Şimdi Ara

Mustafa yağcı Matematik videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mustafa yağcı hoca pandemi döneminde çekilen matematik videoları ücretli olarak kendi sitesinde (mustafayagci.com.tr) satışa sunmuş. videoları satın alıp kullanan var mı acaba? tüm video eğitim paketi 1500 TL, bütçemi aşıyor maalesef. belki 2 kişi ortak alabiliriz. mailim: sabridagar@gmail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurdmlsi -- 9 Mayıs 2021; 1:38:29 >

• Mustafa Hoca ve Ali Nesin bizlere matematiğin ne olduğunu öğretiyor, nasıl soru çözeceğini değil. Bizim sınav sistemimizde ise senden iyi bir matematik problemi çözmeni değil, hızlı bir şekilde saçma ve fantastik problemleri çözmeni istiyor. Adam soru başına 2 dk veriyor okuması 1 dk zaten :) kısacası ileride hobi olarak çalışmayacaksan matematiği diğer yerlerden takip et.
  • Kalkanimi giyerekten bir cumle sarf edecegim.

Mustafa yagci internet ortaminin en abartili hocalarindan biridir. Evet matematik bilgisi iyi olabilir ama bunu sunus tarzinin bizim yks hedefimizle ortusmedigini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa yağcı ile üni sınavına hazırlanılmaz

• Mustafa Hoca ve Ali Nesin bizlere matematiğin ne olduğunu öğretiyor, nasıl soru çözeceğini değil. Bizim sınav sistemimizde ise senden iyi bir matematik problemi çözmeni değil, hızlı bir şekilde saçma ve fantastik problemleri çözmeni istiyor. Adam soru başına 2 dk veriyor okuması 1 dk zaten :) kısacası ileride hobi olarak çalışmayacaksan matematiği diğer yerlerden takip et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Tao -- 8 Mayıs 2021; 23:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Yağcı'dan öğrendiğim birkaç trigonometri teoremiyle değişik bakış açıları kazandım + kanalına attığı bazı ispat videoları YKS açısından da ufuk açıcı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes istediği kişiden öğrenmekte serbest, açıkçası ben videolarına ulaşmayı çok istiyorum ama pahalı bütçeme göre, belki 2 kişi birlikte alıp kullanabiliriz. abone olmak isteyen varsa : sabridagar@gmail lütfen.

• burada mustafa yağcıyla hazırlanılmaz diyenler matematiğin m sinden anlamıyor.internet ortamında (reelde de) yağcı hocadan iyisi yoktur.belki süreç uzun gelebilir ama kesinlikle değer.yani 2 ayda yetişmeyebilir diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben seneye için hazırlanıcam aslında ama sağlam bi altyapı istiyorum, youtube dan birkaç videosunu izledim. Daha detaylı anlatanı görmedim hiç. Hız değil iyi öğrenme derdindeyim o yüzden.

• yagmurdmlsi kullanıcısına yanıt

ben geosunu ve matını kullanmıştım zamanın da sağlam öğretmişti.behzat hoca var o da çok iyidir.sınav seneyeyse my biraz fenlere olan potansiyelinizi düşürebilir.

• Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurdmlsi -- 20 Mayıs 2021; 16:38:12 >
  • up

• mail attım bakarmısın

• 2021 sınavından sonra da böyle mi düşünüyorsunuz

• bahhoo B kullanıcısına yanıt

my videolarından memnun musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: pansehie22

my videolarından memnun musun?

Ücretli videolarının neredeyse hepsini izledim baya memnun kaldım ama daha alamadım ortak arıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mustafa Yağcı ağır balondur. Anlattığı şeyleri anlatan milyon tane yabancı kanal var. Türkiye'de benzerini yapan olmayınca popüler oldu. Matematik bilgisinin de efsane falan olduğunu düşünmüyorum.

Kitaplarını da sizler gibi tavsiye üstüne kullandım. Tamamen kafa karıştırıcı şeylerle dolu. Fonksiyonun tanım kümesini bile salak saçma şeylerle anlatıyor. Çakma filozofun teki.

Behzat gibi forumda pohpohlananlardan sadece biri.

Sadece YKS konusunda değil, normal matematik öğrenmek isteyen biri bile dinlememeli bu adamı. İngilizce öğrenip yabancı kanalları takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakiSilva -- 17 Temmuz 2021; 15:20:7 >
  • Güncell, ilgilenen arkadaşlar tlf yazabilir mi özelden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.