Şimdi Ara

musluktan lağım kokulu su geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bardakların tümü bu suyla yıkandıgından çay bile içemiyorum ya suda berbat kokuyor yüzümü yıkayamıyorum

• bi insanın başına gelebilcek en kötü şeylern birisi geçmiş olsun tesisatçı çağırın bi baksın olmadı belediyeyi çağırın mecbur düzeltmek zorundalar
  • aparmanın tesisatı eskimiş olabilir.suyun geldigi aparman boruları baslı veya kirli olabilir,apartman deposu kirli olabilir,bircok şey olabilir ama düşünmek istemedigim ve cok düşük bir ihtimal olan su tesisinden gelen su pis olabilir.diger aparman sakinleriyle konuşup bir usta çagırmanızı oneririm
  • hangi şehir?
  • istanbul avrupa yakası başakşehir

araştırdım biraz bu haberi buldum

http://milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=yasam&ArticleID=893140&Date=14.07.2008&ver=35

1 saat boyunca camlı deremi ne suyu verilmiş baya yerde sorun varmış ama su hala var borularda son kalan sular herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 14 Temmuz 2008; 6:19:10 >
  • iski yine yalan söylemiş. Sorun yokmuş falan filan. Ulan .ok kokuyo işte var mı ötesi
  • ankara keciörende su sapsarı ve cok kötü kokuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iron Nation

ankara keciörende su sapsarı ve cok kötü kokuyor

kızılırmak suyu işte .
  • BAska bir sorun vardir, suyu borudan aldiklari gibi basmiyorlardir herhalde.
  • hemen otogara kac ve saatı 4 ytl den bı hayrat bul onunde otur ve su ıc. . .
  • Allah'a şükür Antalya'da böyle bir sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

quote:

Orjinalden alıntı: Iron Nation

ankara keciörende su sapsarı ve cok kötü kokuyor

kızılırmak suyu işte .

için için melih lıkır lıkır götürdü
  • dün bizdede kokuyordu su bugun düzelmiş İstanbul/Eyüp
  • quote:

Orjinalden alıntı: -SOA-

istanbul avrupa yakası başakşehir

araştırdım biraz bu haberi buldum

Hocam kaçıncı etap? Ben 1. etaptayım ben de lağım suyu içiyor olmayayım
  • haha ben Düzce'den melene saldığım içindir o koku.
  • Bakırköy'de de sabah 5 gibi lağam kokuyordu sular uyku sersemi anlamadan yüzümü yıkdaım bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapakolsun -- 14 Temmuz 2008; 11:21:16 >
  • http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=O1215951627192&date=13Temmuz2008

haberi okursanız bir açıklama yapmış iski..

İSKİ'den, Sazlıdere Hattı'ndan şehir depolarına ulaşan sulardan alınan numunelerin incelendiğini ve insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek hiçbir parametreye rastlanmadığı bildirildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan yazılı açıklamada, Terkos Pompa İstasyonu'nda enerji kesintisinin meydana geldiği belirtilerek, şunlar kaydedildi: "Söz konusu enerji kesintisi nedeniyle İkitelli İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin beslediği bölgelerin susuz kalmaması için yedek su kaynağı olan Sazlıdere Hattı devreye alınmış, yaklaşık 1 saat boyunca Sazlıdere Hattı'ndan su temin edilmiştir. Ancak Sazlıdere hattında bekleyen suyun kokuya neden olduğu tespit edilmiş ve tesis durdurularak tahliye işlemleri başlatılmıştır.

Ancak su verme işlemi nedeniyle aradan geçen zaman zarfında Sazlıdere hattından alınan bir miktar su, şehir depolarına ulaşmıştır. Ekiplerimizce sulardan alınan numunelerin incelemesinde insan sağlığını olumsuz yönde etkileyebilecek hiçbir parametreye rastlanmamıştır. Terkos işletmemize yeniden enerjinin gelmesiyle normal çalışma sistemine dönülmüş, bölgeye Terkos sisteminden su verilmeye başlanmıştır. İstanbullular için su ile ilgili endişe edilecek herhangi bir durum bulunmamaktadır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desing -- 14 Temmuz 2008; 11:23:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.