Şimdi Ara

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acun alsın bence diziyi ne koysa izliyo millet bu diziyi hayli hayli seve seve izlerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

acun alsın bence diziyi ne koysa izliyo millet bu diziyi hayli hayli seve seve izlerler

Olabilir aslında, siyasi olarak ayrı kafadalar ama sonuçta Atv'yi kabul ettiklerine göre tv8'i de kabul edebilirler.
  • Mister No kullanıcısına yanıt
    siyeseti boşver para getirdikten sonra kanallar seve seve kabul ederler
  • Sorun zaten para getirme olayı hocam Böyle güzel diziler diğer aptal salak diziler gibi para kazandırmazlar çünkü izleyici kitlesi azdır

O değil de, ekşi sözlüğe baktım, orada da yazan olmamış. Bu dizinin konusunu Hemşo filmine benzeten bi tek ben miyim ? Hani Okan Bayulgen ile Mehmet Ali Erbil'in oynadığı filmden bahsediyorum, hatırlayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 25 Nisan 2015; 20:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

İlk bölümü sonunda izleyebildim. ( parça parça izliyorum çok uzun ya)

Dizi mükemmel ama şunu söyleyim hiç umutlanmayalım kaldırılacak Bu kadar iyi ve kaliteli bi diziyi bünyesinde tutacak tek kanal eski TRT kanalıydı. Şimdiki kanalı Atv böyle güzel bi diziye tahammül edemez Bu arada yanlış anlaşılmasın, TRT çok matah bi kanal olduğu için söylemiyorum, hani eskiden şu reyting muhabbetine girmiyorlardı ya ondan diyorum. Tabi sonradan Trt kanalı da pisliğe battı. Yani bilmiyorum 13 bölüm güler eğleniriz sonra bu pislik aşağılık TV sistemimiz bu diziyi yutar.

Bi tane kanal cesur olsa devamı gelecek ama gözünü para bürümüş sığır kanal yöneticileri olduğu sürece çok zor.

Cidden çok iyi dizi, ama ben de ümitlenmiyorum pek. Büyük ihtimalle kalkar çünkü içinde entrika yok, trajedi yok, ihanet yok, aldatma yok, kavga gürültü yok, gerilim yok vs. vs.. Bu millet pek sevmez böyle dizileri, ratingler oldukça düşük zaten.
    Survivor gibi rezalet, izlenmesi için adamakıllı hiçbir sebep olmayan bir programın çılgın gibi rating aldığı, izlendiği bir ülkenin televizyonculuğundan ne beklenir ki zaten?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sorun zaten para getirme olayı hocam Böyle güzel diziler diğer aptal salak diziler gibi para kazandırmazlar çünkü izleyici kitlesi azdır

O değil de, ekşi sözlüğe baktım, orada da yazan olmamış. Bu dizinin konusunu Hemşo filmine benzeten bi tek ben miyim ? Hani Okan Bayulgen ile Mehmet Ali Erbil'in oynadığı filmden bahsediyorum, hatırlayan var mı ?

Çokta benzemiyor ya o iki karakter benziyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

quote:

Sorun zaten para getirme olayı hocam Böyle güzel diziler diğer aptal salak diziler gibi para kazandırmazlar çünkü izleyici kitlesi azdır

Çokta benzemiyor ya o iki karakter benziyor sadece

hocam ben de zaten aynısını yapmışlar demedim ama o benzeyen iki karakter başrol olunca dikkat çekiyor

O filmde de köyden Okan bayulgen kan davası için geliyordu. Törelerden dolayı bi türlü kanlısını vuramıyordu falan filan. Bu noktalar benzer geldi sadece.

• Ne leyla ile mecnun ne kardeş payı hayatımda izlediğim yabancı diziler dahil en komik dizi boğazım ağrıdı gülmekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • survivor la aynı gün olması çok kötü, pazar günü değilde perşembe veya cumaya almış olsalar kesin izlerdim, benim gibi izlemek isteyip ama survivor ı kaçırmamak için izleyemeyen çoktur diye tahmin ediyorum, keşke cumaya filan alsalar, cuma günü izlenebilecek 1 tane düzgün program yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

survivor la aynı gün olması çok kötü, pazar günü değilde perşembe veya cumaya almış olsalar kesin izlerdim, benim gibi izlemek isteyip ama survivor ı kaçırmamak için izleyemeyen çoktur diye tahmin ediyorum, keşke cumaya filan alsalar, cuma günü izlenebilecek 1 tane düzgün program yok

Sen izleme zaten,boşver.survivor çok güzel, düzgün bir program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş ben mi çok sevdim yoksa dizi mi çok güzel anlamadım.. Hani öyle dizi görmemiş bi insanda değilim, üsküdara giderken, geniş aile, behzat ç, bizimkiler, avrupa yakası, kaygısızlar, leyla ile mecnun, kardeş payı, işler güçler... hepsini izledim ve hiç birinde bu dizi kadar kahkaha attığım ve severek izlediğimi hatırlamıyorum.. 2 bölüm var, 2 bölümüde bir gün içinde 2şer defa izledim her sahnesini tekrar tekrar izliyorum.. her şey tam olmuş dizide.. Esnaflarda iyi ama bazen şu bakkal yerine erdal bakkalda olsa ne güzel olurdu demiyor değilim.. ama o zamanda leyla ile mecnundan farkı kalmazdı süper herkes izlemeli destek vermeli facebooktan falan beğenin reytinge katkı olmuyorsada bari bitmesin dünyanın en komik dizisi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LakersNation

quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

survivor la aynı gün olması çok kötü, pazar günü değilde perşembe veya cumaya almış olsalar kesin izlerdim, benim gibi izlemek isteyip ama survivor ı kaçırmamak için izleyemeyen çoktur diye tahmin ediyorum, keşke cumaya filan alsalar, cuma günü izlenebilecek 1 tane düzgün program yok

Sen izleme zaten,boşver.survivor çok güzel, düzgün bir program.

bana göre düzgün, zevk alıyorum ve izliyorum, başka hiçbi programla da değişmem, problem ?
  • ortalık iyice karıştı,bakalım Can nasıl kurtulacak bu işten
  • Çok iyi ya
  • dizideki göndermeleri ekşide gördüm,normalde izlerken hiç farketmemiştim...
  • şimdi denk geldimde izledim. güzel ama reytingler epey düşük , kaldırırlar. (veya hazır yaz mevsimi geliyor dursun da diyebilirler)
  • Tv'deki bölüm biter bitmez Youtube'daki resmi kanallarında hemen 3.bölümü yayınlamışlar
  • Salamanca dayıyı da yapmışlar Dizi yavaştan kendini buluyor. Esnaf karakterleri çok etkili olmasa da daha aktiflerdi bu bölüm. ATV inşallah kaldırmayıp yaz sezonunu düşünür. O boş günlerde patlama yapma şansı çok yüksek çünkü.
  • Aslı çok iyi lan

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban)
  • Harikaydı 3.bölümü hemen yüklemişler resmi kanala...iyi çalışıyor yapımcı...iyi geceler canikolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.