Şimdi Ara

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İrfan

quote:

Orijinalden alıntı: jimmydean

İlk bölümü pek beğenmemiştim ama 2. bölümde tamam olacak demiştim.

Bu ne saçma kurgu, bölümler mi karıştı acaba. 2. bölümde köfteci dükkanını açıyorlardı, esas kız Güneş'i tercih etmemiş, istifa etmişti.
    Bu bölümde uyduruk, Ertan Sabanın yöresine ait geleneği (hırsızlık) üzerine kuruluydu. Esas kız istifa ederim bak diye Güneş'i tehdit ediyor.

Ara sıra Ali Atay'ın Mecnun karakterinden kalma halleri güldürdü ama, çok boş bir bölümdü. Ratinglerde de düşüş devam ediyor. Olmayacak bu dizi.

2. bölümün sonunu dikkatli izlemediniz herhalde.
    Can dükkanı dağıtıp işleri batırdıktan sonra ortaklık bitti, köfteci işi iptal oldu ve Zeynep Güneş'le birlikte gidip işe geri döndü.
    3. bölüm konu bütünlüğünden ayrı bir bölümdü, sürekli ana konu üzerinden gitmek yerine araya bu türden bölüm serpiştirmeyi tercih etmişler. İleride bunun gibi bölümler olur mu bilmiyorum.
    Ana konudan ayrı bölümlerle gidip, o bölümlere ana konuyla ilgili ufak ince detaylar saklayıp sezon finalinde hepsini birbiriyle bağdaştırma işini benim gördüğüm en iyi Steven Moffat yapıyor, bu dizide nasıl olacak göreceğiz.

Ben öyle çok zeki değilim, şu yaşıma kadar da 3-5 bin film ya da seçmece dizi izlemişimdir hepi topu.

Anlamamış olabilirim, ne biliyim o kadar güzel 2. bölümün sonuna bunu eklemek garip geldi, artı bu kadar çabuk vazgeçip olayların değişmesi, ne biliyim, diziyi yapanlar bilir tabi.

Bu dizinin 2. bölümünü beğendim, 1 ve 3 yalan benim için. Son kez 4. bölüm için şans vereceğim.

Leyla Mecnun u çok özlüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmydean -- 1 Mayıs 2015; 23:53:53 >

• 3 bölümü de izledim fena değil aslında ama tutunması bu reytingler ile zor . Reklam açısından zayıf kaldı birde günü survivor gibi ( kendi açımdan ) saçma sapan şeyi izleyen büyük bir kitle yaz dizisi olarak devam edip ağustos yada eylül gibi finali görebilir .
  • Reytingler İnşallah sona ermez. Kardeş Payından sonra bir tek bu kaldı izlediğim Türk dizisi.
  • İnşallah devam eder, Biraz da iyi yanından bakmak gerekirse kendi yayın saatinde yapılan programlar arasında 10. sırada.
  • jimmydean J kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar bu dizi absürd komedi kategorisinde, tıpkı leyla ile mecnun gibi. Kurguya takılmayın, bi bölüm köfteci olur diğer bölüm doktor olur, hakim olur. Bu yüzden absürd komedi diyorlar. Lütfen izlediğimiz dizilerin/filmlerin türlerini bilelim ona göre izleyelim.
  • 4.bölüm
    Ziya Bey’in mahalleliye hediye ettiği park üzerinde Güneş’in planlar yaptığını duyan Can öfkeyle Güneş’in karşısına çıkar ve çok ağır beddualar eder. Sonraki gün bir iş gezisine çıkan Güneş’in uçağının kaybolduğu haberi gelince herkes bu işten Can’ı ve ölçüsüzce edilmiş beddualarını sorumlu tutar. Can masum olduğunu kanıtlamaya çalışırken Güneş bir anda ortaya çıkar ama Can için bambaşka bir tuzak hazırlamıştır.

Babür'ün tarzına hayranın,
     Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban)
    up uzun deri palto,bot ve motorcu gözlükleri...
    Yürüyüşü konuşmaları ve hareketleri ile,Türk dizileri arasındaki en güzel karakterler arasında en tepede yer alıyor...

• Bu bölüm pek sarmadı, gönderme fena değildi ama basit mahalle dizisi havası var şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok uzun surup sacmalayan komedi dizileri gibi suan.Olaylar cok basit ve zorlama ilerliyor.İlk 2 bolum guzeldi fakat iyi gitmiyor suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmiş berbat diziler arasında kendine yer bulacaktır bu dizide.Kısacası berbat ötesi bir dizi.
  • Bu bölümü pek iyi değil şu ana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, bu bölüm biraz zorlama olmuş gibi. Umarım böyle devam etmez.
  • Konu kısır, yan karakterler kısır, senaryo çok zorlama.
  • hiç yoktan iyidir , ne gömdünüz hemen yerin dibine. Buna berbat diyenlerin şuan televizyondaki dizilerin %98 i ni beğenmiyor olmaları lazım. Öyle ise eyvallah.

biraz konu darlığı var ama ben şahsen sıkılmadan izliyorum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Arkadaşlar bu dizi absürd komedi kategorisinde, tıpkı leyla ile mecnun gibi. Kurguya takılmayın, bi bölüm köfteci olur diğer bölüm doktor olur, hakim olur. Bu yüzden absürd komedi diyorlar. Lütfen izlediğimiz dizilerin/filmlerin türlerini bilelim ona göre izleyelim.

Leyla Mecnun dizisinin her bölümünü izlemiş hatta bazı bölümlerini birden fazla kez izlemiştim. Absürd komedi tam olarak o diziydi.

Bu dizi başlangıçta konulu olacak gibi izlenim verince haliyle bağlantı aranıyor. Zaten absürd olduğu olduğu dizinin ilk bölümünün ilk sahnesinden belli ama, bilmiyorum sarmadı beni pek.

"Bende Özledim" de misal gerçek hayattan kesitler gibi başlayıp Leyla Mecnun temasına dönmüş fakat bir süre sonra başarısız olmuştu.

Neticede dizi bu, nasıl kurgulayacaklarına bağlı. Haliyle orjinal bir proje ve ekip bir araya gelmeyince tutmuyor.

Bir "İkinci Bahar", "Ekmek Teknesi", "Süper Baba" v.b. hatta bir "Leyla ile Mecnun" olmuyor işte.

• 4. bölüm çok basit gitti, kamera kayıtlarına bakıp çıkardılar. Böyle bir son olacaksa koca bölümü izlemenin bir anlamı kalmıyor. Öte yandan Can'ın hisselerini vermesi de son derece saçmaydı. Leyla ile Mecnun'un tutma sebebi hem komedinin hem dramın en kralını yapmalarıydı ama bu dizide dram yok. Ben bütün mahallelinin hiçbir absürtlük olmadan Can'a karşı olmasını isterdim, en sonunda da kendi hissesini imzalayıp kıza verip ben gidiyorum demesini. Ali Atay'ın bu maharetlerini maalesef hiç kullanmadılar. Her şeye rağmen diğer dizilere kıyasla çok daha iyi gidiyor ama absürdlüğü çok yüksek seviyede tutmamaları lazım. Yan karakterlerin hepsi suni geliyor. Can, Babür, Güneş, Zeynep (bir de diğer kız adını hatırlayamadım) dışındaki karakterler çok gereksiz. Leyla ile Mecnun'la sürekli kıyaslamak istemiyorum ama ondaki gibi bir samimi hava yakalanamadı. Ali Atay ve Ertan Saban götürüyor diziyi.

Ama L&M'nun kötü karakterlerinde bile absürdlüğün yanında ciddiyet de vardı. Burada ise göremiyorum. İnşallah üstüne koyarak devam eder.

• Bu bölüm bencede zayıftı,ama yavaş yavaş toparlayacaklar gibi
    Saçma sapan bir yığın dizi devam ederken bu dizinin bitmemesi lazım..
  • Aslı Enver bayıldığım bir kız. İnşallah bitmez dizi.
  • Ali Ertan cok iyiler ama öner erkan son bölümle cok iyi oldugunu söyletti sevmezdim ama cok beğendim bu bölümde cok iyi oynamış
  • 4.bölüm diğerlerine nispeten biraz daha iyi bir bölümdü . Ama reytingler kötü durumda 56. sırada yer alıyor. Böyle giderse maalesef uzun soluklu bir dizi olamayacak .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.