Şimdi Ara

Mutlaka Okumalısın Dediğiniz Felsefe ya da Felsefi kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda rotamı felsefeye yöneltmek istiyorum, bana mutlaka okumalısın dediğiniz kitapları ufak bir cümle ile önerirseniz sevinirim. Belli bir düşünce tarzı aramıyorum, sadece okuduğuma değsin. Çok popüler şeyler kitapları da önerebilirsiniz, ben olmasan bile bir başkası yararlanabilir.

• Nilgün Bodur'un Aforizmaları.

Üstüne görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Nilgün Bodur'un Aforizmaları.

Üstüne görmedim.
    Yakıştı mı şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Yakıştı mı şimdi?

Alıntıları Göster
    Yok yakışmadığını biliyorum da alıntılayasın diye yaptım. Asıl söyleyeceklerimi alıntılayınca söyleyecektim. Sadece ne tepki vereceğini merak ettim.

Bence Platon'un Devlet'i olmazsa olmaz. Bunun dışında Gasset'in eserlerini de kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıca ben de bir ay içinde felsefe okumaya başlayacağım. Konuya tavsiye gelirse ben de bakarım.

Yaptığım için sorry.
  • quote:

Yok yakışmadığını biliyorum da alıntılayasın diye yaptım. Asıl söyleyeceklerimi alıntılayınca söyleyecektim. Sadece ne tepki vereceğini merak ettim.

Bence Platon'un Devlet'i olmazsa olmaz. Bunun dışında Gasset'in eserlerini de kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıca ben de bir ay içinde felsefe okumaya başlayacağım. Konuya tavsiye gelirse ben de bakarım.

Yaptığım için sorry.

Alıntıları Göster
    Devlet sanırım yokmuş onu ekledim. Gasset'in hangi eserimi tavsiye ediyorsun?

Bu arada aklıma gelmişken Bagavad Gita'ya bakabilirsin.

• Marcus Aurelius - Düşünceler
  • quote:

Devlet sanırım yokmuş onu ekledim. Gasset'in hangi eserimi tavsiye ediyorsun?

Bu arada aklıma gelmişken Bagavad Gita'ya bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Zaten iki kitabı var çevrilmiş. Kitlelerin Ayaklanması ve Sistem Olarak Tarih. İkisini de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Zaten iki kitabı var çevrilmiş. Kitlelerin Ayaklanması ve Sistem Olarak Tarih. İkisini de.

Alıntıları Göster
    Emin misin kitapyurdu öyle söylemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Emin misin kitapyurdu öyle söylemiyor.

Alıntıları Göster
    Ya kusura bakma bugün akşama doğru ağır hastalandım. Aklımı toparlayamıyorum. Yoksa çok daha uzun yazacağım mesajları falan da...

Oysa bende de var Sevgi Üstüne.

Neyse.

Sevgi Üstüne dışında diğerleri ya piyasada yok ya da makale derlemesi. Bildiğim kadarıyla böyle.

EK: Şu "Sanatın İnsansızlaştırılması" da tekrar baskı yapmış herhalde. O yoktu ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-Nazmi -- 30 Ekim 2018; 1:13:48 >
  • quote:

Ya kusura bakma bugün akşama doğru ağır hastalandım. Aklımı toparlayamıyorum. Yoksa çok daha uzun yazacağım mesajları falan da...

Oysa bende de var Sevgi Üstüne.

Neyse.

Sevgi Üstüne dışında diğerleri ya piyasada yok ya da makale derlemesi. Bildiğim kadarıyla böyle.

EK: Şu "Sanatın İnsansızlaştırılması" da tekrar baskı yapmış herhalde. O yoktu ortada.

Alıntıları Göster
    Eyvallah canın sağolsun yiğido

• The Philosophy Book: Big Ideas Simply Explained

Genel olarak birçok konuyu açıklıyor.Güzel kitap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.