Şimdi Ara

Mutfak tezgahından anlayan, mutfak tadilatı yapmış arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Mutfak tezgahımız yapılırken normal bir fırın kullanılacak şekilde hesaplanmış, ancak şimdi bu bölümü ankastre fırın ve ocağa çevirmek istiyorum.
    Dolayısıyla mavi çizgi ile işaretlenmiş bölümün kesilmesi yanına yeni bir tezgah eklenmesi ve aynı kenar çerçevesinden etrafına yapılması lazım.
    Mutfağı daha önce yapan mutfakçı aynı malzeme tezgahtan bulamam yanına da uyduramam diyor. Bi sürü tezgahçı dolaştım onlar da bu malzemeden bi haber.

Mutfak tezgahının malzemesi/adı "GLASTONE" .

Forumda mutfak işiyle uğraşan, tanıdığı olan bir arkadaş fikir verirse çok sevinirim.

Komple tekrar tezgah yaptırmaktan kurtulursam çok iyi olacak

Mutfak tezgahından anlayan, mutfak tadilatı yapmış arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ? Mutfak tezgahından anlayan, mutfak tadilatı yapmış arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwhite -- 25 Aralık 2013; 20:47:52 >

• Ona benzer tonlarda veya modellerde granit alsanız abartılı durmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoss

Ona benzer tonlarda veya modellerde granit alsanız abartılı durmaz diye düşünüyorum

evet en mantıklısı bu ancak granitte o çerçeveleri yapabilecekler mi acaba.

Forumdan başka fikirler çıkar diye açtım konuyu umarım çıkar. Yoksa cumartesi zaten mermerciyi getiricem.
  • Yeter ki para olsun her türlü yaparlar.Fakat yapılan işe göre maliyeti fazla olur diye düşünüyorum.Şöyle bir durum; mobilya sektöründe ufak bir dolaba da koca bir sunta alınır büyük bir dolaba da bir sunta alınır.Küçük dolap için tam bir suntanın dörtte biri gidiyorsa büyük bir dolap için dörtte dördü gider.Sunta 80 lira ise 40-50 de işçilik ister vida menteşe kulp derken en az 150 liraya patlar.Büyük dolap içinde suntaya harcayacağı para 80 lira.yine aynı vidalar aynı menteşe aynı kulpları takacak işçiliği 50 değilde 70 olsun 160 liraya da büyük dolap gelecek.Granitte belirli ölçülerle satılıyor sanırım.
    Bunları niye anlattım :) 50 liralık işe 250 lira vermeyin diye :)) elinizden geliyorsa kendiniz yapın.Bir çok imalathanede artan parçalar falan vardır.Bulabilirseniz oralardan temin edin kimisi para bile istemez.isteseler de çok cüzzi bir rakam isterler.

• quote:

Orijinalden alıntı: eqoss

Yeter ki para olsun her türlü yaparlar.Fakat yapılan işe göre maliyeti fazla olur diye düşünüyorum.Şöyle bir durum; mobilya sektöründe ufak bir dolaba da koca bir sunta alınır büyük bir dolaba da bir sunta alınır.Küçük dolap için tam bir suntanın dörtte biri gidiyorsa büyük bir dolap için dörtte dördü gider.Sunta 80 lira ise 40-50 de işçilik ister vida menteşe kulp derken en az 150 liraya patlar.Büyük dolap içinde suntaya harcayacağı para 80 lira.yine aynı vidalar aynı menteşe aynı kulpları takacak işçiliği 50 değilde 70 olsun 160 liraya da büyük dolap gelecek.Granitte belirli ölçülerle satılıyor sanırım.
    Bunları niye anlattım :) 50 liralık işe 250 lira vermeyin diye :)) elinizden geliyorsa kendiniz yapın.Bir çok imalathanede artan parçalar falan vardır.Bulabilirseniz oralardan temin edin kimisi para bile istemez.isteseler de çok cüzzi bir rakam isterler.

Bilgiler için çok teşekkürler gerçekten öyle, elimden gelir böyle işler ama tezgahı yapabileceğimi sanmıyorum.

Artık Cumartesi eve tezgahçı getirip fikir almak tek çözüm sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.