< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlas20 -- 31 Mart 2012; 18:45:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlas20 -- 31 Mart 2012; 18:45:22 > |
Öncelikle gitmeyi düşünen varsa KESİNLİKLE GİTMESİN BEN YANDIM SİZ DE YANMAYIN DİYE YAZIYORUM.O kadar kötü bir dershane ki kim kime dum duma. Ben de yıllardır hizmet veriyorlar diye başladım başlamaz olaydım. KPSS sınavında o kadar yetersiz, rezil hocaları var ki sınıfta konuşmalarını bir kaydetsem bunları nasıl öğretmen yapmışlar derdiniz, ilkokul çocuğu daha doğru şeyler biliyor. Hocaların çoğu Türkçeyi konuşamıyor bile. Verdiğiniz para piyasanın iki katı olmasına rağmen size en ufak soruda bir pislik gibi davranıyorlar. Aslında Milli Eğitime bile şikayet etmek lazım o derece kötüler. Rehber öğretmen, sınav danışmanı, psikolojik destek gibi birşey asla aramayın, hocaların seviyesi düşük evet ve de aldıkları öğrencilerin de seviyeleri yerlerde sürünüyor. Çoğu kendi açıköğretim öğrencileri kültür sıfır varoş tipler% 90'ı. Ben özellikle de düşük öğrenci profilinden ve kötü öğretmen tarzından yardımcı olmayan yönetim personelinden çektim. Bir aşamadan sonra bu kursun hiçbir faydası olmadığını gördüm ve kendim bıraktım.
Örnek benim matematiğim zayıftı bir gram ilerleme kaydedemedim, tüm ilerlemelerim kendi çabamla. Nefret ettirdiler beni resmen bu dershaneden. Öğretmenler öğrencileri hor görüp iğenç davranıyorlar öncelikle. Çağdışı eğitim şekli, doğru düzgün soru çözmeli hazırlık metodu yok. Klasik lisedeki tarih anlatımı, sulu zırtlak bir türkçe ve sözel mantık dersi hooop geçiştirmeli dersler, hayatından bezmiş öğretmenler ki öğretmen diyemeyeceğiniz, bazıları memurlukta çalışıp da akşamları sözümona vatandaşlık dersi falan veriyorlar. O kadar geriler ki ben matematikte gelişme gösteremiyorum ek ders mi almalıyım yardımcı olun diyorum, sınava iki ay kalmış daha sınava çok var diyorlar :)) Güler misin ağlar mısın. Ayrıca çok kötü bir etüd sistemleri var sınava yaklaştıkça üstüste balık istifi sınıflarda etüd görüyorsunuz, ter kokusu ve pislik kokusuyla dolu leş gibi sıcak salonlarda tıklım tıkış. En önemli sorunları planlamalarınıza yardımcı olacak bi rehberlik öğretmenleri yok. Sorduğunuz herkes ben yöneticiyim diyor herkes müdür ama bir tek öğretmen yok bilginize. Yani düşünün ben çok çalışkan bir öğrenciyimdir, algılamam da yüksektir beni nefret ettirdilerse siz denemeyin bile bir de piyasanın iki katı verdiğiniz parayla kalırsınız. KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM HİÇBİR KATKILARI YOK. Örnek bu sınavda en önemli sorular sözel mantık sayısal mantık iken ikisini de öğretemediler . SORU ÇÖZÜMÜ YOK DERSLERDE, sadece matematik dersinde var o da dersin gerepği zaten. Tarih hocaları berbat, coğrafyacılar türkçe bile konuşamıyor. Sizlere önerim ucuz mucuz en yakınınızdaki herhangi bir kursa gidin bir de bol soru çözüm kitabı evde hazırlanın. Ben yandım siz yanmayın diye yazdım. Bir de bunlara dert de söylenmiyor vurdumduymazlar şikayetlerinize asla duyarlı olmuyorlar, yardımcı da olmuyorlar aksine sizi küçümseyen tuhaf tavırları var. Ulan sen kimsin KIROOO. Yönetici denilen vasıfsızların çoğu kıro zaten. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 12 Nisan 2012; 14:43:18 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlas20 -- 25 Nisan 2012; 11:09:19 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzaozer -- 29 Mayıs 2015; 8:13:46 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |