Merhaba, arkadaşlar hertürlü oyunu severim rpg fantastik mmo fps fakat bi kriter varki müstehcenlik. Bu açıdan balınca oyun kalmıyo neredeyse. Bana oyun tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar varsa gerçekten sevinirim. Age of empires tarzıda olabilir skyrimdragon age tarzı bişeyler tabi onlarıda denemek için indirip geri kaldırmıştım...
müstehcen ne demek gardaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: lolled
müstehcen ne demek gardaş
Müstehcenlik Özellikle cinsel nitelikli çağrışımlarla, genel olarak toplumun utanma ve edep duygusunu inciten, şehvet duygusunu uyandıran açık saçık ve yakışıksız durum.
Mario, pepe, sonic.
quote:
Orijinalden alıntı: FastMover
Mario, pepe, sonic.
Eee, sizin tecrübe edindiğiniz oyun tarzlarını takip etmiyorum. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: mavlevi
quote:
Mario, pepe, sonic.
Stronghold Crusader Age of Empire serisi Empire Earth serisi Civizilation serisi Torchlight olur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mavlevi
quote:
Mario, pepe, sonic.
Stronghold Crusader Age of Empire serisi Empire Earth serisi Civizilation serisi Torchlight olur.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :) Torchlight hoşuma gitti
Tavsiyeniz için teşekkür ederim deniycem :) Fakat beni grafiksel olarakta tatmin etmesini istiyorum. Yani sistemimide zorlasın biraz oyun
4-12 yaş arası oyunlara bak
Takip eden arkadaşlar varsa bende önerebilirim
Divinity 2 The Dragon Knight Saga FATE: The Cursed King mound&blade serileri yarış oyunlarıda olur crisis moh cod bf serilerinide bitirdim onlarda hoş oyunlardır
quote:
Orijinalden alıntı: POLATAGA
4-12 yaş arası oyunlara bak
Evet yelpaze dar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme