şeyler biliyor. Hocaların çoğu Türkçeyi konuşamıyor bile. Verdiğiniz para piyasanın iki katı olmasına rağmen size en ufak soruda bir pislik gibi davranıyorlar. Aslında Milli Eğitime bile şikayet etmek lazım o derece kötüler. Rehber öğretmen, sınav danışmanı, psikolojik destek gibi birşey asla aramayın, hocaların seviyesi düşük evet ve de aldıkları öğrencilerin de seviyeleri yerlerde sürünüyor. Çoğu kendi açıköğretim öğrencileri kültür sıfır varoş tipler% 90'ı. Ben özellikle de düşük öğrenci profilinden ve kötü öğretmen tarzından yardımcı olmayan yönetim personelinden çektim. Bir aşamadan sonra bu kursun hiçbir faydası olmadığını gördüm ve kendim bıraktım.

Örnek benim matematiğim zayıftı bir gram ilerleme kaydedemedim, tüm ilerlemelerim kendi çabamla. Nefret ettirdiler beni resmen bu dershaneden. Öğretmenler öğrencileri hor görüp iğenç davranıyorlar öncelikle. Çağdışı eğitim şekli, doğru düzgün soru çözmeli hazırlık metodu yok. Klasik lisedeki tarih anlatımı, sulu zırtlak bir türkçe ve sözel mantık dersi hooop geçiştirmeli dersler, hayatından bezmiş öğretmenler ki öğretmen diyemeyeceğiniz, bazıları memurlukta çalışıp da akşamları sözümona vatandaşlık dersi falan veriyorlar. O kadar geriler ki ben matematikte gelişme gösteremiyorum ek ders mi almalıyım yardımcı olun diyorum, sınava iki ay kalmış daha sınava çok var diyorlar :)) Güler misin ağlar mısın.

Ayrıca çok kötü bir etüd sistemleri var sınava yaklaştıkça üstüste balık istifi sınıflarda etüd görüyorsunuz, ter kokusu ve pislik kokusuyla dolu leş gibi sıcak salonlarda tıklım tıkış. En önemli sorunları planlamalarınıza yardımcı olacak bi rehberlik öğretmenleri yok. Sorduğunuz herkes ben yöneticiyim diyor herkes müdür ama bir tek öğretmen yok bilginize. Yani düşünün ben çok çalışkan bir öğrenciyimdir, algılamam da yüksektir beni nefret ettirdilerse siz denemeyin bile bir de piyasanın iki katı verdiğiniz parayla kalırsınız. KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM HİÇBİR KATKILARI YOK. Örnek bu sınavda en önemli sorular sözel mantık sayısal mantık iken ikisini de öğretemediler . SORU ÇÖZÜMÜ YOK DERSLERDE, sadece matematik dersinde var o da dersin gerepği zaten. Tarih hocaları berbat, coğrafyacılar türkçe bile konuşamıyor.

Sizlere önerim ucuz mucuz en yakınınızdaki herhangi bir kursa gidin bir de bol soru çözüm kitabı evde hazırlanın. Ben yandım siz yanmayın diye yazdım. Bir de bunlara dert de söylenmiyor vurdumduymazlar şikayetlerinize asla duyarlı olmuyorlar, yardımcı da olmuyorlar aksine sizi küçümseyen tuhaf tavırları var. Ulan sen kimsin KIROOO. Yönetici denilen vasıfsızların çoğu kıro zaten.

• Yıllardır Yayınlarını kullandığım dershanedir. Aöf yayınları candır. Kpss kitaplarını henüz kullanmadım. Umarım onlarda iyidir.

Bu yayının kitaplarını yıllardır hızlı ve güvenli şekilde şuradan alırım. http://goo.gl/SkOIJY

alternatif isteyenler için, şuralarda iyidir.

http://goo.gl/jMqkSs

http://goo.gl/iyVDLm

http://goo.gl/YwOdGq

benden bu kadar, selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzaozer -- 29 Mayıs 2015; 8:13:46 >

• MURAT AKADEMİ falan boş dershane. Bazı arkadaşlar ankara'da murattan başkasına gıtmeyın demişler ama güldürmeyin ya sizin kapasiteniz düşük ki o dershaneler size güzel geliyor galiba... Ankara'da KPSS Dershanesi arayanlara tek önerim. Öğrencileriyle çok alakalı ve yayınları da bi o kadar kaliteli. Sınıfları aydınlık ferah ve kalabalık değil. ücret konusunda da yardımcı oluyorlar. gidip ihtiyaca murata boşa para dökmek ıstıyorsanız yol sizin sadece kendı beynınızı tatmin eder 60 alırsınız. kendi bölümümde türkiye 5. siyim ve yediiklim sayesınde atandım. bu konuda da soru çarpıtmaya çalışmayın bana ezerim sizi :D :D yediiklim candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamaguchi

Öncelikle gitmeyi düşünen varsa KESİNLİKLE GİTMESİN BEN YANDIM SİZ DE YANMAYIN DİYE YAZIYORUM.O kadar kötü bir dershane ki kim kime dum duma. Ben de yıllardır hizmet veriyorlar diye başladım başlamaz olaydım. KPSS sınavında o kadar yetersiz, rezil hocaları var ki sınıfta konuşmalarını bir kaydetsem bunları nasıl öğretmen yapmışlar derdiniz, ilkokul çocuğu daha doğru şeyler biliyor. Hocaların çoğu Türkçeyi konuşamıyor bile. Verdiğiniz para piyasanın iki katı olmasına rağmen size en ufak soruda bir pislik gibi davranıyorlar. Aslında Milli Eğitime bile şikayet etmek lazım o derece kötüler. Rehber öğretmen, sınav danışmanı, psikolojik destek gibi birşey asla aramayın, hocaların seviyesi düşük evet ve de aldıkları öğrencilerin de seviyeleri yerlerde sürünüyor. Çoğu kendi açıköğretim öğrencileri kültür sıfır varoş tipler% 90'ı. Ben özellikle de düşük öğrenci profilinden ve kötü öğretmen tarzından yardımcı olmayan yönetim personelinden çektim. Bir aşamadan sonra bu kursun hiçbir faydası olmadığını gördüm ve kendim bıraktım.

AYNEN KATILIYORUM DEDİKLERİNE.. ben de KPSS lisans B grubu için MURAT dershanesine kayıt yaptırdım dersler başlayalı biraz süre geçti ama pişman oldum..

Öncelikle sayısal sözel olarak grupları ayıracaklarını söylediler ama grubumun bunla alakası yok ben mühendislik mezunuyum sınıfta besyocu turizmci felsefeci eğitim bilimleri gibi çeşit çeşit mezunlar var benim gibi sayısal mezunu sanırım 4-5 kişi var gidip bunu söylediğimde biz sayısal sözel olarak grupları ayırmıyoruz dediler.

Derslerin kpss binasında olacağı söylendi ama dersler aof binasındaki bir sınıfta bunu söylediğimde orası da bizim kurumumuzun binası bu seneki yoğunluktan dolayı bazı sınıflar o binada dediler. Sınıf çok küçük 30 kişilik bir sınıf için ve çok havasız oluyor artık ders bitsin de araya çıkayım hava alayım diye bekliyorum verimli bir şekilde ders dinlemek zor ayrıca sıralar küçücük hiç ergonomik değil 30 kişiyi o sınıfa sığdırmak için sıraları küçültmüşler gibi sanki askı da yok yeterince neredeyse üzerinizdekileri asacak yer bulamıyorsunuz.

Ders saatleri de çok az 2.5 ayda dersler bitiyor sanki bir an önce konuları anlatıp sepetlemek istiyorlar gibi sonraki grubu açıp yeni kayıttan para kazanmak için. Dersler de hızlıca anlatılıp anlatılıp geçiliyor gibi doğru düzgün birşeyin pekiştirildiğini sanmıyorum. Söylediğin gibi aldıkları öğrencilerin de seviyeleri kötü, kültür sıfır varoş tipler tabirini beğenmesem de gerçeği yansıttığını inkar edemeyeceğim.. kendimi aöf fakültesinde gibi hissediyorum bazen.

Dershaneyi bırakmayı düşünüyorum başka bir yere yazılmalıyım sınava 5 ay kaldı neredeyse, ortamı güzel, sınıfları ferah olan, öğrenci profili düşük olmayan ve en önemlisi dersleri geçiştirilmeyerek anlatılan bir kurum için tavsiyelerinizi bekliyorum ihtiyaç yediiklim pegem uzman kariyer karacan gibi kurumlar nasıl sizce?

• Dershane çalışanları hemen basmış konuyu.

Ben De hakimlik için murata değil ama bilinen bir yere gittim. Kitap yazarları geliyor diye dünyanın parasını verdim, sınıf küçücük, zaten pturacak yer yok üzerine br de sıra ekliyorlar. Bşr kayıt parası daha alalım diye.

Notları da pek iyi değildi. Sınıftaki insan profilinin dersle alakası yoktu. Velhasıl bıraktım, paramı da alamadım.

Dershane para tuzağı. O parayı kitqplara yatırın, kütüphaneye kaydolun, akıllı teli satın, sabah 9 akşam 7 çalışın, sonucu görünce şaşıracaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.