Şimdi Ara

mutfak ve banyo tadilatı ne kadara ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kirada kalmak istemiyorum..su an gecici olarak kendi evimizdeyiz..fakat aldıgımız hicbiseyi getiremedik henuz eve..ne mobilya ne beyaz esya... aldıgımız yerde duruyor su an onlar....

kiraya verecegimiz parayı evimize harcayalım diye ikna etmeye calısıyorum hanımı :))

80 metrekare 2+1 evimiz var... ilk asamada balkonu kırıp mutfaga katmayı planlıyorum... mutfak dolapları değişecek...

banyoda kuvet atılacak...yerine dusakabin konulacak...parkeler değiştirilecek..fayanslar değiştirilecek....

25 yıllık bir evi bi nebze gencleştirmek istiyorum...

sizce mantıklımı....fiyat ne kadar cıkar....

birde malzemeleri dolapları dusakabin vs leri ben alsam , bir usta bulup işcilik parası versemmi daha avantajlı olur...yoksa tadilat işi yapanlarlamı direk anlasssam...

• yeriniz nerede hocam ?

il ? ilçe ? olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzman Boyacılar

yeriniz nerede hocam ?

il ? ilçe ? olarak

istanbul bagcılar
  • Mutfak dolapları ve diğer mobilyalar konusunda yardımcı olabilirim hocam yaptırmadıysanız.
  • parkelerden basladım yaptırmaya..dun yapıldı parkeler.. komple tadilat icin anlastıklarım yuksek fiyat cıkarıyor....

bende teker teker usta bulup yaptıracağım...
  • Vallahi ben de daha yeni yaptırdım 25 yıllık bir evi, her şeyini tek tek usta bularak ayrı ayrı yaptırdım. Sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz. En çok alçı, kapıların değişimi ve banyo ve küçük wc'ye granit döşenmesi işleri meşakatli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 7 Ekim 2017; 19:38:31 >
  • Bende merak ediyorum kaça patlıyor bu iş. Küvet değişmi, fayansların değişimi, ayna-lavabo, dolap değişimi. Kaça patlıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mutfak ve Banyo Tadilatı
    5 ay önce açıldı
    Mutfak dolabı kaplaması değişir mi ?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 55 metrakere 3 oda + 1 hol camsan lamınant fayans : 1700
    banyo dolabı : 500
    sıhhı tesisat : 1500
    kırma dokme moloz tasımı : 2000
    dusakabin ( teknesiz ) : 700
    wc tası : 100
    mutfak dolabı hayglass 9 metretül : 5175
    çimston tezgah 3.80 x 530 : 2014
    6 priz : 300
    dogalgaz boru kaydırma : 250
    mutfaga parke 11,88 x90 : 1069
    wc ve banyoya fayans : 0 ( pazarlık yapınca bi tek bu bedavaya gelmiş oldu)
    mutfaga pvc pencere : 2100
    stropiyer ve boyaması : 680

burası usta ile anlastıgım kısım.. 8 gune teslim edecegim dedi.o yuzden bu ustaya verdim....bugun 8 ınci gun...daha 3-4 gunluk işi var..bakalım ne zaman bitecek..

bunlara ayrıyeten bizim koctastan aldıklarımız :

banyo bataryası ,banyo dus seti , tuvalet muslugu, mutfak evye bataryası , ıvır zıvır temizlik malzemeleri : 750
    mutfak tezgah arasına kutahya fayans 3 metrekarex190 : 570

toplam 19-20 bine patlıyor... daha da kimbilir neler cıkacak....

kazıklandıgım noktalar var... sizde belirtirseniz iyi olur arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 9 Ekim 2017; 11:12:47 >

• Merhaba, iletinizi okudum. Ev tadilatı kaça mal olur sorusunun yanıtını pek çok kişi merak ediyor. Ankara'da bir iç mimarlık firması online olarak tadilat hesaplamayı mümkün hale getiren bir yazılım geliştirdi. hesapla.legorasyon.com linkine tıklayarak evinize yaptırmak istediklerinizi giriyorsunuz karşınıza fiyat çıkıyor. Dolara endexli parametreler kullandıkları için her zaman güncel fiyat alabilirsiniz.hesapla.legorasyon.com
  • Merhabalar, Öncelikle bu tarz bilgiler ile net teklif verilemez önce keşif yapılması gerekmektedir. Çünkü istediğiniz malzenin cinsine göre fiyatlandırma değişmektedir.ankara dekorasyon firması olarak sizlere en uygun en kaliteli teklifi vereceğimizden emin olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.