Şimdi Ara

Musteri hizmetlerine kufur ettim sorun olur mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aveanin sinirsiz internetini kullaniyorum surekli kesilme oluyor defalarca aradim cozmediler en son dayanamadim arayip kufur ettim sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Müşteri Hizmetlerine Küfür Etmenin Hukuki Sonuçları

Müşteri hizmetlerine küfür etmek, istenmeyen bir durumdur ve ciddi sonuçları olabilir.

Hakaret Suçu

Türkiye Ceza Kanunu'nun (TCK) 125. maddesine göre, müşteri temsilcisine küfür etmek hakaret suçu olarak değerlendirilir. Hakaret suçu, bir kişiye onur, şeref veya saygınlığını rencide edebilecek sözler söylemek veya hareketlerde bulunmak olarak tanımlanır.

Cezası

Müşteri temsilcisine küfür etmenin cezası, TCK'nın 125. maddesi uyarınca üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezasıdır.

Suçun İşlenmesi

Müşteri temsilcisine küfür etmenin suç oluşturabilmesi için aşağıdaki şartların gerçekleşmesi gerekir:

• Hakaret edici sözlerin veya hareketlerin müşteri temsilcisine yönelik olması,
    • Sözlerin veya hareketlerin açık ve net bir şekilde hakaret içermesi,
    • Hakaretin kamuya açık bir ortamda yapılması (örneğin telefon görüşmesi).

Ne Yapılmalı?

Müşteri hizmetlerine küfür etmekten kaçınmalısın. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız, sakin kalmalı ve durumu yetkililerle çözmeye çalışmalısın. Küfür etmek, durumu daha da kötüleştirir ve hukuki sonuçlar doğurabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • geçen sene müşteri hizmetlerine küfür eden bi arkadaşıma avea dava açmış. mahkeme arkadaşıma çok sağlam bir para cezası vermişti.

geçmiş olsun kardeşim
  • Seni IP numarandan bulup mamunda, prazzers, zornzros, pangpros gibi yerlerden mahrum ederler.

• olmaz
  • Sorun olmaz, alışkındır onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

geçen sene müşteri hizmetlerine küfür eden bi arkadaşıma avea dava açmış. mahkeme arkadaşıma çok sağlam bir para cezası vermişti.

geçmiş olsun kardeşim

Gerçekse durum vahim ama netcc de çalışan bir tanıdık vardı küfür eden çoktu bir şey yapmıyorlar onlar avea yı bilemem ara bir anlık sinirle ağzımdan çıktı özürdilerim de şansını dene bence

• quote:

Orijinalden alıntı: İçindenGeçicem

Sorun olmaz, alışkındır onlar
    keşke dava açsalarda terbiyeli konuşmayı öğrenseniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Var mi boyle telefon??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizenship

quote:

geçen sene müşteri hizmetlerine küfür eden bi arkadaşıma avea dava açmış. mahkeme arkadaşıma çok sağlam bir para cezası vermişti.

geçmiş olsun kardeşim

Gerçekse durum vahim ama netcc de çalışan bir tanıdık vardı küfür eden çoktu bir şey yapmıyorlar onlar avea yı bilemem ara bir anlık sinirle ağzımdan çıktı özürdilerim de şansını dene bence

Alıntıları Göster
    Ara bir daha et bence. Cila olsun.
  • quote:

quote:

geçmiş olsun kardeşim

Alıntıları Göster
    Yalnız ben çalışanların yerine de koyuyorum kendimi orda yapabilecekleri şeyler kısıtlı en azından ben öyle düşünüyorum.Şimdi örneğin TTNet de adamlar hız 8 mb KADAR adil kullanım hakkı cart curt kesilen internet kol gibi fatura bunlar destek hattının yaptığı şeyler değil adamın elinde olsa al kardeşim 1 gbit interneti der.Onlara küfretmek ne kadar doğru bilmiyorum ha ilgilenmeyen yapçağı halde bişey yapmayan varsa bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

Yalnız ben çalışanların yerine de koyuyorum kendimi orda yapabilecekleri şeyler kısıtlı en azından ben öyle düşünüyorum.Şimdi örneğin TTNet de adamlar hız 8 mb KADAR adil kullanım hakkı cart curt kesilen internet kol gibi fatura bunlar destek hattının yaptığı şeyler değil adamın elinde olsa al kardeşim 1 gbit interneti der.Onlara küfretmek ne kadar doğru bilmiyorum ha ilgilenmeyen yapçağı halde bişey yapmayan varsa bilemem

Alıntıları Göster
    Küfür edince ne diyorlar ?
  • Bende ettim vodafone'a 780TL ceza yedim. Arkadaş avea'ya etmişti 720TL yedi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

birdaha söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ded-

quote:

Orijinalden alıntı: Jexon17

birdaha söyle

Müşteri hizmetlerine küfür ettin temsilci sana nasıl bir tepki veriyor
  • Aradim tekrar musteri hizmetlerini durumu anlattim sorun olmaz anlayisla karsilarlar dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

Aradim tekrar musteri hizmetlerini durumu anlattim sorun olmaz anlayisla karsilarlar dedi

Demiştim :)

• quote:

Aradim tekrar musteri hizmetlerini durumu anlattim sorun olmaz anlayisla karsilarlar dedi

Yusuf nasilsin kardesim?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu bir reklam mesajıdır.

Musteri hizmetlerine kufur ettim sorun olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Yusuf nasilsin kardesim?

Eyvallah kamil seni sormali

• quote:

Orijinalden alıntı: DHApprentice

quote:

Pm attim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DHApprentice

quote:

Pm attim hocam

Cevapladım :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.