Şimdi Ara

Müstakil eve internet çekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu konuda bilgi sahibi olmadığım için siz değerli forum üyelerine danışmak istedim.
    Müstakil bir eve sahip olucam inşallah yakın bir zamanda inşaatın bitmesine az kaldı. Yalnız işim internet üzerinden olduğu için yüksek hıza ihtiyacım var şuan akksiz 25 mb superonline fiber kullanıyorum fakat müstakil evimde fiber internet yok altyapı vs masrafları bana ne kadara mâl olur ve bana masraflar sana aitse fiber çekeriz vs imkanını sağlama durumları varmıdır, bu iş için neler gerekir ?

• Eskiden Türk telekom var iken altyapıyı ayağınıza getiriyorlardı. Arrap telekom olduktan sonra hat çekmeyi bıraktı. Bütün masraflar sana girecek yani.
    Superonline fiber alamazsın bi kere unut onu. Fiber dersen Kiralık hat satmaya çalışcaklar sana. O da süper kazık.
    ADSL ile 8 mbit alabilirsen öp başının üstüne koy.
    İşin internettense 4G ile destekleyeceksin, kolay değil öyle müstakil evde oturmak (lüks).
  • 3gzotik 3 kullanıcısına yanıt
    öncelikle yeni taşınacağın eve Turk Telekom'un ne kadar zamanda internet alt yapısını getirebileceğini öğrenmeniz gerekiyor

çünkü yeni binaya taşınıp yaklaşık 1 senedir internet alt yapısının gelmesini bekleyen kişiler var

internet alt yapısı geldi, boş port yoksa yine internet bağlatamayabilirsiniz

bu yüzden turk telekom müdürlüğüne gidip taşınmadan önce bunları sorgulatmanız da fayda var.

adil kullanımsız paketler Turk Telekom'da biraz pahalı

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/Turk-Telekomfibernet/Sayfalar/Turk-Telekom-Fibernet.aspx

bu sayfadan turk telekom fibernet full limitsiz tarifelere bakabilirsiniz

234 liradan başlıyor 24 mbps olan

daha uygun tarifeler, daha ucuz sağlayıcılar var ama işiniz internetten olduğu için bağlantı süreci, herhangi bir arıza durumunda teknik ekip müdahalesi gibi konularda Turk Telekom kendi müşterisine öncelik tanır. Bir turk.net abonesi iseniz bir arıza durumunda ya da internet aboneliği konusunda haftalarca bekleyebilirsiniz.

Bir de ilave olarak umarım Turkcell superonline ile olan taahhütünüz bitmiştir ya da bitmek üzeredir. Çünkü şu an kullandığınız pakette ortalama aylık 120 lira gibi bir indirim var. Size bin liraya yakın bir cayma bedeli çıkarabilirler.

Bunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 14 Ekim 2016; 11:15:30 >

• Bende mustakil evde oturuyorum 13 sene once yaptirmistik evi insaat bittikten sonra eve tasinmadan once hat cektirdik o zamanlar rahatti sanirim simdi sistem ev bitiyor 6 aymi 1 senemi ne geciyor gerci birazda sans isi 1 ay da olabilir ama cok ugrasmalisiniz ki yaparsiniz. Ben vdsl2 50mbps cok rahat kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.