< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimi06 -- 28 Nisan 2019; 17:41:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimi06 -- 28 Nisan 2019; 17:41:53 > |
Fotoğraflara inanamadım gidip kendim baktım cidden böyle lüzumsuz yorumlar yapmış. Ergenlik döneminde olan insanlar gibi tepki vermesi çok üzücü. Ve yapılan iki yorumda da sert cevap gerektirecek bir şey göremedim. Gayet olağan şeyler söylenmesine rağmen "git oraya pisle" demesi... Abonelikten çıktım çünkü böyle hakaret eden bir insana katkım olsun istemem. Bilgilendirdiğiniz için de teşekkür ederim.
|
ben bu şahsiyeti erdoğana benzetiyorum. Herkesle sorunlu münakaşaya karışmış sürekli bahane üreten karşılıklı ilişkiler de başarısız vs. vs. gibi. Profesyonel olduklarını iddia edip incemele videolarında eee üüüüü lerle geçen kelime dağarcığı oldukça düşük insanları editör niyetine çalıştımak yani anlatılacak çok şey var. En son samsung postayı koymuştu bunlara kitlesi belli zaten 10-18 yaş. son zamanlar da zaten telefondan başka bir şey incelemeyen inceleyecekleri zaman da misal lg için söylüyorum ya aslında bakın biz bu adamlarla sorunluyuz ama ona rağmen çekiyoruz demeleri. Neresinden tutsan elde kalıyor.
|
anlayışınız için ben teşekkür ederim hocam. Üstteki arkadaşın gerçek ismi vs olduğu için sansürledim. Ancak şahsın uslübu böyle ve tahammülsüz.
|
bende abonelikten çıktım bu adilere fırsat vermemeli
|
Hoş değil. Takip ediyordum ama ben de çıkartacağım.
Tamam milletin de dilinde kemik yok ama böyle bir iş yapıyorsan bunları göze alacaksın. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|