Şimdi Ara

MUSTEK'in teknik desteği ürünü satana kadarmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005'te aldığım Mustek 1248UB tarayıcının Windows7 driverı olmadığı için Mustek'in web sayfasına girdim ve şu ifadeyle karşılaştım: "Win7 ile uyumlu yeni tarayıcılarımız mevcut."
    Win8 çıkınca da onu mu çöpe atacaz?

http://www.mustek.com/mustek/ContactSupport.php
    linkteki Mustek destek sayfasında geçen ibare aynen şu şekilde:
    "If Windows® 7 is not listed on the product driver download page for a specific product, no support is offered for Windows® 7. Newer scanner products available will have support for Windows® 7."
    yani elinzdeki ürünün win 7 driverını bulamadıysanız, driverı olan yeni bir ürün alın diyorlar.

Yine de teknik destek birimine konuyla ilgili bir mail attım ve donanım değil yazılım yapmanızı bekliyoruz dedim. Bakalım ne cevap verecekler. Cevap gelince tüm yazışmayı burada paylaşabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrekOnur

2005'te aldığım Mustek 1248UB tarayıcının Windows7 driverı olmadığı için Mustek'in web sayfasına girdim ve şu ifadeyle karşılaştım: "Win7 ile uyumlu yeni tarayıcılarımız mevcut."
    Win8 çıkınca da onu mu çöpe atacaz?

http://www.mustek.com/mustek/ContactSupport.php
    linkteki Mustek destek sayfasında geçen ibare aynen şu şekilde:
    "If Windows® 7 is not listed on the product driver download page for a specific product, no support is offered for Windows® 7. Newer scanner products available will have support for Windows® 7."
    yani elinzdeki ürünün win 7 driverını bulamadıysanız, driverı olan yeni bir ürün alın diyorlar.

Yine de teknik destek birimine konuyla ilgili bir mail attım ve donanım değil yazılım yapmanızı bekliyoruz dedim. Bakalım ne cevap verecekler. Cevap gelince tüm yazışmayı burada paylaşabilirim.

Bence fazla büyütülecek bir durum yok...Yaklaşık 6 yıldır bu ürünü kullanıyorsunuz ve extra bir hizmette bekliyorsunuz gibi geldi bana...
    Tek taraflı düşünürseniz hep haklı çıkarsınız ama biraz empati yaparsanız fazla haklı olmadığınızıda düşünebilirsiniz.Firma tabikide yeni çıkartmış olduğu bir ürünü satmaya çalışacaktır bunu yaparkende aç gözlü olmamalıdır da. Ama 6 yıldır kullandığınız bir cihazın işletim sistemleri ile eş zamanlı güncellemelerini kaç yıl daha vermesini bekliyorsunuz?...

• bu gene iyi bir de sen creative ses kartı kullananlara sor yazılım desteği vermemek nasıl olurmuş, ürünler için garanti gibi bir destek yılı süresi olmalı ama maalesef yok, bilgilerine de paylaşmazlar ki başkaları driver üretsin.
  • Merhaba

Aşağıdaki linkten driver'ı indir.Daha sonra dosyanın üzerinde sağ click yap özelliklerden uyumluluk tabında

vistayı seç uygula ondan sonra kur yazılımı restart et çalışır.

http://hotfile.com/dl/136865515/0b5004c/Web.exe.html
  • 6 yıl diyorsun kardeşim, insaf. Windows'u yeniliyorsun, tarayıcı da yenile bir zahmet.
    Aynı cihazdan bende de vardı ancak artık yeni teknolojilere geçmek lazım. Gayet uygun fiyatlı çok iyi kalitede tarayıcılar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.