Şimdi Ara

Muratcan 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020’de yayımladığı videoda tyt netlerinin 2019’a göre 4 net düşük olduğunu söylemiş verilerinden yola çıkarak.

Ancak çıkan sonuçlar tam tersi olmuş.

Geçen sene ise nokta atışı yaptı diyebiliriz.

Bakalım bu sene tutturacak mı

• ya geçen sene nasıl nokta atışı yaptı sınava girmişti çıkınca 2019a benziyordu falan dedi. gelen tepkiler üzerine 10 net ekleyin demeye başladı ki o bile nokta atışı değil. tutarsa bu sene tutar o da inşallah tutmaz çünkü hatırladığım kadarıyla 2020den kötü geleceğini söylüyor

• murat canın bu seneki tahmininde tutarsızlık var 2021 için matın ne kadar önemli olduğu belli mattan 18 net çıkarıyorum hala 2020den iyi geliyor ama 2020den kötü gelecek diyor haklı çıkar çıkmaz bilmiyorum ama formülünde sorun var
  • nemanjabjelica77 N kullanıcısına yanıt

Ben 18 net çıkardığımda 2020'den kötü geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: noobodynow

ya geçen sene nasıl nokta atışı yaptı sınava girmişti çıkınca 2019a benziyordu falan dedi. gelen tepkiler üzerine 10 net ekleyin demeye başladı ki o bile nokta atışı değil. tutarsa bu sene tutar o da inşallah tutmaz çünkü hatırladığım kadarıyla 2020den kötü geleceğini söylüyor

Geçen senenin ilk 5 netlerini yazdım yaklaşık 2k'lık farkla bilmiş.

• formülü çok saçma ve anketi oluşturduğu kişiler belli aralıktaki öğrenciler olmuş bence en iyi tahmini Q TV’nin
  • vitorpereira kullanıcısına yanıt

katılıyorum q tv'nin dedikleri bana da en gerçekçisi geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.