Şimdi Ara

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. bolum totalde 30, ab'de 16, abc1'de 22.
    2. bolum totalde 43, ab'de 22, abc1'de 26.
    3. bolum totalde 45, ab'de 26, abc1'de 37.

Gecen bir dizi yayindan kalkip ucretli sekle gecmisti. Kim herhangi bir Turk dizisine para verir diyordum. Lafimi yemeye hazirim. Olur da bu diziyi kaldirip oyle bir platforma cekerlerse her hafta verir parasini izlerim. Canavar dizi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhinoCO

1. bolum totalde 30, ab'de 16, abc1'de 22.

Gecen bir dizi yayindan kalkip ucretli sekle gecmisti. Kim herhangi bir Turk dizisine para verir diyordum. Lafimi yemeye hazirim. Olur da bu diziyi kaldirip oyle bir platforma cekerlerse her hafta verir parasini izlerim. Canavar dizi!

bu sıralamaya nereden bakıyoruz,listedeki diğer programları merak ettim

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    http://www.medyatava.com/rating
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhinoCO

1. bolum totalde 30, ab'de 16, abc1'de 22.

sosyal medyada nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.bölüm inanılmaz kötüydü yarısında sıkıldım kapattım.
  • Hector Salamanca

Genel olarak güzel bölümdü ama zorlama sahneler de vardı mesela o kibrit maketlerinin yanması çok yapmacık olmuş.
  • Dizinin ratingleri her hafta iyice azalıyorken bu hafta iyice dibe vurmuş neredeyse ilk 50'ye giremeyecekmiş valla üzüldüm, doğrusu yayınlanmaya başlamadan düşük rating almasını bekliyordum nitekim pazar günü yayınlanan program ve dizilerin kemikleşmiş bir kitlesi var bu diziyi oraya atmak resmen saçmalıktı ama bu kadar az rating alacağını tahmin etmemiştim. Önce gününü değiştirirler sonuç değişmezse de yayından kaldırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valdiantore -- 27 Nisan 2015; 15:07:24 >
  • Bu yüzden bu türe absürd komedi diyorlar.
  • Ali Atay: "1 senedir falan televizyona birşey yapmıyorum, dedim komedi yapıyım bi tane daha ve hatta şöyle bişey yapmaya karar verdim, bunu özellikle yaptım. Oynadığım karakter bundan önceki dizimde oynadığım karakterle benzerlikler taşıyor. Ve bu benim severek yaptığım bişey çünkü o karakteri de seviyorum ve zaten benim hayattaki algım da öyle ve dedim ki böyle rahat rahat hiç kasmadan hiç kimseyi yormadan, hiç kimseyi böyle bir 'ulan bu ne yapıyo acaba' hissine ulaştırmadan, zorlamadan böyle birşey yapalım dedik."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 28 Nisan 2015; 0:07:57 >

• Absürt komedi türüne alışığım Leyla ile Mecnun'dan.

Demek istediğim maketlerin yanması değil. Maketin yanma sahnesi Babür resmen çakmağı yakmak için çıkarıyor
    .

• İyi dizi.

Gerçei beğendiğimiz kaç dizi varsa bitiriyorlar
  • Bir defa karamsar olmayın be arkadaş. Hemen bitecek nedir ya. İnşAllah devam eder hayatım bu dizi oldu yemin ediyorum.

Bir şey olursa gidip saldırırım ya. YouTube'a bir bakın ne kadar izlenmiş bölümler

Ben tekrar tekrar izliyorum bölümler.
  • Ertan Saban abimizi sevdim bu diziden sonra beyaz tvdeki haraketleri falan çok doğal ve kasıntı değildi.Ali atay serdar keskin aralarına ertan abimizde girdi diziyide beğenerek izliyorum.

• İlk bölümü pek beğenmemiştim ama 2. bölümde tamam olacak demiştim.

Bu ne saçma kurgu, bölümler mi karıştı acaba. 2. bölümde köfteci dükkanını açıyorlardı, esas kız Güneş'i tercih etmemiş, istifa etmişti.
    Bu bölümde uyduruk, Ertan Sabanın yöresine ait geleneği (hırsızlık) üzerine kuruluydu. Esas kız istifa ederim bak diye Güneş'i tehdit ediyor.

Ara sıra Ali Atay'ın Mecnun karakterinden kalma halleri güldürdü ama, çok boş bir bölümdü. Ratinglerde de düşüş devam ediyor. Olmayacak bu dizi.
  • Diziyi bi tek ben mi çok beğendim? Ali atayın bu tarz karakterine olan özlemimden de olmuş olabilir tabi. Ertan sabanın karakterini de çok sevdim ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimmydean

İlk bölümü pek beğenmemiştim ama 2. bölümde tamam olacak demiştim.

Bu ne saçma kurgu, bölümler mi karıştı acaba. 2. bölümde köfteci dükkanını açıyorlardı, esas kız Güneş'i tercih etmemiş, istifa etmişti.
    Bu bölümde uyduruk, Ertan Sabanın yöresine ait geleneği (hırsızlık) üzerine kuruluydu. Esas kız istifa ederim bak diye Güneş'i tehdit ediyor.

Ara sıra Ali Atay'ın Mecnun karakterinden kalma halleri güldürdü ama, çok boş bir bölümdü. Ratinglerde de düşüş devam ediyor. Olmayacak bu dizi.

2. bölümün sonunu dikkatli izlemediniz herhalde.
    Can dükkanı dağıtıp işleri batırdıktan sonra ortaklık bitti, köfteci işi iptal oldu ve Zeynep Güneş'le birlikte gidip işe geri döndü.
    3. bölüm konu bütünlüğünden ayrı bir bölümdü, sürekli ana konu üzerinden gitmek yerine araya bu türden bölüm serpiştirmeyi tercih etmişler. İleride bunun gibi bölümler olur mu bilmiyorum.
    Ana konudan ayrı bölümlerle gidip, o bölümlere ana konuyla ilgili ufak ince detaylar saklayıp sezon finalinde hepsini birbiriyle bağdaştırma işini benim gördüğüm en iyi Steven Moffat yapıyor, bu dizide nasıl olacak göreceğiz.

• Youtube kanalında ilk bölümün izlenmesi 300bin kişiyi geçmiş 2.bölümde 300bine yaklaşmış,3. bölümde 4.günde 200bin kişiye yaklaşmış...
  •  Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban)
  • kafam çok rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 1 Mayıs 2015; 22:27:41 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.