Şimdi Ara

MUSTAFA YAĞCI SERİSİ Mİ,SİMETRİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Haziran ayını başına kadar matematikte bayağı bir ilerleme kaydetmek istiyorum, illa ki kullanan ya da hakkında fikri olanlar vardır.

Hangisini önerirsiniz bunların arasında ya da bunların dışında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Temel yoksa antremanlarla matematik al.varsa temelin ilk adim sb al ygs cok kolay bi soru bankasi cozunleride kodu okutuyon orada var.onu yavas yavas bitir sindire sindire tabi hocalara geldikten falanda dinle dersi.sonra fem konu ozetli soru bankası al.onuda adam gibi bitirince zaten +20 yaparsin sonra karekök sb al ve problemler için fasikul falan alabilirsin bu sekilde eger hata yapmazsan 32 de 32 yaparsın

• Matematikte iyiyse mustafa yağcı öneririm.11.sınıfın yazında çözmüştüm.baya katkısı oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Yağcı'yı görünce duramadım. Kaçıncı sınıfsın?
  • 11, bu arada yorumlar için teşekkürler

• Bende 11 im :-) up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu mustafa yağcı kolay mı zor mu anlayamadım temelim çok iyi ygs lys ikisinde de 35 yapıyorum işime yarar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0100

Bende 11 im :-) up

Arkadaşlar şimdi sizlere şöyle açıklamak isterim.

Mustafa Hoca'nın kitapları kanıta dayalıdır. Yani hiç bir teoremin kanıtını yapmadan bırakmamıştır. Tabii ki bazı istisnalar var.

Ayrıca 11. sınıflar için şunu demek isterim. Çok uzun soluklu bir seridir bu. Ki Hoca çok detayına iniyor. GEO kısmı baya bir detaydır. Postulatlar ile giriş yapar ve olabildiğince detaya girer. Şimdi ki siz Haziran başı başlayacaksınız. Bana göre biraz geç kaldınız. Çünkü önünüzde bir çok ders ve her dersin konuları ayrıca alt konuları var. Çok fazla bir iş. Kanıtlara girmeniz zaman kaybı olur. Soru Bankası olarak alacaksanız hiç almayın. Gidin başka bir kaynak alın.

Sorularınızı alabilirim.

• hocam ben mezunum yani üniversiteyi bıraktım 1.5 senem var konularım da iyi durumda ama bi endişe var yine de geometrim iyi değil mesela önerir misiniz bu seriyi yani?
  • Sana şöyle açıklamak isterim Fusuy kardeşim:

1.5 senen varsa bence girebilirsin. Ama bu kitabın alınacak noktası Soru çözmek için değil. Geometriyi öğrenmek için.

Tam olarak sen Geometri'de ki eksiklerin nedir? Kanıtları öğrenmek vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35050C1E8 -- 21 Şubat 2016; 21:05:25 >
  • only fun O kullanıcısına yanıt
    Bence girebilirsin ama şu taktirde diğer konuların eksik kalmazsa. Kimya, Biyo.

Yoksa sadece Matematikten full yaparak iyi bir yere giremezsin.
  • Fen açısından ne gibi bir çalışma önerebilirsin ve elimde belli başlı kitaplar var son son 2 senenin 14-15 basımı bunların herhangi bi eksikliği olurmu bizim dönemimiz açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: only fun

Fen açısından ne gibi bir çalışma önerebilirsin ve elimde belli başlı kitaplar var son son 2 senenin 14-15 basımı bunların herhangi bi eksikliği olurmu bizim dönemimiz açısından

Bilgi bilgidir. Ama şu olabilir şimdi müfredatınız değişti sanırsam ve bazı şeyler çıkacak bazıları çıkmayacak onları göz önünde bulundurun.

Fen olarak Fizik her zaman anlatım açısından ve öğretmen açısından sorunlu olmuştur. Kimya ve Biyolojiyi kaynak kitaplardan götürebilirsin ama Fizik için hoca önemli bir faktör. Genelde ezber bilgiler oluyor kitaplarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.