Şimdi Ara

MUSTAFA YAĞCI MY MATEMATIK-GEOMETRI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kitapları kullananlariniz varsa yorumlarınızı alabilir miyim? MAT2 temeli hiç olmayanlar için uygunluğu, MAT1 VE MAT2 fullemek için uygunluğu vs.
    şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometri için, sınava bu sene girecekseniz zaman israfı olur hocam lise müfredatında olmayan konular var + sorular sentetik geometri dedikleri formatta. Ösym sorularına uygun değil.
    Kısaca sınava yönelik bir kaynak değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yks matematiği için gereksiz ama bu kitabı halleden matematiğin tytsi aytsini her türlü fuller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaniel0utis -- 5 Eylül 2019; 17:25:43 >
  • matematik öğrenmek için güzel bir kitap. üniversitedeki kalkülüs dersinde bile epey mesafe katedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hippasus -- 5 Eylül 2019; 20:17:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thesmileofdawn kullanıcısına yanıt
    hocam zaten benimde şöyle br sorunum var. en ufak formülün nerden geldiğini bilmeden konu oturmuyor bende. soruları çözüyorum evet ama ezbere çözüm oluyor. yanı farklı soru tipleri çıkarsa yapamam mesela. lys matematik kısmını alsam sadece işime yarar mı yoksa yine zaman kaybı mı dersiniz?
    fiyatları pahalı olmasa şimdi setini alırdım açıkçası. sadece sınav için değil matematiği öğrenmeyi çok istiyorum:)

• Mustafa yağcının kitabını genelde olimpiyatçılar çözüyor hocam

• anlonim A kullanıcısına yanıt
    Benimde hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berkos21 B kullanıcısına yanıt
    kitapları sorgulama amaclarimin arasında üniversite sınavı var elbette ama ben işin mantığını kavramak istiyorum. yani olur da okumazsam bile matematik öğrenmek istiyorum. bizim eğitim sistemi felaket hocam biliyorsunuz. hiç değilse böyle kaliteli kitaplardan çalışmak istiyorum.
    bu kitaplar hakkında bilginiz var ise, sadece lys kısmını alıp çalışsam faydası olur mu sizce?

• mustafa yağcı hocanın youtube’da anlattığı dersleri beğeniyor ve sana faydalı olduğunu düşünüyorsan kesinlikle almalısın. sohbet havasında yazmış kitapları ve derste anlattığı çoğu şey kitabında var. mesela diyorsan ki mustafa yağcı hocanın analitik geometri veya fonksiyonlar videosu yok, o zaman kitaplarından faydalan:)

sorgulayıcı ve öğretici olduğu için aşırı faydalı olduğunu düşünüyorum. bir formülün ispatını bilmenin 100 soruyu (belki daha fazla) çözmekten daha iyi olduğunu söylüyor mustafa hoca. zaten sorular da aynı mantıkla kurgulanıyor. sana işin mutfağını öğretiyor kısacası. bu kitapları hakkıyla bitirirsen bir çok öğrenciye ders dahi verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hippasus -- 6 Eylül 2019; 0:3:13 >
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. :)

• Merhabalar. Hortlatmak gibi olacak ama kitapları alan arkadaşlar olduysa hesaba para aktarmada, kargolamada vs sorun oluştu mu? Yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.