Şimdi Ara

Muslera Ne Yazık ki Miadını Doldurmuştur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'ın son 2 sezonda hava topundan 2 gol Başakşehir 8 gol Fenerbahçe 9 gol yerken Galatasaray'ın 26 gol yemesi kabullenilir bir durum değil.
    Tandem değişti, Bekler değişti takım komple değişti 4-5 teknik adam değişti ama bu bu duran top fobisi bir türlü değişmedi.
    Muslera'yı ne kadar çok sevsem de artık basit mi basit boktan kafa golü yemekten bıktım usandım.

Üstelik Muslera'nın 4.5 milyon euro gibi anormal bir ücrette alıyor olması olaya F/P açısından baktığım zaman durum daha vahim.

Muslera adamdır,insandır. Çok katkısı olmuştur. Ama sevgili Galatasaraylılar şunu da kabul etmek gerekirki bu kadar basit kafa golü yiyen bir takımın, başarılı olması mümkün değildir. 26 gol diyorum şaka gibi.

• Muslera bu sezon kötü bunu kimse inkar edemez. Fakat duran top bir organizasyondur. Atak yaparken nasıl organize olman gerekiyorsa , savunma yaparken de organize olman gerekir. Takım duran top savunmasında organize olamıyor. Bunun sebebi antrenmanlarda bunun üzerinde çalışmamak. Tek Muslera'ya yıkmak yanlış olur.
  • Valla dostum ne yalan söyleyeyim artık ben de katılıyorum bu düşünceye.Muslerayı gerçekten çok seviyorum.Bu kulübe yaptığı katkıları kimse küçümseyemez.Ama bizim ligimiz gibi duran topların, hava toplarının bu kadar önemli olduğu bir ligde Muslera 5 senede kendini geliştiremediyse bundan sonra da geliştirebileceğini zannetmiyorum.Ben her kornerde, serbest vuruşta tırnaklarımı yemekten yoruldum. Ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama bu şekilde devam edersek daha çok gol yeriz duran toplardan.
  • bu sene şampiyon olamazsanız yollayın muslerayı 7-8'e falan banko birisi alır

ve

Muslera Ne Yazık ki Miadını Doldurmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 6 Şubat 2018; 14:4:40 >
  • Maicon'un yanında sağlam stoper yok. Serdar'la Denayer ile olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catology yine haklı çıktı.
  • Tolga Zengin hiç duran toptan gol yememiştir. Çünkü oynamıyor takaslayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Denayer-Maicon-Linnes-Ahmet-Lato-Tolga vs... gibi Bank Asya kalitesinde defans oyuncularıyla iyi bile idare ediyor Muslera.

ne farkeder ki

önünde maldini-nesta-lucio-puyol olsa yine suçlu defans olurdu

not : hangi konuda yazmıştım la aynı bu mesajı bida atmısdım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Barzo

quote:

Denayer-Maicon-Linnes-Ahmet-Lato-Tolga vs... gibi Bank Asya kalitesinde defans oyuncularıyla iyi bile idare ediyor Muslera.

ne farkeder ki

önünde maldini-nesta-lucio-puyol olsa yine suçlu defans olurdu

not : hangi konuda yazmıştım la aynı bu mesajı bida atmısdım

Neuer'in önüne Denayer-Maicon-Linnes-Ahmet-Lato-Tolga bu defans ve orta saha hattını koy, o da aynı golleri yer. Fark eden bir şey olmaz.

nolcaktı ki başka? ligimize üst düzey genç defanslar mı gelecekti? anca 34lük pepeler falan gelir yıldız olarak

ligde diğer takımların defansları çok iyi sanki ayrıca

yukarda yazmısım 7-8e hemen yollayın sampıyon olamazsanız sezon sonu birine ve türk aday olarak harun iyidir. yabancı olarak fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 9 Şubat 2018; 15:19:15 >

• bu sene de sampıyon olamazsanız yıne aynı fikirde olacakmısın?

ben şahsen kendi takımıma şans vermıyorum, bana göre bjk olcak heryerdede söylüyorum
    @zotacing
  • Adam adama savunma yapmayı bilmeyen oyunculardan kuruldu hep savunma. Boy olarak da uzun değiller. Galatasaray'ın geçmiş yıllardaki savunmalarına bakın dirençli adamına yapışan oyunculardan kuruluydu.

Bugün bunu Serdar harici kimse yapmıyor. Maicon dahil. Maicon bire birde top kesmede başarılı. Hava toplarında çok etkili değil.
    Rakiplerin az olmasının nedeni topa vurdurmamalarından ibaret.
  • Muslera'yı severiz ederiz de bu hava toplarında rezil ötesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef.Bunun defansla alakası yok , her yan topta kale çizgisinde durursan rakibin vurduğu gol olur tabi.Gidin Fb maçlarını bir izleyin bakalım kornerlerin kaçını defans karşılıyor kaçını Volkan alıyor.

Muslera bu sezon rezalet ancak olayın bir de şöyle bir boyutu var , Muslera'nın en başarılı olduğu tarzda pozisyonlar (yani karşı karşıya veya refleks kurtarışları) yaşamamamız sisteme bağlı çift ön liberolu ve topyekün hücuma çıkılmayan oyun anlayışı Muslera'nın en iyi olduğu kurtarışları yapmasını engelliyor.Gs Maicon ve sistem yüzünden topyekün rakip sahada oynayamıyor oyunu.
  • Muslera'nın miladının dolduğuna bende katılıyorum.
    Yıllardır Galatasaray'da.
    Yaşı da az değil Galatasaray'da yaşlandı adam.
    Tamam stoperlerimizin de iyi olduğu söylenemez ama Muslera'da her geleni yiyor.
    Beklerin hatasını stoper kapatabilir ama stoperin hatasını tek kapatacak kalecidir.
    Kalecide stoperin hatasını kapatamayınca sonuç böyle oluyor işte Muslera'ya elveda deme zamanı gelmiştir.
  • Heyecanını kaybetti çokta sağlam para alıyor yaşıda ilerledi kapı gibide kontrat var.Parayı alıp yatıyor artık.Ben gönderilmesinden yanayım Bursa'nın kalecisi kaçırılmamalı hem yerli hem daha iyi.
  • muslera gönderilmeli diyenler neyin kafasını yaşıyor. çok meraklıysanız bize gönderin oynatalım adamı.
  • Maalesef evet kova oldu artık Muslera seneye gönderilmeli rezalet durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 aya kadar hep savundum artık savunmayacam.Miadını doldurdu saçma sapan goller yiyor ve ciddiyetsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Yan toplardan kale önü otoban olacağı için muhtemelen Aykut onu da yedek bırakır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fenerli birisi Galatasaray'ın iyiliğini ister mi o yüzden o arkadaşın yorumunu ciddiye almayın.
    Muslera çok iyiyse bu arkadaşın dediği gibi alıp oynatsınlar diyeceğim de Aykut 1 maç oynatır 2 maç oynatır bakar olacak gibi değil bonservisini eline verip gönderir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.