Şimdi Ara

Mutlu Ol Yeter -ATV (Ali Atay,Ertan Saban) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
8
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reyting de totalde ilk 40 içinde yok. Çok fazla dayanamayacak gibi. Malesef mini dizi diye izleyelim. Geçen haftadan bile kötü reytingler.
  • Güzel olmuş
  • 1. bolum totalde 30, ab'de 16, abc1'de 22.
    2. bolum totalde 43, ab'de 22, abc1'de 26.

3. bolumu de ntcmedya.com'dan izleriz biter gider.

Belki 20 kere tekrar ettiler ilk bolumu. Tutunduramadik diyerek birakacaklar. Belki bir ihtimal gun degistirirler 3. bolumu izleriz de net olan 4. bolumu izleyemeyiz. Honkurerek aglamak istiyorum...
  • Güneş ile Zeynep ilk bölümde formaliteden evleneceklerdi. Sonra ne oldu da evlenmediler hatırlayamadım ?
  • Aslı Envere durduk yere aşık olacam galiba.
  • Hafif Leyla ile Mecnun kafası var. Fakat reytingler kötü gidiyor. Kadro biraz zayıf kaldı. Özellikle yan karakterler. Bakkal, manav vs. bunlar daha iyi oyunculardan seçilmeliydi.
  • Geçen hafta A/B'de 16'ydı, bu hafta 22'ye düşmüş.
    Totalde geçen hafta 30'ken bu hafta 43 olmuş.
    İlk hafta itibariyle kötü olan reytingleri bu hafta iyice dibe vurmuş.
    Geçmiş olsun birkaç bölüme yayından kalkar çok büyük ihtimalle bir mucize olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valdiantore -- 20 Nisan 2015; 18:01:30 >
  • Yayından kaldırılırmasa bari.Gideri var
  • haftaya ilk 20 ye giremezse maximum 12 bölüm yayınlanır sonra kaldırılır çok güzel dizi ancak reyting kurbanı olacak gibi umarım olmaz L&M nin yokluğunda gerçekten ilaç gibi gelmişti :(
  • Beni sarmadı.

Sanki Leyla İle Mecnun'un aynısını yapmaya çalışmışlar. Aynı senaryosal dejavuyu Avrupa Yakası - Yalan Dünya ikilisinde de yaşamış, Avrupa Yakası'nı izlemişken Yalan Dünya'ya birkaç bölüm bakmıştım. Leyla İle Mecnun'u izlemiştim ama bu dizinin de ilk iki bölümünü seyrettim ve devam etmeme kararı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 21 Nisan 2015; 11:50:30 >
  • Arkadaşlar Ali Atay'ın son bölümde giydiği şu sarı beyaz ve yeşil beyaz çizgili tişörtlerin markasını bilen var mı?

• İlk bölümün ilk dakikalarına bi bakayım dedim de dayanamadım yazıcam, Aslı Enver sen insan mısın ya

Bu dizi tutar beyler, yani öyle herkes izlemez ama daha önce leyla ile macnun izleyen herkes bence izler. Bu akşam izlemeye başlıyorum
  • Boş bi zamanımda bütün bölümlerini izlerim.

Ali Atay varsa her türlü.
  • Ali atay ve serkan keskin bügun beyaz showda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.karasu02

Ali atay ve serkan keskin bügun beyaz showda.

İyiymiş, bilgilendirme için teşekkürler.

2. bölüm, ilkine göre oldukça iyiydi ama ratingler kötü. Rating etkisi ile kaçınılmaz sona doğru sürükleniyor gibi.
  • jimmydean J kullanıcısına yanıt
    Bir şey değil.

• 2. bölümü de izledim çok iyi ya
    Hangi diziyi izlesem reyting kurbanı oluyor inşallah bu dizide öyle olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.karasu02

Ali atay ve serkan keskin bügun beyaz showda.

beyaz showa gidenin dizisi kalkıyor

• inexo kullanıcısına yanıt
    Zaten raytinleri kötüymüş.

• İlk bölümü sonunda izleyebildim. ( parça parça izliyorum çok uzun ya)

Dizi mükemmel ama şunu söyleyim hiç umutlanmayalım kaldırılacak Bu kadar iyi ve kaliteli bi diziyi bünyesinde tutacak tek kanal eski TRT kanalıydı. Şimdiki kanalı Atv böyle güzel bi diziye tahammül edemez Bu arada yanlış anlaşılmasın, TRT çok matah bi kanal olduğu için söylemiyorum, hani eskiden şu reyting muhabbetine girmiyorlardı ya ondan diyorum. Tabi sonradan Trt kanalı da pisliğe battı. Yani bilmiyorum 13 bölüm güler eğleniriz sonra bu pislik aşağılık TV sistemimiz bu diziyi yutar.

Bi tane kanal cesur olsa devamı gelecek ama gözünü para bürümüş sığır kanal yöneticileri olduğu sürece çok zor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.