Şimdi Ara

Murat Kurumdan yine garip bir açıklama: 'Gazzeli çocuklar benim seçimi kazanmama sevinecek'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber Report (@HaberReport) on Xtwitter
    Haber Report (@HaberReport) on X
    https://twitter.com/HaberReport/status/1765637242997932179?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 7 Mart 2024; 20:39:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gazzeli Çocuklar ve Murat Kurum'un Açıklaması

haberreport'un bildirdiğine göre, Başkanlık Strateji ve Bütçe Başkanı Murat Kurum, "Gazzeli çocuklar benim seçimi kazanmama sevinecek" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu açıklama, çeşitli tartışmalara yol açtı.

Kurum'un sözleri, bazı kesimler tarafından duyarsız ve duygu sömürüsü olarak değerlendirilirken, bazıları ise bu sözleri seçim kampanyasında oy toplama amacıyla yapılmış olarak yorumladı.

Bu açıklamanın siyasi sonuçları henüz net değil. Ancak söz konusu açıklamanın, Kurum'un seçmenler arasındaki imajını nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

Gazzeli çocukların içinde bulunduğu zor durum, uluslararası alanda sıklıkla gündeme getirilen bir konu. Gazze Şeridi, yıllar süren çatışmalar ve abluka nedeniyle insani bir kriz yaşamaktadır.

haberreport'un aktardığına göre, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Gazze'de 500.000'den fazla çocuğun acil yardıma ihtiyacı olduğunu belirtti.

Özet:

Başkanlık Strateji ve Bütçe Başkanı Murat Kurum'un "Gazzeli çocuklar benim seçimi kazanmama sevinecek" şeklindeki açıklaması, tartışmalara yol açtı. Bu açıklama, bazıları tarafından duyarsız ve duygu sömürüsü olarak yorumlanırken, bazıları ise seçim kampanyasında oy toplama amacı ile yapılmış olarak değerlendirdi. Bu açıklamanın siyasi sonuçları henüz belli değil ancak Kurum'un seçmenler arasındaki imajını nasıl etkileyeceği merak ediliyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen önce toki mağdurlarının çocuklarını bi sevindir hele....

Rte olmasa arkasında, %0.0001 oyu garanti Murat Kurumdan yine garip bir açıklama: "Gazzeli çocuklar benim seçimi kazanmama sevinecek" 

• Cem kullanıcısına yanıt

furandor, özkan, novagate, por favor, şakacı ve aileleri verir sadece.Murat Kurumdan yine garip bir açıklama: "Gazzeli çocuklar benim seçimi kazanmama sevinecek" 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 7 Mart 2024; 21:21:55 >
  • Bunda gocunacak bir şey yok. Ama malum kesimin denilmek isteneni anlamadığına eminim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tonlarca bomba yemişler neyine sevinecekler anlamadım.İsraille olan ticaretle ilgili bir şey yazarım da malum güruhun kafası basmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul belediyesiyle gazze ne alaka?

• Seçmen kitlesi IQ su 0 olduğu için ne söylese oy alır :)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyada örneği var mıdır acaba? Mesela polonyada seçim olsa, beni seçin ukraynalı cocuklar sevinsin falan derler mi?

• yaww he he kuzey kutbundaki çocuklarda sevinecek.hatta bayram ilan edilecek.

• sizi sevindirmeyeceği kesin bro.Murat Kurumdan yine garip bir açıklama: "Gazzeli çocuklar benim seçimi kazanmama sevinecek" 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

maaş kesilsin oda gider

• Aynen kanka aynen...

Murat Kurumdan yine garip bir açıklama: "Gazzeli çocuklar benim seçimi kazanmama sevinecek"
  • hee aynen

gazze mazze

cart curt

oy verin

• Hayatımda gördüğün enteresan seçim kampanyalarından.

Türkiye Cumhuriyetinde Filistin, İsrail, Suriyeliden büyük dert yok.

Dünyada 2 inci bir örneğiniz var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sisi kim kazanırsa sevinecek peki? Geçen seçimde oyunuzu Sisi'ye mi yoksa... diyorlardı ya.

• Çok boş adam

• Ali Yerlikaya aday olmaliydi sayın cumhurbaşkanımız bile eminim ki pisman

• Gemicikler israille ticaretine son sürat devam ederken bu laflar harbi komedi.
    57 müslüman ülke dururken israile soykırım davasını , hristiyan güney afrikanın açması da bunu gibilerin konuşmaya gelince mangalda kül bırakmaması da ..
    Hadi lan ordan , sizin ticaretiniz aksamasın derdiniz o.
    Masum çocukları kirli siyasetinize bulaştırmayın

• Türkiye'deki belediye seçimiyle Gazze'deki çocukların ne alakası var arkadaş ya. Ulan hadi bir kere boş yaptın bir daha niye aynı boşu tekrarlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Mart 2024; 6:11:42 >
  • Katarlilar deseydi daha anlamli olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.