Şimdi Ara

Mutfak Evyesi Düştü Hangi Silikon Yapıştırıcıyı Almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakiki mermer tezgahın altında, galvenizli evye vardı. Düştü. Yeniden yapıştıtmak için suya dayanıklı hangi silikon yapıştırıcıyı almalıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Silikon olmaz , ikisi birbirine karıştırıp yapıştırıcılar var. Yanı iki madde önceden karıştırlıp bir tüpün içine konulamıyor o yüzden iki madde ayrı şekilde biri mavi diyeri kırmızı hamur şeklinde bir yapıştırıcıydı ismi aklıma gelmedi.

Kırılan parçayı bir arada sabit tutmak için çamaşır lastiği marangozların kullandığı işkence gibi araçlar lazım. Yapıştırıcı kuruduktan sonra etkisini gösterirr. Yapışkanı sürüp parçayı kıpırdatmadan tutumayacıpınuza göree , yapıştırıcı kuruyuncaya kadar sabitlemek için bir takım şeyler yapmak gerekir.

Aman bol ver daysın sür geççç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mermeri tutan evye yan kenarları kırıldımı? neresi yapıştıracaksın tam olarak?
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Usta teşekkürler olmazsa bi bulayim internette o yapıştırıcıyı. Becerebilirsem artik.
    Şimdi araştırıyorum.

• SunFix
  • Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kırılan yer yok. Tertemiz evye düştü aşağıya. Malesef üstten geçirmeli değil. 4 sene önce birisi silikon tabancasıyla yapıştırmıştı. Baya idare etti.

• colsart kullanıcısına yanıt

Sorunun çözümü buldunuz mu hocam benim de aynı silikon çekiyorum temizleyip bı süre sonra bozulup sızıntı başlıyor aşağıya sensil slikonda 50tl olmuş hangi cins yapıştırıcı veya slikon iyi olur akvaryum silikonu vs bilen tavsiye si olan varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.