Şimdi Ara

Mutlaka Okuyun - Yol Bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 yıldır Salcano'nun mtb modeli Efes 26 MD kullanmaktayım ve yol bisikletine geçme kararı aldım. Bildiğim kaliteli markaları araştırınca iki model beğendim: Bianchi SLR 200 (1503TL 21 Vites) ve B'Twin Triban 500 (1429,99TL 24 Vites). SLR 200 hakkında pek bir bilgi bulamadım ama Triban 500'e Microshift vites olduğu için kendiliğinden vites değiştirdiğini söylemiş bazıları. Bazıları ise bunun olmadığını ve Shimano'nun şart olmadığını söylüyor. İkiside alüminyum kadroya sahip ve ağırlıklıkları da hemen hemen aynı (SLR 200 10.5 kilo, Triban 500 10.9 kilo). Görünüm olarak B'Twin'in sportif tasarımları hep hoşuma gitmiştir ve bu modelinde de aynı durum geçerli. Hangisini önerirsiniz? Bilginiz var mı? Veya bunları önermesseniz 1500 TL civarlarında önerebileceğiniz yol bisikleti var mı? Benim için en önemli hususlar 1. Sürüş keyfi, 2. Yol tutuşu 3. Rahatlık. Şuan kafama B'Twin daha uygun gibi geliyor. İki bisikletin de özelliklerini aşağıya yazdım:

Bianchi SLR 200:
    KADRO : ALÜMİNYUM 1.1/8″ ENTEGRE TRIPLE
    BUTTED
    MAŞA : 28″ YOL ALÜMİNYUM 1.1/8″
    ARKA VİTES : SHIMANO TOURNEY A070
    ÖN VİTES : SHIMANO TOURNEY A073
    KRANK TAKIMI : SHIMANO TOURNEY A073 50X39X30
    VİTES KOLU : SHIMANO TOURNEY A073 3X7
    FREN : ALÜMİNYUM KUMPAS FREN
    LASTİK : MICHELIN DYNAMIC SPORT 700X23C 23-622 SİYAH
    JANT : 28″ XR-18 ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
    SELE : SELLE ROYAL

B'Twin Triban 500:
    1.65 - 2m arası kullanıcılar için uygundur.
    MAŞA / SÜSPANSIYON
    HI TEN çelik düz maşa daha rahat ve hassas sürüş deneyimi sunar. 1"1/8 aheadset pivot, sağlamlık ve gücü garanti eder.
    VITES SISTEMI
    MICROSHIFT 8 vites kolları ile daha hasas ve daha sağlam. Rahat ergonometri : Vites kolu herkes için uygun. Hassas vites değiştirme sağlayan MICROSHIFT ön ve arka vites attırıcılar. Kaset12 X 25
    AYNAKOL / RUBLE
    SUNRACE 8 vites rubleler 12 X 25 ;
    PROWHELL 50/39/30 3'lü aynakol. Krank kolu : XXXS : 160 mm / XXS, XS, S, M : 170 mm / L, XL, XXL : 175 mm.
    FREN
    BTWIN SPORT fren kolları sayesinde daha güçlü frenler.
    GIDON/GIDON BOĞAZI
    Daha iyi kavrama sağlayan BTWIN ergonomik gidon. Gidon genişliği : XXXS, XXS : 380mm / XS, S : 400 mm / M, L : 420 mm / XL, XXL : 440 mm.
    LASTIKLER
    Hutchinson Equinox 23 C
    TEKERLEKLER
    BTWIN SPORT 32 jant telli tekerlek
    Aero 32 Tekerlek göbeği
    S, M : 26 inç Jant
    L, XL : 28 inç Jant
    SELE / SELE BORUSU
    B'TWIN ERGO FIT sele. B'TWIN SPORT Alüminyum sele borusu. Çap : 29,8 mm.
    Uzunluk: 350 mm.
    PEDAL
    VP 383 kalepiyeli pedallar.
    AKSESUAR / EKIPMAN
    Ön & arka aydınlatma ve zil birlikte teslim edilir.
    AĞIRLIK
    M boyda 10,9 kg (pedalsız)

Şimdiden Teşekkürler :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Btwin kesinlikle alma. Satmis olduklari Rockrider 520 ve 540 modellerini kadro kirilmasi riskine karsi geri cagirdilar. Suan bu cagirma hala guncel. Kadrolari sanildigi kadar kaliteli ve saglam degil. Bianchi, Carraro, Whistle ve Merida markalarina da bakabilirsin.

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    B'Twin'is sağlam bisikletleriyle bilirdim zaten alüminyum kadrosu diye hiç kafaya takmamıştım ama yardımcı olduğunuz için teşekkürler bilmiyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.