Şimdi Ara

Mustafa Armağan ve kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mustafa Armağan ve kitapları hakkındaki görüşleriniz neler? Nette bakıyorum da kimisi çok seviyor kimisi nefret ediyor.
    Nasıl bir tarihçidir sizce, kitapları okunmalı mı?
    Kendisi hakkında pek bilgi sahibi değilim bana az çok tanıtabilir misiniz?

• Damat Ferit'e sahte aile uyduran densizin teki.

Tüm kitaplarının toplatılıp yakılması gerekiyor. Bir de bunlara tarihçi diyenler var.
  • Kulaktan doğma bilgilerle kitap yazan sözde tarihçi. Gerçek bir tarihçi olması için öznelliği bırakıp nesnelliği ilke edinmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Armağan'ı beğenen şunu da beğendi; Kadir Mısıroğlu
  • Timaş yayınları ve Mustafa Armağan almayın diye çok olumsuz yorum bende gördüm.

Üsküdar Kitap Fuarı'ndan "Avrupa'nın 50 Büyük Yalanı" kitabını aldım ama daha okumadım. Okuyunca göreceğiz bakalım
  • Kızıl pençe kitabını okudum. Mustafa kemal doğrusu yanlışı vardır ama kitapta safi hakaret etmiş başla bir şey yok.

• bir gazeteci nekadar tarih bilirki . murat bardakcıda dahil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Derin tarih de yazar bildiğim kadarıyla
    Benim Gözümde Cumhuriyet zamparası
    Tüyap kitap fuarında sormuştum bu soruyu
    Derin tarih de stand çalışanlarına
    Cumhuriyet kuruluş tarihinden başka tarih konusu yazamıyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusyunus -- 7 Temmuz 2015; 1:29:21 >
  • Sinan Meydam nasil kemalistlerinse bu da Osmanli fanatiklerinin.

• Günümüzün siyasal erkleri ve cemaat topluluklarından nemalanmak için tarihle alakası olmayan uydurma şeyler yazan, ve son 10 yılda toplumun
    hurafe zaafından yaralanarak tarihi DERİN,SAKLI,GİZLİ diye ambalajlayarak servet sahibi olan edebiyat fakültesi mezunu zaman gazetesi yazarıdır.
  • Zeka seviyesi düşük olanlar için isabetli bir seçim olacaktır.
  • devrim yobazları ve bağnazlar tarafından sevilmez. sövenlerin çoğu tek bir satırını bile okumamıştır. türkiyede böyle kitaplarda insanlara sorulmaz. direk okunur. çünkü malum eğitim sistemi beyinlere kelepçe vuran ve beyinleri bağnazlaştırıp çürüten bir sistemdir. ne yazıkki böyleleriyle bir arada yaşıyoruz ve bunlar her yerde :(
  • Bir zamanlar kitaplarını okuduğum kişi.

Taki geçen yıllarda kurulan akil insanlar grubuna katıldığı an, kendisiyle ve kitaplariyla yollarimiz ayrıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: KartPostal7

devrim yobazları ve bağnazlar tarafından sevilmez. sövenlerin çoğu tek bir satırını bile okumamıştır. türkiyede böyle kitaplarda insanlara sorulmaz. direk okunur. çünkü malum eğitim sistemi beyinlere kelepçe vuran ve beyinleri bağnazlaştırıp çürüten bir sistemdir. ne yazıkki böyleleriyle bir arada yaşıyoruz ve bunlar her yerde :(

Koskoca paşaya sahte aile oluşturmuş birinden bahsediyoruz. Ne saçmalıyorsun ? Çocuk oyuncağı mı bu tarihle oynuyor ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.